Και πάντα με πρόσεχε...Ο Αρίσταρχος έλεγε για κάτι offshore εταιρείες
και έβαζε κάτι Μεταξά 5 αστέρων (μεταξύ μας...)
Καλό μήνα.
Και έχει εξαφανιστεί τελευταία...
Rod, είσαι διάνοια!
Καλό μήνα!
Και πάντα με πρόσεχε...Ο Αρίσταρχος έλεγε για κάτι offshore εταιρείες
και έβαζε κάτι Μεταξά 5 αστέρων (μεταξύ μας...)
Καλό μήνα.
Τώρα μην αρχίσεις πάλι τα φιλοσοφικά, Ζούμε συγκλονιστικές στιγμές στο νήμαΑντί να επικεντρωθούμε στις φίλες του Ωρίων που αν θα μπούνε εδώ δεν θα προλαβαίνουμε - ψάχνουμε το γενεαλογικό του δέντρο
Ας βάλω και αντίστοιχο άσμα
Εντάξει θα είμαι τύπος και υπογραμμοςΤώρα μην αρχίσεις πάλι τα φιλοσοφικά, Ζούμε συγκλονιστικές στιγμές στο νήμα
ο Ωρίων κοντεύει να ανακαλύψει τον λογαριασμό του μπαμπά του στο μπου.
Κι εγώ αυτόν ψήφισα και τον Νηματοθέτη που είχαμε πει πιο παλιά ότι ο Ωρίων του μοιάζει.Εντάξει θα είμαι τύπος και υπογραμμοςεπίσης ο Ωρίων μπορεί να μου γνωρίσει μια φίλη του και να εξαγοράσει την σιωπή μου - είμαι πάντα πολύ δεκτικός σε αυτές τις προτάσεις
- ψήφισα τον βαγγελα για πατέρα του Ωρίων
![]()
Κρίμα ο Ωρίων τον συμπαθούσε το λιντερΚι εγώ αυτόν ψήφισα και τον Νηματοθέτη που είχαμε πει πιο παλιά ότι ο Ωρίων του μοιάζει.
Ο Λήντερ αποκλείετε γιατί μετά που του δώσαμε το Νόμπελ καβάλησε το καλάμι
και μπαναρίστηκε![]()
Πρέπει να βάλουμε όλα τα μέσα να βρούμε τον Αρίσταρχο, μέντιουμ, ταρώ, αστρική προβολή κλπΚρίμα ο Ωρίων τον συμπαθούσε το λιντερλόγο δουλειάς και παρακολούθηση κωλων στις παραλίες έχασα τα τεκταινόμενα αλλά θα επανέλθω ΚΑΙ επίσης θα λύσω και το μυστήριο της εξαφάνισης του Αρίσταρχου
![]()
Μην ανησυχείς Ροντ το μυαλό του ανθρώπου για ένα πράμα φτιάχτηκε για την επίλυσή προβλημάτων ( ουπς φιλοσοφία μου ξέφυγεΠρέπει να βάλουμε όλα τα μέσα να βρούμε τον Αρίσταρχο, μέντιουμ, ταρώ, αστρική προβολή κλπ
Δεν γίνεται και ερωτευμένος να είναι θα έμπαινε να πει ένα γεια![]()
Διαλεχτε.Και στο μεταξύ και έως ότου βρείτε τον πατέρα σας, θα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;
Ο νεαρός Αρίσταρχος ηράσθη!Κρίμα ο Ωρίων τον συμπαθούσε το λιντερλόγο δουλειάς και παρακολούθηση κωλων στις παραλίες έχασα τα τεκταινόμενα αλλά θα επανέλθω ΚΑΙ επίσης θα λύσω και το μυστήριο της εξαφάνισης του Αρίσταρχου
![]()
Είμαι ένας ευάλωτος, ευαίσθητος και ρομαντικός ηλικιωμένος.Δηλαδή οι σφουγκοκολάρι οι & οι σπιούνοι σας...
Φεύ τι άλλο θα μας συμβεί στο μονοπάτι για την ανεύρεση γκόμενας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλό μήνα λατρεμένοοι μού κύριοι.
Ε ρε μπράβο, κονταροχτυπιέστε με τα σκόρ του @κωλο-γερος και @ΙζνογκουντΤο μεσημέρι απετέλεσε ένα απρόσμενο και ευχάριστο διάλειμμα από τον κάματο του βιοπορισμού!
![]()
εμενα μη με μπλεκεις με το @blizardeye ....ουτε με τον @κωλο-γερος
Για τον κ. @κωλο-γερος ξέρω περιμένει 1 φορά το χρόνο μήπως βρει την γουτσου γουτσουεμενα μη με μπλεκεις με το @blizardeye ....ουτε με τον @κωλο-γερος
Ειμαι ενα μικρο ταπεινο χαμομηλακι μπροστα τους
Yoga κάνει η κυρία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: