Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 41
- Like
- 5.007
- Πόντοι
- 5.646
Βλέπω αρκετές νέες αφίξεις χθες και σήμερα. Καλά το πάτε 
και "ξεφορτώνει" το πορτοφόλιΦορτώνει το ρόστερ
Φαίνεται τρελό καυλακιΚαι εγω θα ηθελα να μαθω για την συγκεκριμενη
Εχουμε καμια νεότερη εμπειρία απο Dayana?
Και εγω θα ηθελα να μαθω για την συγκεκριμενη
Aν καιγοντουσαν τοσο πολυ θα χαν παει ηδη , αλλα περιμενουν τον κασκαντερΠόσο πολύ τρώγεστε να μάθετε;
![]()
εχω εναν φιλο μπαμπη .αμα δεν προλαβαινει η μικρη ....Πόσο πολύ τρώγεστε να μάθετε;
![]()
Who knows μπορει να ναι καλυτερη η μπορει χειροτερη
Νέες παρουσίες;καλή φαίνεται
Υπεροχη η Dayana. Χαρα οφθαλμων και μια χαρα στο κρεβατι. Μην περιμενετε να κανει και τπτ παπαδες αλλα ειναι πολυ καλο το πακετο. Μην εχετε αμφιβολιες.Aν καιγοντουσαν τοσο πολυ θα χαν παει ηδη , αλλα περιμενουν τον κασκαντερ
3 χρονια εχουν περασει απ την τελευταια της φορα εδω στην ελλαδα who knows μπορει να ναι καλυτερη η μπορει χειροτερα
Είναι έτσι όπως στις φωτό;Υπεροχη η Dayana. Χαρα οφθαλμων και μια χαρα στο κρεβατι. Μην περιμενετε να κανει και τπτ παπαδες αλλα ειναι πολυ καλο το πακετο. Μην εχετε αμφιβολιες.
Είναι έτσι όπως στις φωτό;
Στο προσωπο μου θυμισε πολυ εκεινο το μουνακι στο bachelor μια μαρινα.Είναι πολύ πιο γλυκά από κοντά, χαμογελαστή και ευγενική. Οι φωτογραφίες είναι πολύ επαγγελματικές, σε γενικές γραμμές δεν απέχουν.
Το γραφείο πλέον δεν απαντά στο Viber; Βλέπω ότι τα μηνύματα διαβάζονται την επόμενη ημέρα ή και καθόλου.