Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.111
Πόντοι
3.656
Απογευματινή καταδρομική τρίγωνο. Έκανα μια περατζαδα Μαιγερ - Μαρνης - Ακουμηνατου και γύρω στενά, ένιωσα απειλή κι ας ήταν 19.00, με αρκετό φως. Αμέτρητοι άντρες πρεζόφατσες, κι από γυναίκες μόνο η Ελίζαμπεθ η τατουαζάτη, η οποία δεν έχει κακή εμφάνιση, αλλά είναι φόλα στο κρεβάτι. Κανά δυό μάλλον πρεζούδες, μιλούσαν με άντρες της συνομοταξίας τους, δεν ήταν δυνατόν να τις προσεγγίσω. Έχουν μείνει μόνο 2 Κινέζες, οι χειρότερες. Οπότε ξαναγύρισα Σωκράτους, με εξυπηρέτησε η Μαρία από την Ερυθραία. Της έπεσαν κι άλλα δόντια, αλλά συνεχίζει να κάνει τα πάντα με 15€, σχετικά έντιμη συναλλαγή.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.490
Πόντοι
6.246
Έχω διαβάσει όλο το νήμα, πολύ καλές οι ενημερώσεις σου και χρήσιμες, δεν ξέρω όμως αν έχεις κάποιο θέμα (δυσλεξία) ή απλά γράφεις από το κινητό και ζορίζεσαι, μπορείς να προσπαθήσεις να βάζεις παραγράφους/κόμμα/κενό ?
Σχεδόν το κάνεις ήδη βέβαια, απλά χώριζε τα θέματα/ιδέες/αυτά που θες να πεις με κανα κενό/παράγραφο.
Από την άλλη και που γράφεις τις περιπέτειες σου αρκετό είναι, εγώ δεν έχω τολμήσει ακόμα να πάρω καμία ή να πάω αφού νυχτώσει, έχω κάνει 2-3 φορές βόλτα μεσημέρι/απόγευμα συνήθως αλλά δεν ...
Καλημερα,δεν ξερω αν εχω δυσλεξια,μου το χε ξαναπει ενα ατομο.Στα κειμενα ειμαι ειτε απο υπολογιστη ειτε απο κινητο.Στον υπολογιστη γραφψ γρηγορα εως πολυ γρηγορα συνηθως γι αυτο μενουν αδιορθωτα.Δεν γραφω με σημεια στιης ξενικοτερα εκτος αν τα χωριζω οπως εκανε πριν λιγο καιρο.Ναι ρε οσα μπορω τα λεω εννοειται,δεν τα ρατω κρυφα αυτος ειναι ο ρολος της σελιδας.Κοιτα δεν κανω κατι σπουδαιο που τα γραφω,απλως εχω παει και ευτυχως δεν εχει γινει τιποτα,μια φορα θα ναι αρκετη ομως αν.Εσυ εαν δεν νιωθεις καλα νυχτα κατσε απομερα και κοιτα τι παιζει η περνα 1-2 φορες πολυ τυπικα χωρις πολλα πολλα αλλιως μην πας καθολου αν δεν το αντεχεις ψυχολογικα.Γιατι κ να της παρεις πρεπει να αντεχεις εμφανισιακα,φανταζομαι θες καποια που να σου αρεσει οποτε μην αγχωνεσαι,εμεις παμε κ ετσι απλα για δοκιμη καποιες φορες οποτε αυτο ειναι σπαταλη χρονου και χρηματων.Αν δεν εκανες τιποτα ουτε μερα φανταζομαι δε σαρεσε καμια γτ αυτος ειναι ο λογος,ειναι αποκρουστικες οι περισσοτερες.Αρα δεν λες κατι περιεργο,ειναι να σου τυχει να βρεις κατι στα γουστα σου ειτε σε προσωπο ειτε σε σωμα ειτε κ στα δυο μαζι ειτε σε αποδοση καθαρα αν αναζητας κατι που δεν θα πεταξεις λεφτα.Αν θες καποια ωραια ειναι οι βουλγαρες αλλα ειναι φολες,αν θες σωμα υπαρχουν τουλαχιστον 5 συνολικα που σκανε μυτη στο τριγωνο με γαμευσιμα σωματα.Αν θες φατσα εδω ειναι το δυσκολοτερο.Αν τα θες ολα μαζι εδω ειναι ακομα πιο δυσκολο.Αν θες να μη πετας λεφτα υπαρχουν παλι επιλογες οπως Κασσανδρα να κανεις τη δουλεια σου χωρις να τα κλαψεις.Στη Γ' και περιξ δηλαδη λητω καποδιστριου πλατεια λαυριου γαλαξιας στασεις απεναντι ειναι συνηθως οι πιο ''κανονικες'' και χαλκοκονδυλη στην πλευρα των γιαγιαδων ειναι κ εκει αρκετες φορες μιλφς που ναι κανονικοτατες.Σωκρατους οι χειροτερες πιστευω με τη μοναδικη που ειναι φυσιολογικη να ειναι η Σονια θεωρω.Εγω ομως δεν εχω παει ποτε πρωι κ μεσημερι ως 3 αλλα για το λες ετσι σημαινει οτι ουτε εκει παιζουν τοσο καλες,.Εχω προσεξει που λενε τα παιδια μονο για συγκεκριμενες σε τετοιες ωρες αρα ετσι θα ναι,τους πιστευω.Σε χαιρετω!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.490
Πόντοι
6.246
Απογευματινή καταδρομική τρίγωνο. Έκανα μια περατζαδα Μαιγερ - Μαρνης - Ακουμηνατου και γύρω στενά, ένιωσα απειλή κι ας ήταν 19.00, με αρκετό φως. Αμέτρητοι άντρες πρεζόφατσες, κι από γυναίκες μόνο η Ελίζαμπεθ η τατουαζάτη, η οποία δεν έχει κακή εμφάνιση, αλλά είναι φόλα στο κρεβάτι. Κανά δυό μάλλον πρεζούδες, μιλούσαν με άντρες της συνομοταξίας τους, δεν ήταν δυνατόν να τις προσεγγίσω. Έχουν μείνει μόνο 2 Κινέζες, οι χειρότερες. Οπότε ξαναγύρισα Σωκράτους, με εξυπηρέτησε η Μαρία από την Ερυθραία. Της έπεσαν κι άλλα δόντια, αλλά συνεχίζει να κάνει τα πάντα με 15€, σχετικά έντιμη συναλλαγή.
Πρωτη φορα ακουω για Ελιζαμπεθ,πως ειναια υτη?Που στεκοταν?Μεσα στα επικυνδυνα?Κριμα που φολιαζει.Καλα οι αλλες που μιλουσαν αστα να πανε,παιζει να μιλανε ακομα.Μου θυμιζεις εμφανιση Μαριας Ερυθραιας?Δεν την εχω δει ποτε ουτε την πετυχα ποτε κ ας πηγαινα παρομοιες ωρες.Σιγουρα θα τη θυμομουν γτ το 15αρι δε το χουν ολες.Εντιμοτατη!Στα του αγωνα?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.111
Πόντοι
3.656
Πρωτη φορα ακουω για Ελιζαμπεθ,πως ειναια υτη?Που στεκοταν?Μεσα στα επικυνδυνα?Κριμα που φολιαζει.Καλα οι αλλες που μιλουσαν αστα να πανε,παιζει να μιλανε ακομα.Μου θυμιζεις εμφανιση Μαριας Ερυθραιας?Δεν την εχω δει ποτε ουτε την πετυχα ποτε κ ας πηγαινα παρομοιες ωρες.Σιγουρα θα τη θυμομουν γτ το 15αρι δε το χουν ολες.Εντιμοτατη!Στα του αγωνα?
είναι Ελληνίδα, αυτή την εποχή έχει καστανά μαλλιά (την έχω πετύχει και με μαύρα) με πολλά ταττου, στα δάχτυλα και στη μάπα λίγο πάνω απ το φρύδι Ελίζαμπεθ την λένε. Μου έχει προτείνει πιο παλιά πίπα άκα και cim. Την πήρα, ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ χωρίς ακάποτη πίπα, σου μεταφέρει τα μικρόβια και τα χύσια του προηγούμενου. Καλό ύψος, παραμιλάει, όχι καλή υγιεινή, δεν τη συνιστώ. Η Μαρία από την Ερυθραία είναι κοντή μελαχρινή κάπως μακρύ μαλλί, στήθος καλό για το ύψος της, δέρμα καταπληκτικό, δίνει θερμό σεξ αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, πιατσάρει απέναντι από το Κριστιάνα, αλλά όλες μετακινούνται

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.490
Πόντοι
6.246
είναι Ελληνίδα, αυτή την εποχή έχει καστανά μαλλιά (την έχω πετύχει και με μαύρα) με πολλά ταττου, στα δάχτυλα και στη μάπα λίγο πάνω απ το φρύδι Ελίζαμπεθ την λένε. Μου έχει προτείνει πιο παλιά πίπα άκα και cim. Την πήρα, ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ χωρίς ακάποτη πίπα, σου μεταφέρει τα μικρόβια και τα χύσια του προηγούμενου. Καλό ύψος, παραμιλάει, όχι καλή υγιεινή, δεν τη συνιστώ. Η Μαρία από την Ερυθραία είναι κοντή μελαχρινή κάπως μακρύ μαλλί, στήθος καλό για το ύψος της, δέρμα καταπληκτικό, δίνει θερμό σεξ αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, πιατσάρει απέναντι από το Κριστιάνα, αλλά όλες μετακινούνται
Χμ δε μου θυμηζει κατι,τα τοσα πολλα τατου θα ταν αναγνωρισιμα αρα δεν την εχω δει.Αν παραμιλαει δε θελω,το εζησα με Μεπτυ και φρικαρα.Αυτη η Μαρια απο ερυθραια εχει αναφερθει πολυ απλα εγω δεν την εχω γνωρισει ακομη.Η μοναδικη Μαρια που εχω γνωρισει στη Σωκρατους ηταν μιλφ κανονικη μη χρηστρια.Ποσο χρονων θεωρεις οτι ειναι η Μαριας της Ερυθραιας?Σιγουρα δεν την εχω δει γτ αμα ειναι κ απεναντι του χριστιανα θα κανε μπαμ κ γενικα ομως επειδη τις ρωταω οπου κι αν ειναι.Στα 15 ακουγεται τιμια.Ποιες ωρες την βρισκεις συνηθως?Απογευματα και βραδια δεν την πετυχα εκτος αν ηταν τριγυρω κ δεν δουλευε οποτε δεν καταλαβα αν πχ καθοταν με αλλους κτλ.Μια Μαρια ξανθια κοντομαλλα μιλφ προς γκιλφ σου λεει κατι?Με πολυ μινι φουστες καπως κρυα που κλαψουριζει κιολας εξω,ορφεα πιστευω πηγαινει.Δεν την ξαναβρηκα ουτε αυτην,την ακολουθουσα κ εκανε οτι δε βλεπει κ πηγαινε σε αλλους πρεζες να με κοροιδευει κ να με αποφυγει,την αφησα μετα απο πολυ κυνηγητο χαχαχα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.111
Πόντοι
3.656
Χμ δε μου θυμηζει κατι,τα τοσα πολλα τατου θα ταν αναγνωρισιμα αρα δεν την εχω δει.Αν παραμιλαει δε θελω,το εζησα με Μεπτυ και φρικαρα.Αυτη η Μαρια απο ερυθραια εχει αναφερθει πολυ απλα εγω δεν την εχω γνωρισει ακομη.Η μοναδικη Μαρια που εχω γνωρισει στη Σωκρατους ηταν μιλφ κανονικη μη χρηστρια.Ποσο χρονων θεωρεις οτι ειναι η Μαριας της Ερυθραιας?Σιγουρα δεν την εχω δει γτ αμα ειναι κ απεναντι του χριστιανα θα κανε μπαμ κ γενικα ομως επειδη τις ρωταω οπου κι αν ειναι.Στα 15 ακουγεται τιμια.Ποιες ωρες την βρισκεις συνηθως?Απογευματα και βραδια δεν την πετυχα εκτος αν ηταν τριγυρω κ δεν δουλευε οποτε δεν καταλαβα αν πχ καθοταν με αλλους κτλ.Μια Μαρια ξανθια κοντομαλλα μιλφ προς γκιλφ σου λεει κατι?Με πολυ μινι φουστες καπως κρυα που κλαψουριζει κιολας εξω,ορφεα πιστευω πηγαινει.Δεν την ξαναβρηκα ουτε αυτην,την ακολουθουσα κ εκανε οτι δε βλεπει κ πηγαινε σε αλλους πρεζες να με κοροιδευει κ να με αποφυγει,την αφησα μετα απο πολυ κυνηγητο χαχαχα
τη Μαρία την κόβω γύρω στα 40. Την έχω βρει και απόγευμα, και βράδυ. Τη Μαρία την ξανθιά που περιγράφεις δεν την έχω δει

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.606
Πόντοι
4.646
Παιδια μη δωσετε αξια σε Ελλη κοκκινομαλλα μιλφ (Καποδιστριου Lito) υπηρξε ενημερωση για φολαρα,θα ενημερωθειτε πληρως,ζητα 30 ευρω συν 10 το Lito φοραει ασπρο φορεμα,μακρια σαμποταζ.
Αν μιλάμε για την ίδια, την είχα πάρει μία φορά και κόντεψε να με κλέψει. :headbang:
Ζητάει 30 ευρώ με το χοτέλι για μισή ώρα φουλ πρόγραμμα με κώλο και 2 εκτονώσεις. :zfuck:
Αφού μπήκαμε στο δωμάτιο, της δίνω το κοσάρικο και μου ζητάει 30 μόνο για την ίδια.
Πήρα πίσω το κοσάρικο και της λέω μεταβολή. Εκεί τα γυρίζει και μου ζητάει 20 για μία
εκτόνωση μόνο. Τελικά δέχομαι και στήνεται για γλυφομούνι. :rockon:
Δεν της γλύφω το μουνί και ξεκινάω πινέλο στο κωλοτρυπίδι της, ενώ έπαιζε δυνατά το μουνί της.
Πάμε για κωλογαμήσι κατευθείαν και μου κάνει ότι έχασε την καπότα κι ότι πρέπει τώρα να τον παίξω! :jerking::2funny:
Την γυρνάω στα 4 και της λέω ότι θα τον παίζω γλύφοντας τον κώλο της.
Αργότερα άρχισα να τον κοπανάω στην κωλοτρυπίδα της κι αφού δεν είδα αντίσταση της
τον έχωσα ΑΚΑ μέχρι την ρίζα! :rockon: Σύντομα έχυσα και συνέχισα να γαμάω με το σπέρμα
στον κώλο της! Αυτή το κατάλαβε μόλις ένιωσε να στάζουν τα χύσια προς τα μπούτια και
γέλαγε! :2funny: Πλύθηκε πρόχειρα και συνέχισε κανονικά το πιατσάρισμα.
Εννοείται ότι τιμωρήθηκε για την κοροϊδία που πήγε να σκαρώσει και σε καμία περίπτωση
δεν την προτείνω ούτε στου εξτράκηδες. Πρόκειται για ΦΟΛΑ που απλά έτυχε να
πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα! :woldman:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.565
Πόντοι
9.115
Αν μιλάμε για την ίδια, την είχα πάρει μία φορά και κόντεψε να με κλέψει. :headbang:
Ζητάει 30 ευρώ με το χοτέλι για μισή ώρα φουλ πρόγραμμα με κώλο και 2 εκτονώσεις. :zfuck:
Αφού μπήκαμε στο δωμάτιο, της δίνω το κοσάρικο και μου ζητάει 30 μόνο για την ίδια.
Πήρα πίσω το κοσάρικο και της λέω μεταβολή. Εκεί τα γυρίζει και μου ζητάει 20 για μία
Δεν της γλύφω το μουνί και ξεκινάω πινέλο στο κωλοτρυπίδι της, ενώ έπαιζε δυνατά το μουνί της.
Πάμε για κωλογαμήσι κατευθείαν και μου κάνει ότι έχασε την καπότα κι ότι πρέπει τώρα να τον παίξω! :jerking::2funny:
Αργότερα άρχισα να τον κοπανάω στην κωλοτρυπίδα της κι αφού δεν είδα αντίσταση της
τον έχωσα ΑΚΑ μέχρι την ρίζα! :rockon: Σύντομα έχυσα και συνέχισα να γαμάω με το σπέρμα
στον κώλο της! Αυτή το κατάλαβε μόλις ένιωσε να στάζουν τα χύσια προς τα μπούτια και
Εννοείται ότι τιμωρήθηκε για την κοροϊδία που πήγε να σκαρώσει και σε καμία περίπτωση
Τεράστιο ρισπεκτ μύστη, τον είχε τεράστια ανάγκη τον πρωκτό κρεμπιε η τύπισσα.

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.592
Πόντοι
206
Ακάποτα και από κώλο; Too risky ρε φίλε.
Οσο για τις φόλες, δυστυχώς όλο και πληθαίνουν, για αυτό η Κασσάνδρα αποτελεί σταθερή αξία, αλλά κι εμένα με τρώει η μαλακία μου να ψάχνομαι και εν τέλει το μετανιώνω συνήθως.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.784
Πόντοι
2.696
Σωστά συναγωνιστή..70άρα είναι, αλλά δεν της φαίνεται..
Έλα ρε... Με 35άρη γιό; Τουλάχιστον έτσι λέει... Πότε τον έκανε; Στα 35; Εκεί πάνω παντρεύονται και κάνουν παιδιά νωρίς... Άντε για καμιά 60άρα την έκανα...

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: fluffy

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.490
Πόντοι
6.246
τη Μαρία την κόβω γύρω στα 40. Την έχω βρει και απόγευμα, και βράδυ. Τη Μαρία την ξανθιά που περιγράφεις δεν την έχω δει
Κι γω μονο 1 φορα,πιθανον ερχεται τηλεφωνικως αλλα μεγαλη παρταλο.Θα χω υποψιν για την ερυθραια,αν τυχον εχεις τηλ η της το ζητησεις το θελω κ γω διοτι χωρις οχημα ειναι πλεονεκτημα να μη πηγαινω στα τυφλα,ευχαριστω παντως

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.490
Πόντοι
6.246
Για την ιδια μιλαμε,πολυ παρταλο γτ εχει τα φοντα να φτιαξει λιστα πελατων,κλασσικη βουλγαρα ψευτρα τελικα,εσυ τη γλυτωσες αλλοι ξενερωσαν,βουλγαρες 9.5/10 ψευτρες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.490
Πόντοι
6.246
Οσο για τις φόλες, δυστυχώς όλο και πληθαίνουν, για αυτό η Κασσάνδρα αποτελεί σταθερή αξία, αλλά κι εμένα με τρώει η μαλακία μου να ψάχνομαι και εν τέλει το μετανιώνω συνήθως.
Εγω απο ολες τις πιατσες συνολικα βλεπω οτι η κασσανδρα ειναι η καλυτερη αυτο το διαστημα με βαση την εμφανιση κ την αποδοση της συν τη συμπεριφορα της,αν ηταν και λευκη δε θα χε αντιπαλο πιστευω η συγκεκριμενη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.490
Πόντοι
6.246
Έλα ρε... Με 35άρη γιό; Τουλάχιστον έτσι λέει... Πότε τον έκανε; Στα 35; Εκεί πάνω παντρεύονται και κάνουν παιδιά νωρίς... Άντε για καμιά 60άρα την έκανα...
Ισχυει,μικρες-μικρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σωστά συναγωνιστή..70άρα είναι, αλλά δεν της φαίνεται..
Μου χαν πεσει τα σαγονια λεω αυτη μικρη γαμουσε εγκεφαλους,αν ειμουν εστω 50αρης δε μου γλυτωνε

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.784
Πόντοι
2.696
Ισχυει,μικρες-μικρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μου χαν πεσει τα σαγονια λεω αυτη μικρη γαμουσε εγκεφαλους,αν ειμουν εστω 50αρης δε μου γλυτωνε
Είσαι πάνω ή κάτω από 50;

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.606
Πόντοι
4.646
Τεράστιο ρισπεκτ μύστη, τον είχε τεράστια ανάγκη τον πρωκτό κρεμπιε η τύπισσα.
Πελώρια ανάγκη, μύστη μου! :zfuck:

Βέβαια, τιτάνια ανάγκη τον είχε μια μιλφ Αρμενισσα που γάμησα το καλοκαίρι σε μασάζ. Με παρακαλαγε για κρεμπιε σαν τρελή, αλλά ας μην φεύγουμε :offtopic:

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.592
Πόντοι
206
Τελικά εκείνο το μαγαζί απέναντι από τον Ορφέα, τι παίζει? Το βλέπω και μέρα ανοικτό. Πιστεύω πιο πιθανό είναι να έχει εκει καμμία γυναίκα παρά στα τσοντοσινεμα ΧΑ χα

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.115
Πόντοι
1.056
71mQWBmDLkL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom