Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 23.079
- Πόντοι
- 8.296
Δέχεται μπούλινγκ γιατί γλεντάει την ακροαριστερά με επιχειρήματα και λέει μόνο αλήθειες. Απίστευτο εεε;
Αυτό για τις ποδιές δεν με βρίσκει και πολύ σύμφωνο κατά τα άλλα όμως τα λέει πολύ καλά.μας έχει πρήξει τον πάπαρο αυτή να παπαγαλίζει και να αναμασάει ότι κλισεδιά ακουγόταν ωραία στα αυτιά του μέσου αγράμματου ψηφοφόρου της χρυσής αυγής το 2012
εδώ καίγεται ο κόσμος και αυτή μιλάει για ποδιές στο σχολείο
αν δεν ήταν καλό γκομενάκι δε θα την ήξερε ούτε ο γείτονας της
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και οι δύο τους! Δεν ξέρω αν κανένα αρχίδι της εκπομπής, ψυχολόγος ή κάτι τέλος πάντων, τους είπε να έχουν τα χέρια σταυρωμένα και την μούρη στραβή λες και πάει να τους μπει ο δονητής στον πρωκτό. Απλά δες τους, αυτή η στάση δείχνει άμυνα, δυσπιστία, αρνητισμό, χίλια δύο. Δεν τολμούν να τα κάνουν αυτά στους Νουδούληδες που φιλοξενούν και εκθειάζουν.Μα πόσο την γουστάρω έτσι όπως τους γλενταει.
τι ακριβώς λέει μωρέ τύπε και εσύ?Αυτό για τις ποδιές δεν με βρίσκει και πολύ σύμφωνο κατά τα άλλα όμως τα λέει πολύ καλά.
Δεν έχεις δίκιο για τις ποδιές,Αυτό για τις ποδιές δεν με βρίσκει και πολύ σύμφωνο κατά τα άλλα όμως τα λέει πολύ καλά.
μας έχει πρήξει τον πάπαρο αυτή να παπαγαλίζει και να αναμασάει ότι κλισεδιά ακουγόταν ωραία στα αυτιά του μέσου αγράμματου ψηφοφόρου της χρυσής αυγής το 2012
εδώ καίγεται ο κόσμος και αυτή μιλάει για ποδιές στο σχολείο
αν δεν ήταν καλό γκομενάκι δε θα την ήξερε ούτε ο γείτονας της
αυτό θέλουν οι λαθρολάγνεςΚαλύτερα να βλέπουμε αυτήν πάντως απο τις άπλυτες λαθρολάγνες
Καλύτερα να στηρίζω αυτήν παρά το γαλάζιο η το ροζουλι αδελφατο.τι ακριβώς λέει μωρέ τύπε και εσύ?
χαιδεύει τα αυτιά των ''ακρο''δεξιών....κλισεδιές και την πεπατημένη αραδιάζει....κάνει την ''αντιπολίτευση'' που πιστεύει ότι θα την βάλει στη βουλή
κατά τα σοβαρά πρότεινε σαμαρά για πτδ και κάνει άκακη κριτική στην κυβέρνηση μιλώντας μόνο για αυτές τις μαλακίες.
Ξέρει ότι ο μέσος βλάκας δεν βλέπει πέρα από τους λάθρο και τις ποδιές στα σχολεία. Εδώ η χώρα γαμιέται ξεπουλιέται και ο ορκ θα ασχολείται μόνο με τους λάθρο μόνο αυτό τον καίει.
είπα εγώ να μη τη στηρίζεις?Καλύτερα να στηρίζω αυτήν παρά το γαλάζιο η το ροζουλι αδελφατο.
Δεκτόν..όμως θα βαριέμαι να βλέπω τα ίδια όπως βαριέμαι θανάσιμα τις γυφτοπαντοφλιτσες και τα γιωταδοσπορτεξ.Δεν έχεις δίκιο για τις ποδιές,
ρώτα έναν παλιότις κάνανε πιο κοντές και παίρναμε καλό μάτι
![]()
Όταν σου έρθει κανας λάθρο να ζητήσει την ψήφο σου για δήμαρχος η δημοτικός σύμβουλος τα λέμε τότε...είπα εγώ να μη τη στηρίζεις?
εγώ είπα να αλλάξει το παραμύθι γιατί είναι 10 με 12 χρόνια ξεπερασμένο.
όταν σου έρθει κάνας Έλληνας δήμαρχος που τον έχεις ψηφίσει ήδη να ξηλώσει κανένα φορτηγό εκατομμύρια από τους φόρους σου σε αναθέσεις εσύ να κοιτάς από εκεί που μπάζει λάθροΌταν σου έρθει κανας λάθρο να ζητήσει την ψήφο σου για δήμαρχος η δημοτικός σύμβουλος τα λέμε τότε...