You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 485K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (5 μέλη και 4 επισκέπτες)
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.506
- Πόντοι
- 15.446
Περίμενε να έρθει να στα επιβεβαιώσει και ο ίδιος.
ΥΓ. θα του δώσω όποια πληροφορία θέλει

rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.506
- Πόντοι
- 15.446
Έχει μεγάλο ταλέντο πάντως, δεν μπορώ να πωΚοίτα που μέσα σε ένα εξάμηνο που έλειπα ο @Ωρίων τα κατάφερε και από μούτσος έγινε Νονός !
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.506
- Πόντοι
- 15.446
Κοιτάξτε να δείτε κ. Καπετάνιε, εδώ τα μέλη προσπαθούσαν να βρούνε κάποιον λογικόΚοίτα που μέσα σε ένα εξάμηνο που έλειπα ο @Ωρίων τα κατάφερε και από μούτσος έγινε Νονός !
να συνομιλήσουν, ο ένας έμπαινε έψαχνε γκόμενες, ο άλλος εδώ και 10 χρόνια κάνει επανάσταση.
Μας εγκατέλειψε και ο @Aristarxos dj επομένως ο Ωρίων ανέβηκε στην ιεραρχία.
Σβήσε κανένα μήνυμα γιατί μου βγάζει ειδοποίηση ότι δε χωράνε άλλα και δε σου έρχονται.Κι εμένα, μου έχει γεμίσει το ινμποξ με μηνύματα από καστανές γκόμενες
από χτες που μου είπε ότι θα μου γνωρίσει ο @Ωρίων
Πάντως, ο Τομ Αράγια, είναι μελαχρινός...Ωραία όλα αυτά αλλά που θέλετε να καταλήξετε; Έχουν οι Slayer καμία γκρούπι που να έχει κάποια μελαχρινή φίλη την οποία θα γνωρίσουν στο νηματοθέτη για να την βγάλει γκόμενα;
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.323
- Πόντοι
- 2.606
Όχι μόνο στα μαλλιά, να τα λέμε όλα.Πάντως, ο Τομ Αράγια, είναι μελαχρινός...

Εντάξει, δεν είναι και κατράμι βέβαια...
Διαγραμμένο μέλος 212024
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.012
- Πόντοι
- 3.506
Άκουσα καλά ο κ.μπλιζ βρήκε γκόμενα
τι ευχάριστα νέα είναι αυτά - αν ισχύει πρέπει να διακόψω το πένθος - πότε και πού θα γίνει ο γάμος? - ποιός θα είναι ο κουμπάρος? έχει καλές φίλες η νύφη? - ο μπουφές θα είναι πλούσιος? τι θα φάμε τι θα πιούμε? 

Μη λες τέτοια από τώρα και τρομάξει η γκόμενα και φύγει!Άκουσα καλά ο κ.μπλιζ βρήκε γκόμενατι ευχάριστα νέα είναι αυτά - αν ισχύει πρέπει να διακόψω το πένθος - πότε και πού θα γίνει ο γάμος? - ποιός θα είναι ο κουμπάρος? έχει καλές φίλες η νύφη? - ο μπουφές θα είναι πλούσιος? τι θα φάμε τι θα πιούμε?
![]()
Διαγραμμένο μέλος 212024
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.012
- Πόντοι
- 3.506
Καλά λες Ωρίων δεν θα πω περισσότερα μην τόν ματιασουμεΜη λες τέτοια από τώρα και τρομάξει η γκόμενα και φύγει!
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.284
- Πόντοι
- 3.786
Ωρίων, τα θερμά μου συγχαρητήρια. Μου τα είπε ο Αγράμματος και ο Ροντρίγκεζ. Μπορεί το εμπορικό ναυτικό να έχασε έναν εργατικό νέο αλλά ο κόσμος της ναυτιλίας και των επιχειρήσεων κέρδισε ένα γκόλντεν μπόι. Στο εξής δεν είσαι υπό τις διαταγές μου. Δεν σου ταιριάζει η αλμύρα και το κατράμι.Πάντως, ο Τομ Αράγια, είναι μελαχρινός...
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.323
- Πόντοι
- 2.606
Έτσι ακούγεται στους διαδρόμους.Άκουσα καλά ο κ.μπλιζ βρήκε γκόμενατι ευχάριστα νέα είναι αυτά - αν ισχύει πρέπει να διακόψω το πένθος - πότε και πού θα γίνει ο γάμος? - ποιός θα είναι ο κουμπάρος? έχει καλές φίλες η νύφη? - ο μπουφές θα είναι πλούσιος? τι θα φάμε τι θα πιούμε?
![]()
Κάποιοι όμως έχουν αντιρρήσεις...
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.506
- Πόντοι
- 15.446
Τις πληροφορίες τις διάβασες για το φλέγον θέμα ή να δώσω κι άλλες?Σβήσε κανένα μήνυμα γιατί μου βγάζει ειδοποίηση ότι δε χωράνε άλλα και δε σου έρχονται.

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου! - Page 14397
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί...

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου! - Page 14406
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί...
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.506
- Πόντοι
- 15.446
Κουμπάρος στανταράκι ο @κωλο-γεροςΆκουσα καλά ο κ.μπλιζ βρήκε γκόμενατι ευχάριστα νέα είναι αυτά - αν ισχύει πρέπει να διακόψω το πένθος - πότε και πού θα γίνει ο γάμος? - ποιός θα είναι ο κουμπάρος? έχει καλές φίλες η νύφη? - ο μπουφές θα είναι πλούσιος? τι θα φάμε τι θα πιούμε?
![]()
για μπουφέ πάρε κανένα ταπεράκι με φαΐ από το σπίτι, εγώ θα φέρω κάτι ληγμένα κορνεμπιφ
που ψείρισα από το καράβι.
Διαγραμμένο μέλος 212024
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.012
- Πόντοι
- 3.506
Μην ανησυχείς Ροντ αν είναι η νύφη από αυτές που του αρέσουν του κ.μπλιζ οι κλασατες γκόμενες ολα θα είναι πλουσιοπάροχα - νομίζω ο νηματοθετης ήδη θα αισθάνεται αυτό το γυναικείο ξαλαφρώμα από άποψη χρημάτωνΚουμπάρος στανταράκι ο @κωλο-γερος
για μπουφέ πάρε κανένα ταπεράκι με φαΐ από το σπίτι, εγώ θα φέρω κάτι ληγμένα κορνεμπιφ
που ψείρισα από το καράβι.

rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.506
- Πόντοι
- 15.446
Το πλουσιοπάροχα σε αυτάκια μη ξεχνιόμαστεΜην ανησυχείς Ροντ αν είναι η νύφη από αυτές που του αρέσουν του κ.μπλιζ οι κλασατες γκόμενες ολα θα είναι πλουσιοπάροχα - νομίζω ο νηματοθετης ήδη θα αισθάνεται αυτό το γυναικείο ξαλαφρώμα από άποψη χρημάτων![]()
Τελευταία τροποποίηση:
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.323
- Πόντοι
- 2.606
Το πλουσιοπάροχα μου έφερε στο μυαλό αξέχαστες θύμησες από τα θρυλικά τραπεζώματα που έκανε ο νηματοθέτης κάθε 1000 σελίδες.Το πλουσιοπάροχα σε αυτάκια μη ξεχνιόμαστε![]()
188 σελίδες ακόμη...

Τι γλέντια που κάναμε τω καιρώ εκείνω...

blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 27.857
- Πόντοι
- 28.716
Υπέροχη νύχτα!
Ονειρευόμουν την μελαχρινή, που θα μου γνωρίσει ο καλός φίλος μου, ο κ. @BigMountain και την οποία θα βγάλω ΓΚΟΜΕΝΑ!
Ονειρευόμουν την μελαχρινή, που θα μου γνωρίσει ο καλός φίλος μου, ο κ. @BigMountain και την οποία θα βγάλω ΓΚΟΜΕΝΑ!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις