Έχουν ειπωθεί στο παρελθόν κατά καιρούς φίλε μου...κανε μια ψακτικηποιά είναι τα μη της αν επιτρεπεται;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχουν ειπωθεί στο παρελθόν κατά καιρούς φίλε μου...κανε μια ψακτικηποιά είναι τα μη της αν επιτρεπεται;
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση Νικόλ ;Ας ειμαι ο πυροσβεστηρας .. στη παρουσα φαση.
Ο @Dgcontroller εκανε μια ερωτηση μας εξηγησε το λογο που την εκανε του απαντησα τελος. Καλα εκανε κ ρωτησε εφοσον θελει ν προσεχει αν κ αυτο αποδεικνυεται οχι λεκτικα αλλα ουσιαστικά με εξετασεις στο χερι το οποιο ειναι δικαιωμα του καθε πελατη ν ζηταει στο ραντεβού.
Τωρα , @Giann333 κανεις δεν ζητησε πτυχίο πανεπιστημιου κ γ ν στο θεσω κ εγω κομψα οι τροποι κ η ευγενεια δεν διδασκονται σε καμια αιθουσα ..
Κλείνοντας να πω .. Να ειμαστε αγαπημενοι κ ν μην μαλωνουμε!
![]()
....ψηνεσαι για "πλυντηρατο"Να κάνω και εγώ μια ερώτηση Νικόλ ;
Τα μάλλινα ρούχα, στους πόσους βαθμούς τα πλένεις ;
Θα σε παρακαλούσα από κοντά να με καλέσεις και να μου δείξεις στην πράξη πως τα βάζεις στο πλυντήριο και πιο κουμπί πατάς.
Νομίζω δεν θέλει δάχτυλα στο νιμου,ούτε χαμουρεματα...ποιά είναι τα μη της αν επιτρεπεται;
Εγω της εκανα swipe left. Ήθελε long term relationshipNicol έχεις tinder?
Χρωστάς σουβλάκια και μπύρεςΚαλησπερα σε όλους.
Το τουρ στην Αθήνα τελείωσε, δυστηχως δεν πρόλαβα να κανω όλα τα ραντεβου π ζητηθηκαν κ ν απαντησω σε όλους λογω του οτι εγινε ψιλοχαμός.
Επιστροφή στη βάση λοιπον απο βδομαδα διαθεσιμη στην θεσσαλονίκη.
Ευχαριστω πολυ την Αθήνα κ τον κόσμο γ ακόμα μια φορά. Εις το επανιδείν !
Μωρό (@Nicole )μας έχεις ξεχάσει. Αρχικά να ρωτήσω αν είσαι καλά. Και μετά να ζητήσω να βάλεις μια γκραντε φωτογραφία από τις δικές σου όπως μόνο εσύ ξέρεις.
Περίπου αλλά χωρίς τις τρομερές βυζάρες της Νικόλ![]()
Να μια Γκράντε φωτό
Ξέρουμε νουμεράκι ή αγγελία;![]()
Να μια Γκράντε φωτό
![]()
Να μια Γκράντε φωτό
Κλαιωωω….
Back to baseΚαλησπερα σε όλους.
Το τουρ στην Αθήνα τελείωσε, δυστηχως δεν πρόλαβα να κανω όλα τα ραντεβου π ζητηθηκαν κ ν απαντησω σε όλους λογω του οτι εγινε ψιλοχαμός.
Δν τους λες να έρθουν Σαλονίκη?? Σεξοτουρισμος και έτσι..Καλησπερα σε όλους.
Τώρα που τελείωσε η έκθεση και θα έχει μετρό και θέσεις πάρκινγκ!Δν τους λες να έρθουν Σαλονίκη?? Σεξοτουρισμος και έτσι..
Ποίο πάρκινγκ; Μια ώρα με την Νικόλ και περπάτημα στον λόφο του Σέιχ Σε και σου δίνει ο καρδιολόγος βεβαίωση οτι πέρασες το τέστ κοπώσεως.Τώρα που τελείωσε η έκθεση και θα έχει μετρό και θέσεις πάρκινγκ!
Περπάτημα θα κάνω άμα πάω στο Σέιχ σου με τη Νικόλ?Ποίο πάρκινγκ; Μια ώρα με την Νικόλ και περπάτημα στον λόφο του Σέιχ Σε και σου δίνει ο καρδιολόγος βεβαίωση οτι πέρασες το τέστ κοπώσεως.
Να προσεχείς φίλτατε, δεν είναι για παλικαριές στο Σειχ Σου. Εκει που είσαι πάνω στο πάθος…τσουπ οι πευκοβελόνες!Περπάτημα θα κάνω άμα πάω στο Σέιχ σου με τη Νικόλ?![]()