Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

El Papacito

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
11.067
Πόντοι
2.256
Ρε παιδιά, κατ' εξαίρεση, βάλτε και καμία κωλαρα που και που στο νήμα...
Ο νηματοθέτης μπορεί άνετα να ανοίξει ένα αντίστοιχο νήμα με κωλάρες.
Έχει το καλύτερο υλικό στη διάθεση του :wink::kissass:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
4.547
Πόντοι
446
1000002022.jpg

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
9
Like
7.573
Πόντοι
2.036
Αρχισαμε τις μουφες...σας εχω βαρεθει :jerking:
Αυτό που δεν καταλαβαίνω πραγματικά είναι γιατί το κάνουν και που αποσκοπούν. Θα θεωρηθούν μεγάλοι χυστες στα μάτια των αλλων μελών ?

Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.521
Πόντοι
4.646
Μόνο ποιότητα εδώ και όχι μούφες ψεύτικες... Θα με συγχωρέσετε εδώ στο νήμα ξέρω ότι πιο πολύ κεντρίζει εκ πρώτης η κωλάρα... Όμως όποιος έχει μια πιο βαθιά ματιά θα προσέξει ότι το αριστερό στήθος της γυναίκας μου είναι σας πύραυλος... Καλή απόλαυση κύριοι !!!
Βυζάρα! Μπράβο ρε παίχτη!

zakar88

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
90
Πόντοι
0
Μόνο ποιότητα εδώ και όχι μούφες ψεύτικες... Θα με συγχωρέσετε εδώ στο νήμα ξέρω ότι πιο πολύ κεντρίζει εκ πρώτης η κωλάρα... Όμως όποιος έχει μια πιο βαθιά ματιά θα προσέξει ότι το αριστερό στήθος της γυναίκας μου είναι σας πύραυλος... Καλή απόλαυση κύριοι !!!
Αν μη τι άλλο ποιοτική φωτογραφία.Τόσο από στυλιστικής απόψεως (γωνία λήψης που τονίζει τη κωλάρα- επιλογή string) ,όσο και από την εξαιρετική απόδοση του στήθους και δη της ερεθισμένης ρόγας!!!

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
611
Πόντοι
81
και κωλαράκι και βυζάκι και ρώγα....απλά και όμορφα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom