pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 21.073
- Πόντοι
- 5.946
εκπληξη...........που κολλαει αυτο?!!?!?
Θα τα σκισεις τα ρουχα ή ου, να ξερουμε τι να προγραμματισουμε κ ποτε![]()
εκπληξη...........που κολλαει αυτο?!!?!?
Υπάρχει και το άλλο φίλε pastelie. Μαθαίνεις το νούμερο της ,αγοράζεις εσώρουχα γαμάτα και της σκίζεις αυτά που φοράει ,,,χαχαχαχα.εκπληξη.......
Σσσσσσσσσ θα χω αλλα μαζι κοκκινακια για σενα......που κολλαει αυτο?!!?!?

Και ωραίο πρόσωπο από όσο είδα στο story!!!Αφού πίνουμε τον καφέ μας πριν πάμε για δουλειά και βλέπουμε μπουταρες και κωλαρες....
...pffff δν μ'αρεσουν τα κοκκινα! Βασικα δν εχω καποιο φετιχ με τα εσωρουχα, αδιαφορα μου ειναιΣσσσσσσσσ θα χω αλλα μαζι κοκκινακια για σενα..![]()
Αν είναι να τα σκίσουμε θα τα σκίσουμε όλα... Μισές δουλειές θα κάνουμε.....Υπάρχει και το άλλο φίλε pastelie. Μαθαίνεις το νούμερο της ,αγοράζεις εσώρουχα γαμάτα και της σκίζεις αυτά που φοράει ,,,χαχαχαχα.
Ωχ ωχ ωχ...Και ωραίο πρόσωπο από όσο είδα στο story!!!
Μου το χαλας τωρα δεν @@ θα ρθω χωρις αυταα αστο......pffff δν μ'αρεσουν τα κοκκινα! Βασικα δν εχω καποιο φετιχ με τα εσωρουχα, αδιαφορα μου ειναι![]()
Επίσης θα πρότεινα με φόρεμα χωρίς εσώρουχα....

Ενδιαφέρουσα άποψη...Με μοναδικό στολίδι ένα butt plug?
![]()
Αυτός ο ΚΩΛΟΣΚαλησπερααα αγοριαααα![]()
ΕτσιΜε μοναδικό στολίδι ένα butt plug?
![]()

Μπραβο εισαι ο καλυτερος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κατσε εσυ στα γραφεια καλυτερα να τα μοιραστουν μεταξυ τους.καλησπερα
......ααα γεια σου, τωρα μιλας σωστα! Το γυμνο σωμα ειναι ολη η ομορφια, χωρις φτιαξιδια, δαντελες, φρου-φρου κ αρωματαΜου το χαλας τωρα δεν @@ θα ρθω χωρις αυταα αστο...

Τώρα σε πάω πιο πολύ !!!Αν είναι να τα σκίσουμε θα τα σκίσουμε όλα... Μισές δουλειές θα κάνουμε.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωχ ωχ ωχ...
Ανώμαλο πιθηκι χαχαχαχα!......ααα γεια σου, τωρα μιλας σωστα! Το γυμνο σωμα ειναι ολη η ομορφια, χωρις φτιαξιδια, δαντελες, φρου-φρου κ αρωματα
Αν κ δεν θα με χαλουσε ενα κοσμημα (μια σφηνα-διαμαντακι) που αναφερθηκε παραπανω![]()
Ανώμαλο πιθηκι χαχαχαχα!
Μάθε κανένα άλλο νούμερο, βλέπεις το χαρακτηριστικό σκορΜαθαίνεις το νούμερο