Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
800
Πόντοι
81

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.410
Πόντοι
3.506
Οσοι πηγαν τον τελευταιο μηνα στο μασατζιο για καταδρομη ας μου στειλουν προσωπικο μηνυμα!
Τους εχω ευχαριστα και δυσαρεστα νεα!
Δεν ψάχνω κάτι ούτε μου λείπει κάτι.
Δεν πήγα και δεν έχω πάει γενικότερα αλλά θα ήθελα να μάθω για να αποφεύγω τις κακοτοπιές.

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.226
Πόντοι
481
επίσκεψη ελίτ σπα με σταλίτσα πολύ καλή σε όλα με πολύ καλό καλαμάκι . είδα και μια καινούργια με γυαλιά δεν ρώτησα όνομα αν ξέρει κάνεις ας μας πει
Γενικά το ελίτ ότι πιο άθλιο και από εγκαταστάσεις και από υπηρεσιες

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.876
Πόντοι
496
Καλημέρα μαγκες ψαχνω ψαχνω αλλά δεν βρίσκω. Θέλω μια κοπέλα που να κανει μασαζ στο σπιτι με φραπέ (ή και με καλαμακι) δεν μπορω να βρω τπτ καλό, εαν εχετε καμια πληρροφορία αφήστε ενα σχόλιο ή εν μήνυμα

Neapoliths

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
249
Πόντοι
20
Συναγωνιστές έχω να σας αναφέρω οτι υπέπεσα στο λάθος να κάνω μια επίσκεψη πρόσφατα σε Golden Spa : Παρουσίες τρείς : 1. Ξένια , το γνωστό καστανόξανθο με τη γνωστή ξινίλα.2. Έλλη : μελαχροινή κοντή με κάμποσα κιλά και απεριποίητη. 3. Ναταλία, μελαχροινή με μικρό βυζί και καλά πιασίματα.
Ο νέος τιμοκατάλογος έχει εως εξης: Μασάζ (ας πουμε) και εκτόνωση : 50 ευρώ, +βγαλσιμο ρούχων: +10 ευρω, δαχτύλιασμα: + 10 ευρώ. Εν ολίγοις, μια συνεδρία που πριν κανα χρόνο είχε 50 ευρώ τωρα έχει 70. Πήρα Ναταλία με την ελπίδα οτι θα περάσω καλά αλλά τιποτα....τζάμπα το 70 άρι. Μονο θετικο η καθαριότητα και η άνεση του χώρου...κατα τα άλλα μακρια

Με τα ίδια λεφτά πήγα στην Εβίτα και πήρα την
Κάρμεν η οποία τα κάνει όλα ( βαθεια πίπα και αντοχή στο σφυροκόπημα) χωρίς μα και μη και συμφέρει και επειδή την πέτυχα σε ώρα που δεν είχε πολύ δουλεια πέρασα τελεια.
Δηλαδη η καρμεν σου πήρε 70?Πόση ώρα έκατσες? 1 ώρα 70€ με όλα μέσα?

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
42
Πόντοι
0
Καλημέρα μαγκες ψαχνω ψαχνω αλλά δεν βρίσκω. Θέλω μια κοπέλα που να κανει μασαζ στο σπιτι με φραπέ (ή και με καλαμακι) δεν μπορω να βρω τπτ καλό, εαν εχετε καμια πληρροφορία αφήστε ενα σχόλιο ή εν μήνυμα
Κάποτε υπήρχε μια νομίζω Έλενα στη Βασιλέως Ηρακλείου, η οποία μετά έγινε αυτοκινούμενη. Αυτή δεν ξέρω αν το εξασκεί ακόμη κι αν έρχεται σε χώρο. Μου χει λείψει να πω την αλήθεια αλλά δεν είχα τηλ της.

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
306
Πόντοι
21
Περιεργοοο
Παραλογοοο εντελως

Φίλε δεν είναι περίεργο ! Στην μια περίπτωση ανοίγει τα πόδια και την γλύφεις εσυ ! Ενώ στην άλλη θα πρέπει αυτή να γλείφει συνέχεια και θα έχει να κάνει με την καθαριότητα του κάθενος !

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.876
Πόντοι
496
Κάποτε υπήρχε μια νομίζω Έλενα στη Βασιλέως Ηρακλείου, η οποία μετά έγινε αυτοκινούμενη. Αυτή δεν ξέρω αν το εξασκεί ακόμη κι αν έρχεται σε χώρο. Μου χει λείψει να πω την αλήθεια αλλά δεν είχα τηλ της.
Υπάρχει περίπτωση να έχει καποιος πληροφορίες για το πώς την βρίσκουμε

Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.380
Πόντοι
63.029

Clouzo

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Κριτικές
14
Like
2.697
Πόντοι
1.191

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
2.145
Πόντοι
446
Κάποτε υπήρχε μια νομίζω Έλενα στη Βασιλέως Ηρακλείου, η οποία μετά έγινε αυτοκινούμενη. Αυτή δεν ξέρω αν το εξασκεί ακόμη κι αν έρχεται σε χώρο. Μου χει λείψει να πω την αλήθεια αλλά δεν είχα τηλ της

Η Ελεναρα οτι καλυτετο υπηρχε σε υπηρεσια μασαζ ,φραπε και γαμησι οσοι τυχεροι φαγαμε,προσωπικα εγω συνεχισα να την φορτωνω και σε χοτελ αλλα μετα απο καιιρο το κινητά τις απλα δεν αντιστοιχουσε σε συνδρομητη

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.682
Πόντοι
206
Η Ελεναρα οτι καλυτετο υπηρχε σε υπηρεσια μασαζ ,φραπε και γαμησι οσοι τυχεροι φαγαμε,προσωπικα εγω συνεχισα να την φορτωνω και σε χοτελ αλλα μετα απο καιιρο το κινητά τις απλα δεν αντιστοιχουσε σε συνδρομητη
Και γαμω τα μιλφακια..3 φορες την ειχα παρει σ ενα και καλα μασατζιδικο λιγο πριν απ τη λεσχη αξιωματικων..και 5 6 μετα που ηταν μονη καπου αριστοτελους αν θυμαμαι καλα..εχει πολλα χρονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom