SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.552
- Πόντοι
- 6.246
Ωραιος ερευνας χαχα,ορφεα πιστευω απογευμα εχει τις πιο πολλες,γτ πανε κ τριγυρω.Παλι ιδιο φορεμα?χαχα,καταλαβα λες αυτη που ουτε μου μιλουσε ενω τσακωνοταν στο τηλεφωνο οση ωρα την εβλεπα χαχα,οι γιαγιαδεε μας οι πιο σταθερες χαχα.Ειδες 5-6 μαζι την ιδια στιγμη στο ιδιο σημειο?Στη πλατεια λαυριου λες η απεναντι στις στασεις?Πολυ καλο συνολο κ αξιες,πιθανον γνωστες,Ευχομαι και νεες αφιξεις!Αυτη ειναι η ψαρια οτι σκ βγαινουν νωρις απο κει γτ μενουν στο lito προφανως η την κανουν.Μηπως θυμασαι πως ηταν ολες?Με καποτα δαχτυλο οκ,η διαχυτικη ηταν για δοκιμη χαχα,παλι καλασου μιλησαν γτ αν κατσουν στο λιτο αλλαζουνε η ειναι διαφορετικες που δε γνωριζω αρα μακαρι!Ημουν κοντά σήμερα μεσημέρι και ειπα να περάσω να ρίξω μια ματιά τί παίζει και την ημέρα. Το concept αλλάζει αρκετά. Μπροστά από Ορφέα στο τρίγωνο λίγα πράγματα, μονο οι 2 νέες φάτσες οι χοντρούλες και η χθεσινή που έλεγα η γυφτοβουλγάρα, ξανά εκεί με άσπρο φόρεμα, έχει τατουάζ σε χέρια και πόδια, ίδιο ξινισμένο ύφος. Πολλές grannies, 60-70αρες, για όσους έχουν το βίτσιο χα χα. Μετά όταν ανέβεις προς τα πάνω στο δρόμο και περάσεις απέναντι στο παρκάκι, εκεί είχε 5-6 μιλφάρες, κάποιες άξιζαν, η μία ελληνίδα φάνηκε και οι άλλες φάση Ουκρανές, Ρωσσίδες κλπ, μένουν εκεί μέχρι τις 6 το απόγευμα μου είπαν. Εγώ σήμερα δεν προλάβαινα αλλά 1-2 απο αυτές θα τις τιμήσω όταν υπάρξει ευκαιρία. Η μία μάλιστα ήταν πολύ διαχυτική, μου λέει πάμε και μου δίνεις όσα θες εσύ. Μία άλλη μου είπε το κορυφαίο, τη ρώτησα για δάκτυλο και αγγίγματα και μου λέει ναι, μπορείς να βάλεις προφυλακτικό στο δάκτυλο και να μου βάλεις! Ελεγα να της πω "που τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;" χα χα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ουτε γωΙσχύει αλλά δεν ενοχλεί κανένας, δεν έχω νιώσει ποτέ άβολα ή ότι κινδυνεύω.