Μπα σε καλο σου,μου 'φύγε ο καφές απ'το στομα ρε σαταναστις θειες που τα κανουν ολα!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπα σε καλο σου,μου 'φύγε ο καφές απ'το στομα ρε σαταναστις θειες που τα κανουν ολα!
.....ειπαμε, ξυπνησε στραβαΑπό όσα γράφει και με τον τρόπο που τα γράφει, σου δίνει την εντύπωση πως ακούει και διορθώνεται;
Μακάρι!
Χρυσοστομεε.....ειπαμε, ξυπνησε στραβα
Για τις διορθωσεις ναι, νομιζω το κανει! Παραπισω διορθωσε την μια εκτονωση με δυο, εβαλε τηλεφωνο επικοινωνιας δημοσια κ οχι με πμ, αποφασισε να βαλει το αναλ στο προγραμμα (ασχετου κοστους) κτλ.
Αλλα προσωπικη γνωση θα εχω οταν την συναντησω, προς το παρον εικασια κανω κ αποψη εκφραζω
Τι ψυχη εισαι κ εσυ ομως ...δεν σου κανει παρακατω δεν χρειαζεται να καθεσαι στο νημα μ αλλο.Έλεος με τα τσιμπούκια που κάνετε μερικοί στις πουτανες...
Το κοριτσάκι έβαλε 100 τον κωλο και δεν δέχεται και τα αρνητικά...
Τρέξτε χαιβανια

Ποντάρει πως στη συνάντηση θα στον τουρλώσει και θα στον κουνάει και θα μιλήσει το κάτω κεφάλι για να πεις ναι στα +100.
Δεν είναι η μόνη...
θα τολμήσω να κάνω μια διαφορετική προσέγγιση, κρίνοντας απο το ύφος της (θυμωμένη) και από την ώρα που το ανακοίνωσε (3 τα χαράματα!!).νομιζω πως η κοπελα εβαλε αυτογκολ. δηλαδη απεκλεισε το πρωκτικο μεσω μιας απαγορευτικης τιμης. θα ηταν πιο τιμιο να πει οτι δεν θελει να το κανει. τετοιες κουτοπονηριες τιμωρουνται απο την αγορα!

Καλημερα οχι δεν εχει καμια σχεση αυτο με συναντηση κλπθα τολμήσω να κάνω μια διαφορετική προσέγγιση, κρίνοντας απο το ύφος της (θυμωμένη) και από την ώρα που το ανακοίνωσε (3 τα χαράματα!!).
Εικάζω...ότι γύρισε από ραντεβού, το οποίο δεν πήγε καλά! Κάποιος εξ ημών ήταν είτε βίαιος είτε τεράστιος (ή και τα 2) και της "την χάλασε" την όμορφη τρυπούλα της!
Μόλις επέστρεψε σπίτι λοιπόν τσαντισμένη, αποφάσισε να μην τον δίνει πια σε μεγάλα μεγέθη και για λίγα λεφτά!
Αυτά...
ΥΓ: @Lady Alexia κρίμα πάντως, όχι για τα λεφτά...για τα μεγέθη που αποκλείεις! Διότι το θεσπέσιο & λαχταριστό κωλαράκι σου ήταν λόγος συνάντησης!!
Καλημερα.με εχουν ειδοποιησει ηδη τωρα εσυ οποτε θες πεσμου ♡+100 για κωλο; Και λογικά μεγέθη;
Θα σας ειδοποιησουμε
νομιζω πως η κοπελα εβαλε αυτογκολ. δηλαδη απεκλεισε το πρωκτικο μεσω μιας απαγορευτικης τιμης. θα ηταν πιο τιμιο να πει οτι δεν θελει να το κανει. τετοιες κουτοπονηριες τιμωρουνται απο την αγορα!
Η αυτοτιμολόγηση της alexia είναι αυτογκόλ ενώ το 200άρι της Αριάνας δεν είναι... Φοβερή λογική.νομιζω πως η κοπελα εβαλε αυτογκολ. δηλαδη απεκλεισε το πρωκτικο μεσω μιας απαγορευτικης τιμης. θα ηταν πιο τιμιο να πει οτι δεν θελει να το κανει. τετοιες κουτοπονηριες τιμωρουνται απο την αγορα!
Ελα καλημεραααααα
ο παστελιος τι εχει να πει περί τούτου ?κλεινεις με Αριανα και είσαι κομπλέ.

ο παστελιος τι εχει να πει περί τούτου ?![]()
Χαχαχαχα ετσι ακριβως!
γατια εσυ, σκυλια ο αναπουρνας και ο παστελιος τακαταπινης στην ηττα

Το θέμα είναι αλλού => στο να βρεθούμε κάποια στιγμήΔηλαδη συγγνωμη για αρχη τι περιμενατε οτι μεγεθος να ναι.;!
τώρα είτε 5 την έχω είτε 25, θα δώσεις τη σουφρίτσα γιατί είμαι μεγάλη πουτάνα