dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 120.244
- Πόντοι
- 39.911
Ακόμα Κυριακή είναι. Ο κανόνας λέει να ανοίγει πρωί πρωί το κυριακάτικο νήμα?Κυριακάτικο νήμα ?
Άργησες κούκλα![]()
ένα πρωί ένα βράδυ … αλλά τελευταία τα ανοίγουν και μέσοβδομαδαΑκόμα Κυριακή είναι. Ο κανόνας λέει να ανοίγει πρωί πρωί το κυριακάτικο νήμα?
Θα πάμε για ύπνο σε δύο ώρες μαν , δεν προλαβαίνουμε να αναπτύξουμε τις απόψεις μαςΑκόμα Κυριακή είναι. Ο κανόνας λέει να ανοίγει πρωί πρωί το κυριακάτικο νήμα?

Ισχύει, απ' ότι ξέρω ο τίτλος του νήματος, πάντως ...
Αυτή είναι η αξία του, να ξενύχτησουμε καταθέτοντας αλήθειες!Θα πάμε για ύπνο σε δύο ώρες μαν , δεν προλαβαίνουμε να αναπτύξουμε τις απόψεις μας![]()
....ελα ρε δν ειμαι τοσο χαλια, βλεπομαι (μετα απο μια φουντα και καμμια δεκαρια ποτα)Αμα δει εσένα θα τρομάξει.

Δεν φταίω εγω......ελα ρε δν ειμαι τοσο χαλια, βλεπομαι (μετα απο μια φουντα και καμμια δεκαρια ποτα)![]()
...μαγκα μου «Ουδέν κακόν αμιγές καλού»!!! Μετα την σημερινη ακυρωση με την μικρη εδω, μου εκατσε ενα πιτσιρικι εξ Ουκρανιας σκετη γλυκαμας ΓΑΜΗΣΑΝ οι Ρωσσοι σημερα!!!!!!!!!!!!!!![]()

....Ποτε μη λες ποτε....!![]()

La coba;Καλησπερααα!
αψογοΚαλησπερααα!
Πάρε Αριάνα Παστέλιε..μας ΓΑΜΗΣΑΝ οι Ρωσσοι σημερα!!!!!!!!!!!!!!![]()
....δεν εχω δοκιμασει ακομα μαγκα μου, μου την γλυτωσε η μικρα χθες για τεχνικους λογους! Μου φαινεται καβλοπιπινο & τσαχπινογαργαλιαρα. Θα τιμηθει την επομενη φορα, λιαν συντομως!!!

Ξέρει τι κάνει το ''κάρμα '' χαχαχα!....δεν εχω δοκιμασει ακομα μαγκα μου, μου την γλυτωσε η "μικρα" χθες για τεχνικους λογους! Μου φαινεται καβλοπιπινο & τσαχπινογαργαλιαρα, θα τιμηθει την επομενη φορα!!!
![]()
Καυλα η κωλαρα σουΚαλημερααααααααα