PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 36.540
- Πόντοι
- 8.346
Ετοίμασε καφέΑπό εσένα περίμενα να πείς κάτι παραπάνω για β μέρος. Με απογοητεύεις.

Ετοίμασε καφέΑπό εσένα περίμενα να πείς κάτι παραπάνω για β μέρος. Με απογοητεύεις.

Κάτσε να παραγγείλωΕτοίμασε καφέ![]()
Πολύ σωστός! Τα αντικειμενικα δεν δέχονται αμφισβήτηση και από εκεί μπορούμε να κρίνουμε και την αξιοπιστία του καθενός που σχολιάζειΣυμφωνω. Υπάρχουν , όμως, τα αντικειμενικά και τα υποκειμενικά. Τα αντικειμενικά δεν δέχονται αμφισβήτηση. Πχ ο χώρος και η καθαριότητα, η ευγένεια, κτλ κτλ
Σοκαριστικο..Πέρασμα από Crystal με το καυλέτο την Άρτεμις. Πρώτο μέρος μέτριο, δεύτερο μέρος ότι καλύτερο, έβγαλε πολύ καύλα.
Έχω συγκλονιστεί......Σοκαριστικο..
Αν εισαι θαμωνας θα την μαθεις κι αυτην..αν πας για τη δοκιμη δυσκολα..στο γραφειακι δεξια απ τα δωματια καθετε.
Είναι αυτή που μισοφαίνεται στη φωτογραφία?Νεαρή (γύρω στα 25 την έκοψα) Ελληνίδα ομορφούλα καθαρή, έχει δικό της χώρο στην άνω Πόλη, κάνει 2 προγράμματα μασάζ με εκτόνωση με την κλασική τιμή που συναντάς και στα μασάτζιδικα ή σεξ με τα διπλά (όχι πρωκτικό), ευχάριστη εμπειρία θα έλεγα
Τέτοιο δεύτερο μέρος έχει καμία άλλη που προτείνεις από το μαγαζί αυτό? π.χ. ίριδα...Πέρασμα από Crystal με το καυλέτο την Άρτεμις. Πρώτο μέρος μέτριο, δεύτερο μέρος ότι καλύτερο, έβγαλε πολύ καύλα.
Στο δεύτερο δεν έχω πάει και από οτι έχω ακούσει πάει μέχρι φραπέ. Αν έχει χώσει κάνεις εκεί ας με διαψεύσει αλλά ας πει και το τίμημα. Στο πρώτο με 80 πηδάς σίγουρα θα σου ταιριάξει γιατί έχει δυο τρείς στην βάρδια. Τώρα αν δεν σου αρέσει κάτι κάνεις μεταβολή και φεύγεις.ΓΚΆΛΟΠ... Spa body free ή massagio? Ποιο έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε κορίτσια? Και τί υπηρεσίες προσφέρει το καθένα? Τα φώτα σας για να δω σε ποιο θα πάω
Οι κυρίες πως είναι εμφανισιακά?Στο δεύτερο δεν έχω πάει και από οτι έχω ακούσει πάει μέχρι φραπέ. Αν έχει χώσει κάνεις εκεί ας με διαψεύσει αλλά ας πει και το τίμημα. Στο πρώτο με 80 πηδάς σίγουρα θα σου ταιριάξει γιατί έχει δυο τρείς στην βάρδια. Τώρα αν δεν σου αρέσει κάτι κάνεις μεταβολή και φεύγεις.
Γούστα είναι αυτά φίλε άλλοι γαμάνε μόνο τοπ μοντελ. Είναι λίγο πάνω από την μέση ομορφιά. Αν δεν σου αρέσουν προσωπικά κάνεις αναβολή και φεύγεις.Οι κυρίες πως είναι εμφανισιακά?
Ναι οκ. Γούστα είναι αυτά. Αλλά είναι ψηλές κοντές αδύνατες χοντρές? Στιλ νεφέλη Μπέλα από Krystal? Στιλ Ντάρια ή Φενια από Elegance?Γούστα είναι αυτά φίλε άλλοι γαμάνε μόνο τοπ μοντελ. Είναι λίγο πάνω από την μέση ομορφιά. Αν δεν σου αρέσουν προσωπικά κάνεις αναβολή και φεύγεις.
Καλησπέρα φίλε μου, μπορείς να μας ενημερώσεις ποια είναι;ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Με βαση τα δεδομενα του ρουφιανου των social media και συμφωνα με τις ''ιστοριες''
Γνωστη λαδοκορη -μασατζου εργαζεται σε μαγαζι οντας εγκυος!
Περισσοτερα μετα το αναλυτικο ρεπορταζ!
Δεν καταλαβαινωΘες να δώσεις συγχαρητήρια;
Mαλλον για κουμπάρος πάειΔεν καταλαβαινω
και εγω θελω να παω -γουσταρω γκαστρωμενεςΚαλησπέρα φίλε μου, μπορείς να μας ενημερώσεις ποια είναι;
Παπατζής όνομα και πράμαδεν υπαρχει πλακα εκανα