Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 13.234
- Πόντοι
- 3.556
Τυπαρα μου αν έχει περίοδο έχει και άλλη δίοδο.Σε αυτή τα έξοδα διακοπών πληρώνω,της αγορασα χτες κάτι γυαλιά που ήθελε για το τρέξιμο,ακριβούτσικα βέβαια στα 170 ευρώ,τώρα μου είπε οτι χρειάζεται μια τετρακοσάρα για προπονητή για το μαραθώνιο.Αυτά βέβαια είναι στη διακριτική μου ευχέρεια αν και σαν τζέντλεμαν δεν ορωδώ.
Το πρόβλημα είναι οτι χτύπησε ξανά ο ερυθρός δαίμων υπό μορφή περιόδου οπότε ακυρώθηκαν οι πισινικές αναζητήσεις η γκόμενα έμεινε ξενοδοχείο να ξεκουραστεί και ξεχύθηκα για καμάκι.Πολλές ευκαιρίες έξω αλλά πρέπει κάπως να συντονιστείς δεν είναι Πολωνία,σε βλέπουν κιόλας πολλοί τι κάνεις.
Εχουν και κάπως σκληρό ύφος οι Σέρβες οπότε αναζητώ τις Ρωσίδες αλλά άμα πάρεις το κολλάει γίνεται και με Σέρβες.
Ο σπόνσορας είναι ανίκητος , ξηγησου της σύστημα ταναλια και Λουφτβάφε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο κινέζος θα είναι καθαρός τύπε , ο ΚΜΑΝ θέλει να βγάζει παλκο και αρχιδικη αφαναΕίδες ο Κινέζος; Γιατί δεν μεταφέρεις εκεί το Κέντρο Επιχειρήσεων και θες να το πας στο Μινσκ και να ταλαιπωρείσαι στα σύνορα; Για να μπουκάρεις στα κλαμπς και να εξαπολύεις βαλκανικούς πυραύλους; Άμα κυκλοφοράς business style στο Βελιγράδι, όπως ο Κινέζος, δεν θα θελήσουν να σε προσεγγίσουν κάποιες; Και παράλληλα θα κανονίζεις να έρχονται οι Ρωσίδες και Λευκορωσίδες εκεί.