pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.790
- Πόντοι
- 5.946
all in.....Ε μα πχια γενικά δεν πολύ μιλάω
...χαβαλε κάνω συνήθως .
Τα βλέπω και κάνω raise....2 την εβδομάδα για 2 μήνες
all in.....Ε μα πχια γενικά δεν πολύ μιλάω
...χαβαλε κάνω συνήθως .
Κάτι είχε ακουστεί Πέρι αδελφής μόνο πρωκτικό κλπ.... όπως σωστά λες αλλά δεν ήμουνα σίγουρος με ποια.Όχι, η Λυδία δηλώνει αδερφή με τη Βανέσα που είναι έγκυος και έκανε μόνο πρωκτικό. Αυτό λένε τουλάχιστον, δικό τους είναι το παραμύθι, ότι θέλουν ή ότι καυλώνει εμάς, δηλώνουν.
Λοιπόν γοα να τελειωσει η ιστορια. Οσο αναφορά εμένα.. θα δώσω 15 ραντεβου στη Μαλβινα σε διαστημα 2 μηνων.
για να κανεις ονομαστικη αναφορα θα πρεπει να εχεις και τα @@ να αντιμετωπισεις τις συνεπειες των λεγομενων σου. ουτως ή αλλως για αυτο κανεις αγνοηση οσους σε κραζουν για το ποσο κομπλεξικος εισαι γιατι πολυ απλα δεν εχεις κακαλα!!!!!!Φίλε Πανο, δώσε ΌΣΑ θες σε ΌΠΟΙΑ θες.
Κάτι άλλες απαντήσεις πάνω, δεν τις είδα και ούτε πρόκειται, έχω τα άτομα σε μόνιμη αγνόηση.
ΥΓ. Ξαναλέω προσωπικές αναφορές δεν κάνω (άσε που στο μεγάλο κομμεντ, που έκανα νωρίτερα σήμερα, ανέφερα 5-6 διαφορετικές περιπτώσεις, κι όχι ονομαστικά).
Ούτε και είμαι σε κάθε νήμα, πράγμα επίσης ορατό σε όλους .
Κάνουν ντούο?Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Αδελφές νομίζω με κάθε επιφύλαξη.
για να κανεις ονομαστικη αναφορα θα πρεπει να εχεις και τα @@ να αντιμετωπισεις τις συνεπειες των λεγομενων σου. ουτως ή αλλως για αυτο κανεις αγνοηση οσους σε κραζουν για το ποσο κομπλεξικος εισαι γιατι πολυ απλα δεν εχεις κακαλα!!!!!!
Ορθά κοφτάγια να κανεις ονομαστικη αναφορα θα πρεπει να εχεις και τα @@ να αντιμετωπισεις τις συνεπειες των λεγομενων σου. ουτως ή αλλως για αυτο κανεις αγνοηση οσους σε κραζουν για το ποσο κομπλεξικος εισαι γιατι πολυ απλα δεν εχεις κακαλα!!!!!!
Μάλλον έχουμε στραβωθειΦίλε Πανο, δώσε ΌΣΑ θες σε ΌΠΟΙΑ θες.
Κάτι άλλες απαντήσεις πάνω, δεν τις είδα και ούτε πρόκειται, έχω τα άτομα σε μόνιμη αγνόηση.
ΥΓ. Ξαναλέω προσωπικές αναφορές δεν κάνω (άσε που στο μεγάλο κομμεντ, που έκανα νωρίτερα σήμερα, ανέφερα 5-6 διαφορετικές περιπτώσεις, κι όχι ονομαστικά).
Και εγώ σε αγνοηση σε έχω αλλά το κινητό μου έβγαλε χεράκια και σε ξεαγνοησε μόνο του.....κακό κινητό!!Φίλε Πανο, δώσε ΌΣΑ θες σε ΌΠΟΙΑ θες.
.Όχι, η Λυδία δηλώνει αδερφή με τη Βανέσα που είναι έγκυος και έκανε μόνο πρωκτικό. Αυτό λένε τουλάχιστον, δικό τους είναι το παραμύθι, ότι θέλουν ή ότι καυλώνει εμάς, δηλώνουν.
...ετσι ειναι μαγκες! Ειχαμε ανταλλαξει μνμ με Λυδια κ μου ειπε οτι η Βανεσα ειναι αδελφη της, κανουν μαζι κ duo αλλα λογω εγκυμοσυνης η Βανεσα μονο αναλ. Αυτα πριν ενα μηνα, λογικα τωρα θα εχει σταματησει η μια!Κάτι είχε ακουστεί Πέρι αδελφής μόνο πρωκτικό κλπ.... όπως σωστά λες αλλά δεν ήμουνα σίγουρος με ποια.
Φυσικά καί ή παραμυθά μπορεί νά πέφτει φουλ.
Δεν ξέρω δεν έφτασα μέχρι εκείΚάνουν ντούο?
Όχι, η Λυδία δηλώνει αδερφή με τη Βανέσα που είναι έγκυος και έκανε μόνο πρωκτικό. Αυτό λένε τουλάχιστον, δικό τους είναι το παραμύθι, ότι θέλουν ή ότι καυλώνει εμάς, δηλώνουν.
.
...ετσι ειναι μαγκες! Ειχαμε ανταλλαξει μνμ με Λυδια κ μου ειπε οτι η Βανεσα ειναι αδελφη της, κανουν μαζι κ duo αλλα λογω εγκυμοσυνης η Βανεσα μονο αναλ. Αυτα πριν ενα μηνα, λογικα τωρα θα εχει σταματησει η μια!
![]()
Πιο πολλές πληροφορίες στους δίπλα. Απ' ότι λέγεται, Girls Next Door αλλά υπερτιμημενες
Λοιπόν για να τελειωσει η ιστορια. Οσο αναφορά εμένα.. θα δώσω 15 ραντεβου στη Μαλβινα σε διαστημα 2 μηνων.
στειλεΈχει κανείς εμπειρία με την με anna_pipinaki είδα καλές κριτικές, άμα έχει κανείς τηλ να μοιραστεί το τηλέφωνο.
Καλησπερα , ξερει κανεις γιατι η βανεσσα που ηταν στο ματζικ και τωρα ανεξαρτητη κατεβασε την αγγελια της;
Η Βανέσα ποια είναι ;; Έχω μπλέξει τα μπουτια μου εδώ , Η Βανέσα είναι αυτή που ήταν στον μάγο κ μετά ανεξάρτητη ;;Όχι η Λυδία που είδα από κοντά, είναι πολύ εμφανίσιμη.
Καλύτερη από ότι στις φωτογραφίες, πανευκολη συννενόηση μέσω Viber, Τρίτη είχαμε μιλήσει και Τετάρτη την είδα στον χώρο μου.
Κάνει και κατάποση, αναλ συζητήσιμο, αλλά με έξτρα χρέωση.
Αν σου αρέσει ψηλό μοντελε κορμί και δεν έχεις θέμα με το πράγματι μικρό στήθος, είναι μια χαρά!
Η Βανέσα ποια είναι ;; Έχω μπλέξει τα μπουτια μου εδώ , Η Βανέσα είναι αυτή που ήταν στον μάγο κ μετά ανεξάρτητη ;;