nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 456
Θα το προσπαθήσω το αλισβερίσι τότε, κι όπου βγειΧωρίς να πλερώ μόνο άμα στείλεις σε Λιόλιου και σε συμπαθήσει![]()
Θα το προσπαθήσω το αλισβερίσι τότε, κι όπου βγειΧωρίς να πλερώ μόνο άμα στείλεις σε Λιόλιου και σε συμπαθήσει![]()
Είναι μουνάρες αδερφέ.Από εκλεκτό σε εκλεκτό το πας![]()
δεν υπαρχει βιντεο! Νομιζω μονο ενα παλιο ειχε κυκλοφορησει. Παντως και σκρινσοτ καλοδεχουμενο ειναι να μας φυγει η περιεργεια
Απαξιωτικός και προσβλητικοςΔεν ξέρω κάτι παραπάνω αλλά από τον τρόπο που μιλάνε φαίνονται όλοι φιδέμπορες εδώ μέσα. Μην πιστεύετε τη μαλακία του καθενός.
Με Ντοντοριδου που τρωει πιτσα με χωριατικα λουκανικα(ιφ γιου νοου γουατ αι μιν) αν ενδιαφερεσαιΥπάρχει με Θεοδωρίδου και Πίτσα Παπαδοπούλου;

Bro δημιουργείτε ένα ψέμα και ξαφνικά το νήμα παίρνει φωτιά. Γιατί το λέω;Απαξιωτικός και προσβλητικος
Σιγά το νέο. Όλοι το εχουμε. Βασικά ΤΑ εχουμε. Πολλά ειναι.Bro δημιουργείτε ένα ψέμα και ξαφνικά το νήμα παίρνει φωτιά. Γιατί το λέω;
Κανένας δεν έχει ανεβάσει αποδείξεις για το αντίθετο. Απλά μια φιλολογία που ο καθένας πετάει τη μαλακία του. Ε να πω και γω τη δικιά μου. Έχω βίντεο από Τζολί. Απλά επειδή το λέω.
Όχι,αλλά έχω ένα με τη ΜοσχολιούΥπάρχει με Θεοδωρίδου και Πίτσα Παπαδοπούλου;
Εάν υποτίθεται ότι είναι διάσημη γιατί έχει τόσες σελίδες; Υποτίθεται ότι ο λαός θέλει αν δει την "θεά" γυμνή.Kατερίνα Λιόλιου:
46 σελίδες στο μπου, οι 13 είναι από πυροβολημένους που ζητάνε ένα ανύπαρκτο βίντεο....
ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!
Ρε τύπε εσύ μέχρι στιγμής είδες έστω ΈΝΑ;σε κανα δυο χρονια θα μετραμε τις σελιδες με τα βιντεο οπως τωρα τις σελιδες με τα μπλα μπλα
Yπάρχουν μαρτυρίες από σοβαρά μέλη του μπουΡε τύπε εσύ μέχρι στιγμής είδες έστω ΈΝΑ;