Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Ναι ρε εννοείται.Πονταρω 2η μπιλια +20, αλλα 20 cim και 50 κωλο
Ναι ρε εννοείται.Πονταρω 2η μπιλια +20, αλλα 20 cim και 50 κωλο
Θα δω σήμερα μάλλον και θα επανέλθωΤην ειδες προσφατα? Εχει σχεση με τις φωτο? Εξτραδακια κλπ? Γραψε δυο λογια αν μπορεις
κορόιδα1. Καμιά δεν ξεκίνησε από seeking. Και πριν έπαιζαν απλά μπήκαν seeking όταν μυρίστηκανχρήμα.
Μας δουλεύουν κανονικάΜη ψαρωνεις, 100% ψεύτικο. Και λέει και ακα παναθεμα του (του γιατί είναι σίγουρα άντρας πίσω από την αγγελία...).
Γράψε μας γιατί ακούγεται ότι τα έχει τα κιλακια της.Σε εχαριστώ πολύ φίλε μου..Εχω κανονίσει, θα γράψω εντπώσεις
Πάρτην απο τας Ευρώπας ήρθε συστημένη ,,,,τι σανό πουλάνε ρε χαχαχα Teens amateur Babes Young bodies Private selfiesΣυνάντηση στο χώρο μου what’s up εφαρμογή :6906532579 Αθήνα - KaloSex καλησπέρα , ξέρει κανείς για το κορίτσι εδώ;
Λαθος παραθεση πρεπει να εκανες φιλε μουΑν πας στην Τσεχια εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να την δεις .... Czech Girl Self Pics (79 Pics Set) : Babes > Nude Public Babes - WhatBoysWant
Εχεις δικιο ... την κατεβαζωΛαθος παραθεση πρεπει να εκανες φιλε μου
Συνάντηση στο χώρο μου what’s up εφαρμογή :6906532579 Αθήνα - KaloSex καλησπέρα , ξέρει κανείς για το κορίτσι εδώ;
Καλησπέρα αγαπητέ φίλε.![]()
SEXY ΚAYLOMENH ALEXANDRA
Ειμαι μια καυτή, παθιασμένη ξανθιά από τη Ρωσία Το, σεξ θα σου μεινει αξεχαστο και δεν θα σε αφήσει αδιάφορο παρε με τηλεφωνο 6933165055 πολλα πολλα φιλιαkanesex.com
Ξερει κανεις τπτ αξιζει?
Στο προσωπο ηταν αρκετα σπασμενη η οχι;Καλησπέρα αγαπητέ φίλε.
Η τελευταία μου συνάντηση μαζί της ήταν πριν δύο καλοκαίρια και η περιγραφή που ακολουθεί βασίζεται στο τότε. Μικροκαμωμένη/Μινιόν τσουπωτή Ρωσίδα με καλές υπηρεσίες. Όταν μπήκε στο δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου αναγνώρισα ότι την ήξερα από παλαιότερο ίδρυμα στο οποίο εργαζόταν. Μπήκε αμέσως στο μπάνιο, έκανε ντούς, γεγονός το οποίο ειλικρινά εκτίμησα. Βγαίνοντας, με βρήκε να καπνίζω στον καναπέ του δωματίου και ενώ έκανα κίνηση να πάω προς το κρεβάτι, μου είπε δε χρειάζεται, ας καπνίσω και εγώ, εννοώντας ότι θα επιδοθεί σε στοματικό. Εδώ θέλω να πω ότι βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο η συγκεκριμένη υπηρεσία. Πολύ έμπειρη και τρυφερή/θηλυκή στις κινήσεις της. Ξέρει τί κάνει εν ολίγοις. Μετά από ένα τέταρτο, πήγαμε στο κρεβάτι, όπου και συνεχίσαμε. Προτίμησα να έρθει από πάνω, καθώς εξυπηρετεί ο σωματότυπος της.
Γενικά έφυγα πολύ ικανοποιημένος.
Προτείνεται.
Δυστυχώς. Προσπαθούσε να υποκαταστήσει την φθορά του χρόνου με ενέσεις σε χείλη και παρίες αλλά... πανδαμάτωρ αγαπητέ ο χρόνος.Στο προσωπο ηταν αρκετα σπασμενη η οχι;
Ναι οκ το καταλαβαινω αυτο που λες απλα φοβαμαι μη δε βλεπεται για τα δικα μου γουσταΔυστυχώς. Προσπαθούσε να υποκαταστήσει την φθορά του χρόνου με ενέσεις σε χείλη και παρίες αλλά... πανδαμάτωρ αγαπητέ ο χρόνος.
Καταλαβαίνω τί εννοείς αγαπητέ φίλε. Έχει να κάνει με το στυλ γυναικών που είναι κοντά στο γούστο σου.Ναι οκ το καταλαβαινω αυτο που λες απλα φοβαμαι μη δε βλεπεται για τα δικα μου γουστα
ΣωσταΚαταλαβαίνω τί εννοείς αγαπητέ φίλε. Έχει να κάνει με το στυλ γυναικών που είναι κοντά στο γούστο σου.
Από την άλλη, μέσα σε δύο χρόνια μπορεί να έχει κάνει περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις και όντως να ισχύει αυτό που αναφέρεις. Δεν το γνωρίζω. Δεν θέλω να πάρω κανέναν άνθρωπο στο λαιμό μου.
Όχι, δεν θεωρώ ότι τίθεται τέτοιο ζήτημα αγαπητέ φίλε.Σωστα
Τηρουμενον των αναλογιων ειναι vlf αλλα το θεμα ειναι να βλεπεται και να μη σκιαζεται καποιος που θα τη καλεσει
Μετρια πραματα. Εγω δεν ειδα κατι ασχημο. Για την ηλικια της ειναι πολυ καλη. Για μενα προχωρας αφοβαΣτη μαπα αξιζει η θα τρεχουμε γτ αλλιως ειναι οι φωτογραφιες και αλλιως ειναι η πραγματικοτητα
Έκανα το βήμα και όταν έφτασα για να κατέβει να ανοίξει ζητούσε pay safe και αρνήθηκα.Επιμένω πως είναι μουφα ένα τόσο καλό καβλακι να δίνει κωλο στα 100€. Εκτός κι ΑΝ ισχύει θα είναι όλα έξτρα και θα σε φτάνει 160€ χαλαρά.
Θα σου κλάσει τα @ρχίδια ,,,πες ΤΟΥ να παει να γαμηθεί.Έκανα το βήμα και όταν έφτασα για να κατέβει να ανοίξει ζητούσε pay safe και αρνήθηκα.
Άρχισε να με βρίζει στο what's up και να με φοβεριζει ότι θα δώσει τη συνομιλία μου στο σόι μου και κάτι τέτοιες μαλακίες. Μακριά λοιπόν