Διαγραμμένο μέλος 248396
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Like
- 266
- Πόντοι
- 20
Ποσο μικρό το τίμημα; Γιατί είμαστε και φοιτητές βλέπειςΜικρό τίμημα μεγάλη καύλα αρκεί να σου αρέσουν τα μιλφέιγ
Ποσο μικρό το τίμημα; Γιατί είμαστε και φοιτητές βλέπειςΜικρό τίμημα μεγάλη καύλα αρκεί να σου αρέσουν τα μιλφέιγ
Πωπωπω κατάλαβα ποιες λες χαχαχαχα. Εκείνες που κάθονται με τα Μπαρμπαδια και σουρωνουν και λένε πίπα 20€χαχαχαΠλατεία Αριστοτέλους. Στα fregio η στο γύρο της Αρστοτελους
Πωπωπω κατάλαβα ποιες λες χαχαχαχα. Εκείνες που κάθονται με τα Μπαρμπαδια και σουρωνουν και λένε πίπα 20€Πλατεία Αριστοτέλους. Στα fregio η στο γύρο της Αρστοτελους
Από 40 αλλά πρόσεξε μικρέ μην ερωτευθείς γιατί σε βλέπω αιώνιο φοιτητή να τρως την προίκα σου εκεί.Ποσο μικρό το τίμημα; Γιατί είμαστε και φοιτητές βλέπεις
Μάλιστα !Από 40 αλλά πρόσεξε μικρέ μην ερωτευθείς γιατί σε βλέπω αιώνιο φοιτητή να τρως την προίκα σου εκεί.
Αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στις γυναίκες θα πάθεις σοκ. Σπάνιο φαινόμενο πλέον. Καλά να περάσεις.Μάλιστα !
Η Ναταλία είναι σαν μια γκόμενα που γαμας έξω βέβαια πολύ μέτρια εμφάνιση αλλά κάνει τα πάντα...επίσης κάνει squirt ασταμάτητο και δέχεται τα πανταη ναταλια που γράφεται όλοι μπορείτε να μου πείτε τι ώρες δουλεύει και σε ποιο σπιτάκι παρακαλώ;;;
ενας φιλος. του επαιρνε πιπα και του λεει "ρε συ αυτο μεγαλωνει κιαλλο". της το εχωσε κιολας την πονουσε, βγηκε απο το δωματιο του εδωσαν τα λεφτα πισω και φυγαμε.Ακούστε σκηνικό με Βλάντα στο las Vegas πριν λίγο.Μπαινω με το απλό πρόγραμμα περιμένω 5 λεπτά έρχεται.Ξεκιναει να μου τον παίζει και με ρωτάει αν γίνεται μεγάλο.Της απαντάω θα δεις .Λέει το μουνάκι μου είναι μικρο.Συνεχίζει ακόμη δεν έχει σηκωθεί 100% και μου λεει δεν γίνεται είναι μεγάλο και ακόμη δεν σηκώθηκε.Μου πρότεινε ή ελεύθερο στοματικό με τα ίδια λεφτά ή να πάρω τα λεφτά μου πίσω.Πηρα πίσω τα λεφτά και εφυγα.Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο με την συγκεκριμένη?
οντως...21...Όντως τον έχει μεγάλο ή απλά βαριέται και δεν θέλει?
Ποια είναι αυτή;;Καλημέρα αγαπεσ μου από σήμερα το βράδυ σασ περιμένω στα τρίδυμα μαντέψτε ποια είμαι δυνατό come backξερετε![]()
Σοβαρά?Εκεί δουλεύει?Πήγα Βόλο και βρήκα τυχαία την Εβελίνα από τα τρίδυμα θυμήθηκα παλιές καλες εποχές!!!
Έπρεπε να της το βάλεις στον κωλο!εκει δεν θα χε πρόβλημα σίγουρα..Όντως τον έχει μεγάλο ή απλά βαριέται και δεν θέλει?
Η Αθήνα έγινε Ανδρομάχη τώρα;;η Ανδρομαχη η Σερρεα...![]()
Ήταν όντως αυτή ; Μήπως ρώτησες αν έχει σκοπό να ξαναέρθει Θεσσαλονίκη ;Πήγα Βόλο και βρήκα τυχαία την Εβελίνα από τα τρίδυμα θυμήθηκα παλιές καλες εποχές!!!
Ποσο καλά με ξέρειςΗ Αθήνα έγινε Ανδρομάχη τώρα;;
Την Αθηνά που δούλευε στο Venus εννοείς;Η Αθήνα έγινε Ανδρομάχη τώρα;;