gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.476
- Πόντοι
- 7.095
Πρόστυχες?Σε πιο παλιά στορυ είχανε ανεβάσει πρόστυχες εικονες
Απαπαπα.
Φτου τους, τους ανώμαλους.
Πρόστυχες?Σε πιο παλιά στορυ είχανε ανεβάσει πρόστυχες εικονες
Αρχαιος εισαι..θα την βρεις την ακρη..Για κάποιον που έχει να δοκιμάσει από εποχές Olga’s day spa. Να προτιμήσω Krystal, Aqua, η luxury?
Καλα στη χειροτερη θα δοκιμασω krystal πρωτη φορα. απλα ελεγα αν κανενας εχει κανει συγκρισεις προσφαταΑρχαιος εισαι..θα την βρεις την ακρη..
Εγώ πάλι έχω ακούσει για το Body Free studio, αν έχει πάει κανείς ας πειΔεν έχω πάει
Αυτό ρωταω
Krystal θα ελεγα..Για κάποιον που έχει να δοκιμάσει από εποχές Olga’s day spa. Να προτιμήσω Krystal, Aqua, η luxury?
Το luxury έχει κλείσει.Το πρώην aqua ποιο είναι,το golden spa ή το elegance?Για κάποιον που έχει να δοκιμάσει από εποχές Olga’s day spa. Να προτιμήσω Krystal, Aqua, η luxury?
Κρυσταλ, είχαν βγάλει story από 26/9 ξανάGolden/olga day/aqua είναι το ίδιο από όσο ξέρω. Το κρυστάλ είναι ανοιχτό ξέρει κανεις; Το aqua έχει στορυ όποτε λογικά είναι
Εγώ πάντως που έστειλα μνμ στο τελεγκραμ και ρώτησα απλά για μασάζ μου απάντησε κατευθείαν 200€/ωρα φουλ και φυσικά δε ξανά ασχολήθηκαsixthsenseskg πατα
Μηπως εννοεις 26-8?Κρυσταλ, είχαν βγάλει story από 26/9 ξανά
..ναι ναι, σωστόςΜηπως εννοεις 26-8?
καμιαΑπό Ανίτα/βανα ποιες αξίζουν;
Είχα ακριβώς την ίδια εμπειρία πολύ καλή η κοπέλα με θέληση!Πέρασμα μετα απο πολύ καιρό για ενα μασαζάκι απο το crystal. Παρουσες αρκετες κοπέλες, περασα με την Ιριδα πρωτη φορα που φορουσε και το πορνογυαλο και ηταν μες την καυλα. εκανα ντουζακι και πριν προλαβω να ξαπλωσω ηρθε μεσα στο δωματιο και η Ιριδα, μες την καυλα το κοριτσι απο την πρωτη εως την τελευταια στιγμη, εμεινε με το στριγκακι θελει εξτρα για να το βγαλει και ξεκινησε το μασαζ αρκετα δυνατο και με ρωτησε και 2 φορες αν ειναι καλα η πιεση, σε γενικες γραμμές καλο το μασαζ και αρκετη συζητηση κατα την διαρκεια. Στα του αγωνα πολυ καυλιαρα με αρκετα φτυσιματα και πολυ παίξιμο με τα βυζακια της οπου και τελειωσα. Γενικα πολυ καλη προσπαθει ολη την ωρα και δε βαριεται σαν τις περισσοτερες.
Χαχαχα οι δασκάλες .... Ποια αξίζει το απόγευμα βραδάκι να πάω ? Μιλάμε για το μαγαζί που είναι στην Σταυρούπολη έτσι ?Anita /Vana spa το σχολικό προγράμμα
Με Έμμυ έχει κάνει κανένας;Anita /Vana spa το σχολικό προγράμμα