Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.552
- Πόντοι
- 28.246
Δεν θα παει τιποτα καλα για την αεκ, τυπε. Παρτο αποφαση.ολα θα πανε καλα τυπε, καταλαβαινουμε.
Δεν θα παει τιποτα καλα για την αεκ, τυπε. Παρτο αποφαση.ολα θα πανε καλα τυπε, καταλαβαινουμε.
ok ....μου αρκει....Τυπε μαλλον εισαι σε ντελιριο λογω υψηλων θερμοκρασιων, σπο εμενα κατανοηση.
δεν εχω γραψει οτι καποια ομαδα εχει το ηθικο πλεονεκτημα, αντιθετως οτι ΟΛΕΣ οι ομαδες εχουν λερωμενη τη φωλια τους.
και εχω απαντησει οτι κανεις δεν μπορει να κουναει το δαχτυλο σε κανενα σε τετοια θεματα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο, οταν γνωστοι ψυχωτικοί εδω μιλαγαν για το γηπεδο με χρηματα των ΕΣΠΑ, για τη πτωση στη Δ Εθνικη κλπ.
Αν ξεκινησουμε να μιλαμε για Ολυμπιακο Παναθηναϊκό θέλουμε μερες…
αν ψαχνεις σε mail που τρολλαρα κανενα κακομοιρη, τοτε ok!σε καταλαβαινω….
Απεσπασες ομολογια τυπε?ok ....μου αρκει....
οποτε αγαπητοι αεκτζηδες ο συνοπαδος σας teaserman κατεριψε το παραμυθι σας.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ
ευχαριστω αγαπητε
Ναι από τη πίσω πορταΔε γαμιεται μωρε θα βολευτουμε με πρωταθλημα φετος τι να κανουμε....
Συμφωνω με τα περισσοτερα.Θα μπορούσαμε να πούμε 'ότι η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς στην Αρμενία, αλλά τότε δουλευόμαστε και εθελοτυφλούμε.
Όποιος είδε τα ματς καταλαβαίνει εύκολα ότι η ΝΟΑ ήταν φάση ερασιτεχνικής ομάδας.
Η ΑΕΚ Β θα την κέρδιζε με 2 γκολ σίγουρα.
Σίγουρα δεν είμαστε ΡΕΑΛ αλλά ούτε χρειάζεται να παίξεις μπαλάρα για να πάρεις πρόκριση.
Οι Αρμένιοι φαίνονταν κουρασμένοι, άτεχνοι, άμπαλοι και εμείς οι μπαλαδόροιαντί να κάνουμε στρωτό παιχνίδι, το αντιμετωπίσαμε σαν φιλικό, σαν προπόνηση.
Κάναμε πολύ εύκολα λάθη, πουλάγαμε αδικαιολόγητα τη μπάλα κάνοντας άσκοπες και επιπόλαιες αλλαγές παιχνιδιού.
Δώσαμε στον αντίπαλο πολλές ευκαιρίες να εκθέσει την άμυνα η οποία αν ελέγχεις το ματς και δεν αφήνεις στον αντίπαλο την μπάλα σε 2-3 φάσεις μια χαρά θα λειτουργούσε.
Αλλά στις 10 φάσεις θα εκτεθεί σίγουρα.
Εμένα με ενόχλησε περισσότερο η επίθεση και η λειτουργία της.
Απέναντι σε κλειστές άμυνες ψάχνεις τρόπο να τις ανοίξεις.
Πώς?
Με σούτ εκτός περιοχής ώστε να αναγκάσεις τον αντίπαλο να αμυνθεί πιο ψηλά.
Οι σέντρες είναι σπατάλη και πούλημα της κατοχής πέραν ότι δίνεις στον γρηγορότερο επιθετικό από τον αμυντικό σου αν σε εκθέσει με αντεπίθεση.
Υπάρχει η γκαντεμιά αλλά στο συγκεκριμένο ματς ήταν ΟΛΑ λάθος.
Θεωρώ ότι πρόκειται για ιστορική ξεφτίλα τηρουμένων των αναλογιών.
Οι κερκίδες βράζουν και ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο παρόλι την καψούρα του.
Προβλέπω σύντομα το θέαμα να πάει στην κερκίδα, αν δεν βοηθήσει η ομάδα, με μπόλικο ξύλο και διαπληκτισμούς οπαδών φιλάθλων μεταξύ τους.
Δεν δέχομαι ότι ξέχασαν την μπάλα που ξέρουν, ή ότι δεν έχουν κίνητρο κτλ.
Αλλά αν δεν έχουν όρεξη κίνητρο η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους...
Για το άδειο γήπεδο ευθύνη έχει η ΠΑΕ και η απατεωνιά με της κάρτες φίλου.
Εγώ με το διαρκείας που είχα, διέθετα ήδη κάρτα φίλου αλλά μπορούσα να βγάλω εισιτήριο μόνο στη θέση μου χωρίς έξτρα κόστος.
Αλλά για να δώ σε άλλη θύρα καλύτερη, όπως και έκανα, πρεπε να ξαναβγλάλω κάρτα φίλου.
Για την ΑΕΚ ποτέ δεν τσιγκουνεύομαι ίσως γιατί τα χαλαλίζω αλλά δεν ισχύει αυτό για όλους και τα 16 ευρώ επιπλέον δεν τα έχουν εύκολα όλοι.
Προσωπικά όσο το γήπεδο είναι αφορμή να βρίσκεται η παρέα, διαρκείας θα βγάζω.
Αυτά τα λίγα και περαστικά μας.
υγ. Αν ο Αλμέιδα δε μπορεί ελπίζω να έχει την τιμιότητα να πεί τι χρειάζεται να φτιάξει η ομάδα.
Θεωρώ ότι η απώλεια του Γιάννη Καραλή , του μοναδικού διοικητικού που ήξερε μπάλα ,έπαιξε ρόλο.
Τέλος προσοχή στους γλύφτες δημοσιογράφους τώρα ξεχωρίζουν!
Παρε βαθιες ανασες και εστιασε στο θεμα, σαν να χτυπας πεναλτι…Αρχιδια φέτος η ομάδα ... είμαι διακοπές και δεν μπορώ να απολαύσω με ηρεμία τα στριγκ μαγιό που βλέπω
Ειναι σαφες οτι εχει χαθει ο ελεγχος στην ομαδα, πραγμα λογικο σ’ ενα βσθμο πταν εχεις αλλαγη σκυταλης απο εναν ανθρωπο με τον χαρακτηρα και τα κακαλα του Μελισσανιδη.
βιαζεσαι θα περασει,θα βαλει ανετα 2-3 γκολ στην φιλαδελφεια.
Τουλάχιστον έχεις ένα λόγο να συνέλθεις ....Αρχιδια φέτος η ομάδα ... είμαι διακοπές και δεν μπορώ να απολαύσω με ηρεμία τα στριγκ μαγιό που βλέπω
Δεν μπορεις να ξερεις σε τι φαση βρισκεται ο καθε ανθρωπος.Για τον Μελισσανίδη έχω μπόλικες ενστάσεις.
Δεν παραγνωρίζω το έργο του, όπως το αντιλαμβάνεται κανείς, αλλά σε πολλές κρίσιμες στιγμές εξέθεσε ανεπανόρθωτα την ομάδα βάζοντας είτε το εγώ του πιο πάνω από το καλό της ομάδας είτε με την ανυπαρξία του αφήνοντάς την έρμαιο σε διάφορες ορέξεις.
Αλλά είναι μεγάλη κουβέντα.
Το θέμα είναι πλέον το αγωνιστικό και όχι η υστεροφημία του πρώην προέδρου.
Φαντασου τωρα να παιξουμε και να σας κερδισουμε στο Πρωταθλημα, θα ειστε κάτω κι απο τα λιμα της Αρμενιας.Καλή Παναγιά Κουλα
Φαντασου τωρα να παιξουμε και να σας κερδισουμε στο Πρωταθλημα, θα ειστε κάτω κι απο τα λιμα της Αρμενιας.
τον λακκο σας σκαβετε….
Θα το πάρουμε σου λεωωωω.. Η ομάδα θα παίξει διαστημικό ποδόσφαιρο.. Πρέπει να σας ευχηθούμεΝαι από τη πίσω πορτα![]()