Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.480
- Πόντοι
- 1.076
Άλλαξε θέμα το τοπικ?
Αυτό δεν ήταν για τις γυμνασμένες ; Και το έψαχναΆλλαξε θέμα το τοπικ?
Φυσικά αυτό είναι δεν ξέρω ποιος το άλλαξε και εγώ το έψαχνα και το βρήκα καταλαθος.Αυτό δεν ήταν για τις γυμνασμένες ; Και το έψαχνα
Ας το αλλάξει πάλι κάποιος γιατί είναι άκυρος ο τίτλος
Λογικά λένε για την ανεξάρτητη με το γυμνασμένο κορμί.Ποια είναι η Μυρτώ;
Ναι για αυτήν μιλάμε γνωρίζει κανείς αν σταμάτησε γενικά ή όχι;Λογικά λένε για την ανεξάρτητη με το γυμνασμένο κορμί.
Ναι μια είναι έτσι με αυτό το όνομαΛογικά λένε για την ανεξάρτητη με το γυμνασμένο κορμί.
Δεν έχω ιδέα. Με αφορμή το νήμα αναζήτησα τη σελίδα της και όντως δεν τη βρήκα.Ναι για αυτήν μιλάμε γνωρίζει κανείς αν σταμάτησε γενικά ή όχι;
Δεν έχω ιδέα. Με αφορμή το νήμα αναζήτησα τη σελίδα της και όντως δεν τη βρήκα.
Πολλές κοπέλες είναι σε διακοπές αλλά τα νήματά τους υπάρχουν. Ακόμη και κοπέλες που έχουν σταματήσει διατηρούν νήματα. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να μπήκε σε παύση λόγω διακοπών όπως το λέτε.Ἡ ἀναζήτηση εἶναι ἄχρηστη: ποτέ δέ βρίσκω αὐτό ποὺ θέλω... Δεκαπενταύγουστος εἶναι: σκεφθήκατε ὅτι θά θέλη διακοπές;
Ἡ ἀναζήτηση εἶναι ἄχρηστη: ποτέ δέ βρίσκω αὐτό ποὺ θέλω... Δεκαπενταύγουστος εἶναι: σκεφθήκατε ὅτι θά θέλη διακοπές;

Έπρεπε να ζητήσει πρώτα άδεια διακοπών (ολιγοήμερη) από το Ύπατο Συμβούλιο Γαμιάδων του Bourdela.com.
Απαράδεκτο να πάρει άδεια από μόνη της.![]()

Ίσως πήρε από τη σημαία.Έπρεπε να ζητήσει πρώτα άδεια διακοπών (ολιγοήμερη) από το Ύπατο Συμβούλιο Γαμιάδων του Bourdela.com.
Απαράδεκτο να πάρει άδεια από μόνη της.![]()
Ίσως πήρε από τη σημαία.

Από όπου και να πήρε, έχει κηρυχθεί Α.Α.![]()
Άνευ anal ;Από όπου και να πήρε, έχει κηρυχθεί Α.Α.![]()
Στην πρωινη αναφορα ποσα Φ θα φαει λες?Από όπου και να πήρε, έχει κηρυχθεί Α.Α.![]()
Τί; Alcoholic anonymous?
![]()