'Αρτι αφιχθείς από Κέντρο. Τελικά δοκίμασα μια κοντή, λεπτούλα, νεαρή(δήλωσε 23 χρονών), ονόματι Χριστίνα, πάντα κοιλίτσα έξω, επίπεδη. Στέκεται μαζί με τον γκόμενό της στη γωνία του Ορφέα και πλησιάζει τους πελάτες. Ζήτησε 25€ για ακάποτο τσιμπούκι, μουνί, ελεύθερα πιασίματα, φιλιά στο στόμα. Κάνω να φύγω, 25€ με το ξενοδοχείο μου έκανε τελική προσφορά. Έχει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά, όπως όλες οι σεξεργάτριες. Η Κοιλιά της είναι γεμάτη σημάδια, η ίδια μου είπε ότι είναι τσιμπήματα κουνουπιών. Έριξε ελάχιστο νερό πάνω της, ίσως να ήταν στο ντους 30 δευτερόλεπτα, και δεν υπερβάλλω. Όταν τελειώσαμε, δεν έκανε ντους, σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς καν να σκουπίσει την ΚΥ με την οποία την είχα πασαλείψει. Η Υγιεινή της είναι αμφίβολη. Στα του αγώνα τώρα. Κάνει πολύ βαθύ τσιμπούκι, αλλά της ξεφεύγουν δόντια, δεν έχει καλή τεχνική. Με αγκάλιαζε, με φίλαγε (αυτονόητο ότι δεν την άφηνα να με φιλήσει στο στόμα, αφού κάνει ακάποτα). Δεν έχω γαμήσει όμως πιο στενό μουνί στην πιάτσα, άντε να έκανα 10 λεπτά για όλη τη συνεδρία