Sorococo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 206
Μ'αρεσει που'σε Μεσα Σε Ολα !!! Να Κανονισουμε να ερθω Απο τον χωρο σου Να Μου τα πεις Απο ΚονταΚαλημέρα αγόρια, ένας Γιάννης δεν φέρνει την άνοιξη...
![]()
Μ'αρεσει που'σε Μεσα Σε Ολα !!! Να Κανονισουμε να ερθω Απο τον χωρο σου Να Μου τα πεις Απο ΚονταΚαλημέρα αγόρια, ένας Γιάννης δεν φέρνει την άνοιξη...
![]()
Σταματα !!!! Μην Τα Αποθαρρυνεις !!!!!!! Και Δε Μπορω να μην τελειωσω το μνμ μου με το ! ( Εισαι ΘΕΑΡΑ Κορμι ΑπεριγραπτοΚαλημέρα αγόρια, βγήκαν οι βάσεις - άντε καλή σταδιοδρομία στους νέους φοιτητές! Μετά τους περιμένει ανεργία και μισθοί της πλάκας...
![]()
Νομίζω ότι ο Γάλλος είναι στην αρμοδιότητά σου κι οχι ο Σουηδός!!!Καλημέρα αγόρια, αυτός ο Ντουμπλάντις είναι γήϊνος;
![]()
Αυτός ο κωλος από ποιον πλανητη είναι ???Καλημέρα αγόρια, αυτός ο Ντουμπλάντις είναι γήϊνος;
![]()
Εκεί που πηδάει, πέφτει και καρφώνεταιΚαλημέρα αγόρια, αυτός ο Ντουμπλάντις είναι γήϊνος;
![]()
Ασε τον Ντουμπλάτις και πες μας αν αυτός ο παγκόσμιος κώλος προσφέρεται για ρεκόρΚαλημέρα αγόρια, αυτός ο Ντουμπλάντις είναι γήϊνος;
![]()
KAI Τελικα Ειχες Δικιο !! Ενας Γιαννης ΔΕΝ ! Μη σου Πω Ουτε Δυο !!!....Μ'αρεσει που'σε Μεσα Σε Ολα !!! Να Κανονισουμε να ερθω Απο τον χωρο σου Να Μου τα πεις Απο Κοντα
![]()
Γδυνομαι Κι Ερχομαι !!!!!Καλημέρα αγόρια, πέρασε ο Μίλτος να πει ένα γεια και είπε ας πάρω και ένα χρυσό...
![]()
Καλημέρα αγόρια, πέρασε ο Μίλτος να πει ένα γεια και είπε ας πάρω και ένα χρυσό...
![]()
Για λάδι στους βύζους, ισπανικό και να δεις μετά πόσο πηδάει ο πίδακας με το σπέρμα πάνω σου.Καλημέρα αγόρια, πέρασε ο Μίλτος να πει ένα γεια και είπε ας πάρω και ένα χρυσό...
![]()
Καλημέρα αγόρια, ο ήλιος σας έφτιαξε τις κάβλες;
![]()
μα καλά ακομα Αθηνα εισαι εσυ ρε μουνα?Καλημέρα αγόρια, ωραία εθνική ντόπα μας σέρβιραν οι Γάλλοι στην τελετή λήξης...
![]()
Τι καυλόμουνο είσαι εσύ!!!Καλημέρα αγόρια, ωραία εθνική ντόπα μας σέρβιραν οι Γάλλοι στην τελετή λήξης...
![]()