Μετά υπάρχει η λοσιόν,κάτι σαν σαπούνι χωρίς σαπούνι...Εγώ πάντως το οκτενισεπτ στο Ίλιον το βρήκα με την πρώτη...Το αντισηπτικό schulke octenisept το βγάζει σε έλλειψη. Έχεις να προτείνεις κάτι παρόμοιο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.177
- Πόντοι
- 26.435
ναι αμέ...τα χω φτιάξει με Τάνα δύο φορές. Και με ήθελαν και έγινε φάση και με ήθελαν και δεν ήθελα και ήθελα και δεν με ήθελαν. Για μένα λογικό είναι να συμβεί...έχω 20 και βάλε χρόνια στα μπουρδέλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναπτυχθουν και άλλες ανθρώπινες σχέσεις πέραν από μια εμπορική συναλλαγή.Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, αλλά το χειρότερο πράγμα μακράν είναι να σε γουστάρει η ιερόδουλη και να φαντάζεται πράγματα που δεν γίνονται. Όχι να σε γουστάρει με την καλή έννοια, ως πελάτη δηλαδή, αλλά να σκέφτεται άλλα, σχέσεις γάμους κτλ. Εκεί απλά τον πίνεις και αναγκαστικά δεν ξανά πας.
Το καλύτερο πράγμα μακράν, είναι να σε γουστάρει η ιερόδουλη ως πελάτη, δηλαδή να θέλει να πηγαίνεις και για να μην σε χάσει να σου κάνει τα κέφια (μέσα σε ένα όριο πάντα).
Ααααα ρε συνάδελφε.μια από τα ίδια και εγώ πριν κάποιους μήνες.και ήθελα και δεν ήθελα.και ήθελε και δεν ήθελε.ναι αμέ...τα χω φτιάξει με Τάνα δύο φορές. Και με ήθελαν και έγινε φάση και με ήθελαν και δεν ήθελα και ήθελα και δεν με ήθελαν. Για μένα λογικό είναι να συμβεί...έχω 20 και βάλε χρόνια στα μπουρδέλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναπτυχθουν και άλλες ανθρώπινες σχέσεις πέραν από μια εμπορική συναλλαγή.
Kamigawa
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6.000
- Πόντοι
- 1.326
Επίσης απόγευμα στα Αγκύρας έχουν έρθει δύο καινούριες Μόνικα και Μερσίνη. Ακόμα τρέχω...![]()
Πριν λίγη ώρα ήμουν στην πιάτσα και στο συγκεκριμένο μπουρδέλο ήταν η Αναστασία με την εν λόγω Μερσίνη.
Η Μερσίνη είναι η Λώρα από το Μεταξουργείο, είχε δουλέψει στον όροφο της Κολωνού στα μεγάλα νούμερα, όπως επίσης και στα 44ρια της Ιάσωνος. Πριν χρόνια ήταν αξιοπρεπής επιλογή στο 10ρικό, για 20ρικο ούτε λόγος.
Η Μπιάνκα από Φωκαίας 17β είναι ψιλοφόλα, μπήκα σήμερα για την αφράτη κωλάρα της όμως μέσα είναι πολύ μέτρια. Ευτυχώς με αποζημίωσε η Καρολίνα από το ισόγειο της Φιλιππίδου. Κλασική αξία.
Κατά τα άλλα, έχει φακλανέψει η Λάνα και η Βίκυ από τα κεντρικά της Φυλής. Είχα να τις δω πάνω από χρόνο αφού δεν είχα κατέβει και σήμερα που έπεσα πάνω τους είδα πως έχουν στρογγυλεύσει. Το πιο ωραίο μουνί ήταν η Λίζα που αναφέρεις από Φωκαίας 19.
Thanasakis300
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ααααα ρε συνάδελφε.μια από τα ίδια και εγώ πριν κάποιους μήνες.και ήθελα και δεν ήθελα.και ήθελε και δεν ήθελε.
Ααααα ρε συνάδελφε.μια από τα ίδια και εγώ πριν κάποιους μήνες.και ήθελα και δεν ήθελα.και ήθελε και δεν ήθελε.
Με ποιες τα χετε φτιάξει?!ναι αμέ...τα χω φτιάξει με Τάνα δύο φορές. Και με ήθελαν και έγινε φάση και με ήθελαν και δεν ήθελα και ήθελα και δεν με ήθελαν. Για μένα λογικό είναι να συμβεί...έχω 20 και βάλε χρόνια στα μπουρδέλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναπτυχθουν και άλλες ανθρώπινες σχέσεις πέραν από μια εμπορική συναλλαγή.
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.858
- Πόντοι
- 3.436
Ισως να έχει καποιο βαρύ αφροδίσιο αλλά ίσως κ όχι.Αυτή αποκλείεται να μην έχει aids και ηπατίτιδα. Είναι στατιστικά απίθανο.
Το πραγματικό ερώτημα είναι πόσους έχει κολλήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Με όλη την δράση της που είναι γνωστή σε όλους μας αυξάνουν οι πιθανότητες, αλλά δεν το ξέρουμε σίγουρα ότι έχει κάτι, υποθέσεις κάνουμε μπορεί να μην έχει κ τίποτα κ να έχει κάτι κάποια άλλη κοπελιά που είναι υπερανο υποψίας.
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 201
Η Κατερίνα η Πολωνέζα σε ποιον οίκο και σε ποια βάρδια δουλεύει?
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.746
- Πόντοι
- 11.096
Φώκαιας με Φυλής. Πρωί ξεκινάει. 09:00 περίπου.Η Κατερίνα η Πολωνέζα σε ποιον οίκο και σε ποια βάρδια δουλεύει?
Θωρηκτό Αβέρωφ.
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 201
Ενδείκνυται για σκησιμο κωλοτρυπίδας?Φώκαιας με Φυλής. Πρωί ξεκινάει. 09:00 περίπου.
Θωρηκτό Αβέρωφ.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Νουμερα οδων?Φώκαιας με Φυλής. Πρωί ξεκινάει. 09:00 περίπου.
Θωρηκτό Αβέρωφ.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.746
- Πόντοι
- 11.096
Γωνία. Είμαι σαφέστατος.Νουμερα οδων?
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.746
- Πόντοι
- 11.096
Δες την πρώτα κι αν σε καβλωνει σκιστην. Εγώ δεν, αλλά όλοι οι παλιοί εδώ μέσα που την έχουν πάρει λένε καλά σχόλια.Ενδείκνυται για σκησιμο κωλοτρυπίδας?
Μήπως έχει πάει Άγκυρας τώρα γιατί νομίζω είναι και εκεί.Φώκαιας με Φυλής. Πρωί ξεκινάει. 09:00 περίπου.
Θωρηκτό Αβέρωφ.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.746
- Πόντοι
- 11.096
Μέχρι και πριν ένα μήνα ήταν εκεί. Και ήταν εκεί για πολύ καιρό. Τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε.Μήπως έχει πάει Άγκυρας τώρα γιατί νομίζω είναι και εκεί.
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 973
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα μυστες παίζει τίποτα καλό πρώτη βάρδια φυλής η Μεταξουργείο να γλύφει αρχιδια ??
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.746
- Πόντοι
- 11.096
Τράβα στα 48αρια. Κολωνού.Καλημέρα μυστες παίζει τίποτα καλό πρώτη βάρδια φυλής η Μεταξουργείο να γλύφει αρχιδια ??
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.021
- Πόντοι
- 48.067
Επίσκεψη στο Φωκαίας 19 για να δω την Λιζα.
Δεν είδα κανένα ινσταγκραμικο μουνί οπως γράφτηκε. Ουτε καμμία μουνάρα. Σωμα αδύνατο προς πλαδαρο. Φάτσα μέτρια.
Μαζι της η Όλγα γεμάτη τατού φορούσε γυαλιά, τα χειλη της αρκετά φουσκωμένα
Φ65 ισόγειο Κάτια και Κορίνα. Τα δωμάτια ολα αδεια.
Φ65 οροφος οι δύο Χριστινες η Τσεχα και η Ρουμάνα. Δωμάτια ολα άδεια και εδω.
Απέναντι στο Φ84 ειναι η Ντιανα η Ρουμάνα . Της εφαγα το μουνί με καβάλησε και μου τον εκανε να χύσει.
Δωμάτια όλα γεματα για Ντιάνα και 1 ατομο αναμονη.
Δεν είδα κανένα ινσταγκραμικο μουνί οπως γράφτηκε. Ουτε καμμία μουνάρα. Σωμα αδύνατο προς πλαδαρο. Φάτσα μέτρια.
Απέναντι στο Φ84 ειναι η Ντιανα η Ρουμάνα . Της εφαγα το μουνί με καβάλησε και μου τον εκανε να χύσει.
Είναι Έλενα Φυλής 67 την επερνα συνέχεια..
Αλλά τώρα τα τηλέφωνα αυτά δεν ισχύουν.
Καί επειδή δουλεύει αργά στο μαγαζί Δεν μπορώ να πάω οποίος έχει τό τηλ της νά μου το στείλει αν μπορεί
Ευχαριστώ
Αλλά τώρα τα τηλέφωνα αυτά δεν ισχύουν.
Καί επειδή δουλεύει αργά στο μαγαζί Δεν μπορώ να πάω οποίος έχει τό τηλ της νά μου το στείλει αν μπορεί
Ευχαριστώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό είναι δικό μου θέμα και Δεν μπορώ να εκθέσω την κοπέλα με τον οποιοδήποτε εδώ μέσα.Με ποιες τα χετε φτιάξει?!
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.746
- Πόντοι
- 11.096
Εγώ το έγραψα γιατί μου φάνηκε μουναρα. Για τη Λίζα Φωκαίας 19 λέω.Επίσκεψη στο Φωκαίας 19 για να δω την Λιζα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις