Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.747
- Πόντοι
- 6.256
Δεν ειμαι μαλακας να περιμενα να δωσει 30εκ ενας προεδρος Ελληνικης ομαδας....αλλα εδω εχουμε να κανουμε με τεραστια ψεμματα και κοροιδια.Για τον Φορτουνη που και καλα εχω προσωπικο κολλημα στα 31 του ξερω οτι για να φερεις εναν αξιο αντικαταστατη του θα χρειαστει να δωσεις μινιμουμ 10εκ ευρω.Γιαυτο τον θεωρω τεραστια απωλεια γιατι ξερω οτι δεν προκειται να αντικατασταθει ποτε!Με δωδεκσ τον Καρμο δεν μας τον δινσνε και ο ο οχντροε πσρστησε την υποθεση. Τα ακουσε.
Τον Ελ Καβλι μην τον υπολογιζεις δεν δοθηκσν λεφτα εκτος σν πηρε πριμ υπογραφης κσι δεν το μαθαμε ποσα
Ο Γιαρεμτσουκ στοίχισε τρισιμιση και οχι δυο.
30 δεν εχει να δωσει συνολικα που να χτυπιέσαι. Το δικιο σου βουνο που τους υπέγραψε ολους μαζι κσι στην ουσια ειδικά ο Καρμο εκανε το αγροτικό του. Αλλα μην το τερματίζεις τελειως γιατι δεν εχεις τον μεσο προεδρο στην ομαδα....
Ο Ποντενσε μας λεγανε περυσι οτι ειχε ρητρα αγορας 5εκ ευρω και ξαφνικα βρεθηκε χωρις ρητρα,για τον Ορτα και καλα ρητρα 5εκ ευρω τα ειχαμε βρει με την ομαδα αλλα ξαφνικα αλλαξε γνωμη ο προπονητης,για τον Καρμο πιεζε ο παιχτης να ερθει σε εμας και δεν ηθελε η Πορτο αλλα μολις τα βρηκαμε με τη Πορτο αλλαξε γνωμη ο παιχτης και παει λεγοντας!!!
Αντε γαμησου με τα ψεμματα και τη κοροιδια βγες και πες την αληθεια ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ τοσα λεφτα εχω για μεταγραφες και τελος!!!Και θα ειμαι ο πρωτος που θα σε στηριξω!!!
Αλλα μην βγαινεις ρε γαμημενο παχυδερμο να μας παραμυθιαζεις για ακομα μεγαλυτερα πραγματα και μαλιστα στην χρονια των 100 ετων οταν δεν μπορεις να τα υποστηριξεις!