SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 23.266
- Πόντοι
- 4.936
Ο Τσιλιμπουρδηνακης του μπου. Πριν 15-20 χρόνια θα είχες δουλειά στο star channel
Ο Τσιλιμπουρδηνακης του μπου. Πριν 15-20 χρόνια θα είχες δουλειά στο star channel
Αυθεντικος οπως πρεπει να ειναι ο σωστος μιλφοκωλος με τα ολα του μπαμπατσικος με αντοχες για σκληρη και απολαυστικη χρηση ευγε...αν ειναι της δικιας σου να τον κρατας σε φορμα ανα διημερο(δινε του μια μερα να επανερχεται ) και φυσικα μην εισαι αχαριστος και μονοφαγας μοιρασου τον ....τωρα αν απλα τον πετυχες τυχαια σε συμπονω και σε επαινω που δεν κρυφτηκες αμεσως στα δενδρα να τον παιξεις αλλα πιστος στο μπου εβγαλες πρωτα φωτο και μετα τον επαιξες ευγε.....Υπέροχος μιλφοκωλος!
Θα την έγλυφα μέχρι να έλιωνε το κορμί της...Κινέτα
Εγω θα ετρεχα μακρια...χαχαΘα την έγλυφα μέχρι να έλιωνε το κορμί της...![]()
Ξέρεις κάτι καλέ μου φίλε που δεν το βλέπουμε εμείς εδώ??? Αν ειναι να ακυρώσω το γλείψιμο... Χ α χα χα χαΕγω θα ετρεχα μακρια...χαχα
Γυναικα και σκυλος = προβληματα εις διπλουν!!
Α γαμησουΚινέτα
Κωλαρα!!!Τι λες ρε μλκ!
Όσο κι αν μ’αρεσει να βλέπω πρόσωπα, μη τα βάζετε. Πάτε γυρεύοντας να το κλείσουν κι αυτό το νήμα;Ωραια παραλια
Καλέ μου φίλε κατέβασε η φώτο σου η ξανά βάλτη αν θες χωρίς πρόσωπο ...Τάσο άμυαλη είσαστε ..Ωραια παραλια
Εγώ τα λέω ( τα φωνάζω) εγώ τακουω καλέ μου φίλε....Όσο κι αν μ’αρεσει να βλέπω πρόσωπα, μη τα βάζετε. Πάτε γυρεύοντας να το κλείσουν κι αυτό το νήμα;
Βρε το Χριστινάκι...πως μεγάλωσε έτσι η κωλαρα της...Ωραια παραλια
Τρομερό κομματιΒρε το Χριστινάκι...πως μεγάλωσε έτσι η κωλαρα της...![]()
Που να δεις το ινστα της...Τρομερό κομματι
Για δωσεΠου να δεις το ινστα της...![]()