kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42.071
- Πόντοι
- 6.256
Εχεις κανα τρακτέρ να βαλουμε καταμεσις του δρόμου;...ή στις Μικροθηβες στον Βολου
Εχεις κανα τρακτέρ να βαλουμε καταμεσις του δρόμου;...ή στις Μικροθηβες στον Βολου
Κουφάλες πάτε να μας κάνετε χαλάστρα αλλά το κορίτσι θα το πάρουμε σαν άλλη Ωραία Ελένη....ή στις Μικροθηβες στον Βολου (να περασει πρωτα απο Δομοκο)
Jo summer tour 2024![]()
...ακρες για στολο ολοκληρο!!!! Θεσσαλος γαρΕχεις κανα τρακτέρ να βαλουμε καταμεσις του δρόμου;
Οκ, πες πως παει πανω η jo,...ακρες για στολο ολοκληρο!!!! Θεσσαλος γαρ![]()
Γιατί λυσσαξες βρε;!θα πάω και θα τους αρπάξω όλους!!Οκ, πες πως παει πανω η jo,
Πως θα κινειται; δεν εχουν καν μετρό,
Ας κάνουν πρώτα μετρό και βλέπουμε.
Να κι ο άλλος χαχαχαχα!!...ακρες για στολο ολοκληρο!!!! Θεσσαλος γαρ![]()
Αστους ζηλεύουν ελα εσυ να με πάρεις καμάρι μου!Κουφάλες πάτε να μας κάνετε χαλάστρα αλλά το κορίτσι θα το πάρουμε σαν άλλη Ωραία Ελένη.
...κοιτα μαγκα μου εμενα με βολευει η κατασταση, ειτε στο ανεβασμα, ειτε στο κατεβασμα, μια σταση (διοδια) στην Θεσσαλια θα την κανειΚουφάλες πάτε να μας κάνετε χαλάστρα αλλά το κορίτσι θα το πάρουμε σαν άλλη Ωραία Ελένη.
Καλημέρα αγάπη!!Ένα όμορφο πρωινό να εχεις γλυκιά μου κουμπαρούλα και μια υπέροχη μέρα ...![]()
Και η ρογα κάγκελο.Προς το παρόν την κάνω για κομμωτήριο ,μην παω ετσι τουρ χεχεχεχε!!
Αντε,θα σας δω μετά καυλιαρικα!
![]()
Νεανικά βυζάκια με ρόγες κρεμάστρες. Επαναλαμβανομαι αλλά δεν φταίω εγώ.Προς το παρόν την κάνω για κομμωτήριο ,μην παω ετσι τουρ χεχεχεχε!!
Αντε,θα σας δω μετά καυλιαρικα!
![]()
Πάντα..και χωρίς σουτιέν!Και η ρογα κάγκελο.
...θαυμάζεις μάτια μου, καλα κάνεις κι επαναλαμβάνεις ..!!!Νεανικά βυζάκια με ρόγες κρεμάστρες. Επαναλαμβανομαι αλλά δεν φταίω εγώ.
E αυτο περιμενωΝα πιάσετε ότι θέλετε κύριε μου εσείς..
Αυτό το έχουμε καταλάβει ότι δεν φοράς ποτέ σουτιέν. Έτσι για να είναι άνετα και να μην ασφυκτιούν....Πάντα..και χωρίς σουτιέν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...θαυμάζεις μάτια μου, καλα κάνεις κι επαναλαμβάνεις ..!!!
Λάρσα μένς;...κοιτα μαγκα μου εμενα με βολευει η κατασταση, ειτε στο ανεβασμα, ειτε στο κατεβασμα, μια σταση (διοδια) στην Θεσσαλια θα την κανει![]()
....ή Μαγνησια, ή Καρδιτσα, ή Τρικαλα ή απλως ελκω καταγωγη απο ΘεσσαλιαΛάρσα μένς;
ΣΚ πηγα παραλία είδα ποσα κορμιά σαν της jo όμως όχι τις βάζει κάτω όλες!!! Απίστευτη θέαΚαλησπέρα στ αγόρια μου.. αύριο διαθέσιμη παλι ,σήμερα φουλαραμε γ@μησια χεχεχε!!
![]()
Είναι δύναμη το μιλφονι, ειδικά στα ορθια ή στα 4 δίνει πόνο και σε παροτρύνει να τη σκισεις πιο βαθιά και δυνατάΣΚ πηγα παραλία είδα ποσα κορμιά σαν της jo όμως όχι τις βάζει κάτω όλες!!! Απίστευτη θέα
Δεν δυσκολεύτηκες.. Άλλο που δεν ήθελες και εσύΚαλησπέρα στ αγόρια μου.. αύριο διαθέσιμη παλι ,σήμερα φουλαραμε γ@μησια χεχεχε!!
![]()