Νέα

Cuckold photo, memes, gif

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
703
Πόντοι
81
Thoughts?
IMG_2741.jpeg
Για πολύ γλύψιμο και σκίσιμο....

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
19.740
Πόντοι
3.556
Φιλαρακι, εχεις καταλαβει...μοστραρει την Ρουμανα για δικια του...... τι να πεις.....
Καλέ μου φίλε ήμουν παθών να ξέρεις,, τσίμπησα για τα καλά στην αρχή αλλά μου αρέσει που το συνεχίζει ο μπαγάσας..:hi:

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.278
Πόντοι
206
Καλέ μου φίλε ήμουν παθών να ξέρεις,, τσίμπησα για τα καλά στην αρχή αλλά μου αρέσει που το συνεχίζει ο μπαγάσας..:hi:
==Ειναι μια Ρουμανα προρνοσταρ και γαμω τα μουνια......

==Με την Ξεκωλιαρα την Βερα, ηταν οπως σου τα ελεγα....
Προκαλει, καβλωνει να Αρεσει, εξομολογητε της καβλες της και μεχρι εκει...
Γαμαει ο Αλεξ, οπως φαινετε..... Περνανε καλα τα παιδια....και αφου γουσταρουν μπραβο τους...
==Παντως στο ξαναλεω, ειναι πολυ ξυπνια γκομενα και καβλοπουτανος μεγαλος....

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Τα εχω ζησει και ηταν απλα τελεια μονο με μια παραφωνια οταν ο αντρας της ηθελε και εκεινη οχι που ηταν κακο ψυχολογικα για την ιδια κ εγω απ την καυλα δεν σκεφτομουν ωσπου καταλαβα τι επαιζε.Οτα ηθελαν ομως ηταν απιστευτες,Αξεχαστες φασεις ειδικα οταν εισαι νεαρος.

Aggelos1984

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2024
Like
504
Πόντοι
20
Θελω να γίνω cuckold στην κοπέλα μου...είμαστε και οι δύο 22 ετών.....έχουμε 4 χρόνια δεσμο.....πρώτη φορά θα κάνουμε κάτι τέτοιο ως εμπειρία...αναφέρω ότι αρχικά ήταν ιδέα της κοπέλας μου...και το δέχτηκα γιατί γουστάρω κι εγω τέτοια φαση....περισσότερες λεπτομέρειες σε προσωπικό μήνυμα παρακαλώ....

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
874
Πόντοι
361
Θελω να γίνω cuckold στην κοπέλα μου...είμαστε και οι δύο 22 ετών.....έχουμε 4 χρόνια δεσμο.....πρώτη φορά θα κάνουμε κάτι τέτοιο ως εμπειρία...αναφέρω ότι αρχικά ήταν ιδέα της κοπέλας μου...και το δέχτηκα γιατί γουστάρω κι εγω τέτοια φαση....περισσότερες λεπτομέρειες σε προσωπικό μήνυμα παρακαλώ....
Aggelos 1984 και είσαι 22 χρόνων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom