Καλησπερα σας.Περασα προχθές απο Ζεσι Σπα Μοναστηριου. Βρηκα τηλεφωνο και πηγα με ραντεβού. Μου ανοιξε μια όμορφη ψηλή ξανθιά χαμογελαστή γύρω στα 35 με καμπύλες και πλουσιο στηθος.Ηταν και μια άλλη που είχα πετύχει στο Νταμες Εγνατία, μελαχρινη κανονικα κιλά και μια αλλη μου είπαν μη διαθέσιμη.Για κακια μου τυχη προκτ. καμία αλλά αφου ήρθα είπα να περάσω. Ειναι 60Ε το απλο προγρ χωρις μασαζ και πολλα πολλα μου ειπαν,80Ε το φουλ με μασαζ και 120Ε με τις δυο. Πηρα την ξανθια.Δωματιο καθαρο,και μπανιο,όλα που απόρησα για Ζεσι Σπα που κάποτε ήταν απαίσιο...Μπήκε η ξανθια φρεσκια απο μπανιο,πολυ καθαρή. Εχει καμπύλες αλλά σφιχτο και λείο δέρμα...πηγε και τα μπανακια της, πολυ σεξυ. Πολύ καλό μασαζ ,το χει, μιας και που ήμουν από δουλειά της είπα. Στοματικό ελευθερο που ζαλίστηκα κοιταζοντας με στα μάτια με γκαυλωσε τρελά.Γλυψιμο τα ωραια της βυζια και πιο κάτω.Να πω οτι σπανια παω εκει κατω αλλά παιδια δεν το μετανιωσα η κοπελα ειναι τζάμι πολυ καθαρή παντού. Δαχτυλακι δεν αφήνει αλλά οκ. Πανω,πισω με στήσιμο που ξέχασα και το προκτ.Γυρω στα 45' ολα. Τα τιμάει τα λεφτά της ομως.Θα ξανα παω σίγουρα.Δεν ειναι εκει καθε μέρα μου ειπε.