Επειδή δεν έχω δει την συζήτηση πίσω και αν έχεις κάνει ενημέρωση.Καμία συγγνώμη δεν χρειάζεται από σένα
Αυγούστο θα είσαι Αθήνα; διαθέσιμη;
Ευχαριστώ και συγνώμη αν το έχεις γράψει πίσω
Επειδή δεν έχω δει την συζήτηση πίσω και αν έχεις κάνει ενημέρωση.Καμία συγγνώμη δεν χρειάζεται από σένα
Αμφίβολο αγάπηΕπειδή δεν έχω δει την συζήτηση πίσω και αν έχεις κάνει ενημέρωση.
Αυγούστο θα είσαι Αθήνα; διαθέσιμη;
Ευχαριστώ και συγνώμη αν το έχεις γράψει πίσω
OκΑμφίβολο αγάπη
Ότι
αν πέσεις πάνω σε αγριοτριανταφυλλιά δεν σου αφήνει τέτοια σημάδια!!!
Ωχού μωρέ !!!Αν ήθελε να καταλήξει κάπου, θα κατέληγε. Αιχμές ήθελε να αφήσει.
Σε συ ντόκτορ…Ωχού μωρέ !!!
Και τι σας οδηγεί να πιστεύετε ότι πρόκειται γι αυτοτραυματισμό;
Συνεπώς την ουλή στο χέρι σας την έχετε από πέσιμο σε αγριοτριανταφυλλιά.
Αφήστε τον ιατροδικαστή να μας ενημερώσει σχετικά με το πως έγιναν οι ουλές.
Φαίνεται να γνωρίζει καλά από τραυματισμούς.
Εχουν παει το «δεν εχω κατι καλυτερο να κανω» σε αλλο level ..Αφήστε ρε την κοριτσαρα και μην πετάτε ό,τι σας κατέβει για να κάνετε ντόρο!!! Ανναρα κοριτσαρε μην άκους κανέναν!!!
Γκίλι γκίλι γκίλι...Ωχού μωρέ !!!
Οργανωτικά σ ευχαριστώ κ με άγγιξε πολύ το σχόλιο σου....!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ενημερώνω για όσους ρωτάνε ότι ήμουν εκτός για ένα διάστημα λόγω προσωπικών θεμάτων. Ελπίζω την ερχόμενη εβδομάδα να μαι κοντά σας! Θα ενημερώσω
Δεν χρειάζεται ευχαριστώ όταν κάποιος λέει κάτι που πιστεύει...αν λέει κάτι καλο σ εκείνον που τον εμπνεει να το πει πηγαίνει το ευχαριστώ. Να σαι πάντα καλά!Οργανωτικά σ ευχαριστώ κ με άγγιξε πολύ το σχόλιο σου....!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ενημερώνω για όσους ρωτάνε ότι ήμουν εκτός για ένα διάστημα λόγω προσωπικών θεμάτων. Ελπίζω την ερχόμενη εβδομάδα να μαι κοντά σας! Θα ενημερώσω!
Και μετά γκρινιάζουν ότι δεν τους κάνουν ραντεβού οι κοπέλες!!!!Εχουν παει το «δεν εχω κατι καλυτερο να κανω» σε αλλο level ..
Φταίει η ζέστη, είναι καλοκαίρι, βρίσκονται και σε διακοπές, δε θέλει και πολύ....Εχουν παει το «δεν εχω κατι καλυτερο να κανω» σε αλλο level ..
Τα καταπίνει ; γνωρίζουμε ;Είπαμε η Αννουλα είναι σπαθί!!! Και πιπαρα κάνει και κωλαρα έχει και μουναρα είναι... Τι διαολο θέτε... Να την κάνετε να μην ξανά ασχολείθει και μετά να αρχίσει το κράξιμο και η κλάψα!!!!!
24 ώρες έμεινανΤα καταπίνει ; γνωρίζουμε ;
Είχα αρχίσει να ανησυχώ..24 ώρες έμειναν