Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Πέρασμα τα ξημερώματα με Μαρία από Νικηφόρου 28....Συνεννόηση μπουζούκι, αγγαρεία ακόμα κ σε 70 πρόγραμμα. Ωραίο κοριτσακι, αλλά δεν κάνει για τη δουλειά. Απ ότι κατάλαβα έρχεται κατά καιρούς Θεσσαλονίκη για αρπαχτές. Γνωρίζει κανείς αν η Ναταλία δουλεύεις σήμερα;
Φίλε μου μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μια περιγραφή στην εμφάνιση της;

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
350
Πόντοι
21
Φίλε μου μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μια περιγραφή στην εμφάνιση της;
Μικρή κοπέλα κάστανα σκούρα Μάλια κ μερικά τατου στο στήθος. Ειδικά έναν μουσάτο έχει τατουάζ στη δεξιά της μεριά στο στήθος κ μ είπε ότι είναι ο πατέρας της . Κ αν θυμάμαι καλά πιρσινγκ στο κάτω χείλος. Στο Νικ ουρανού 28 ήταν σήμερα 2 3 ξημερωματα

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Μικρή κοπέλα κάστανα σκούρα Μάλια κ μερικά τατου στο στήθος. Ειδικά έναν μουσάτο έχει τατουάζ στη δεξιά της μεριά στο στήθος κ μ είπε ότι είναι ο πατέρας της . Κ αν θυμάμαι καλά πιρσινγκ στο κάτω χείλος. Στο Νικ ουρανού 28 ήταν σήμερα 2 3 ξημερωματα
Ευχαριστώ φίλε, επειδή και εγώ είχα πάρει μια πιτσιρίκα εκεί πριν λίγο καιρό και ήθελα να δω αν είναι η ίδια και αν δουλεύει ακόμα!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Στο ιδιο μοτιβο με περισυ, εμφανησιακα στα ιδια κιλα, την 1η φορα με το που ηρθε φωτια, την 2η φορα με χαλασε γιατι με ξεπεταξε μπαμ μπαμ και δεν εκατσε στο κρεβατι για γουτσου γουτσου.... ισως με βαρεθηκε, κατα τα αλλα αν την εχεις παρει παλια, τα ιδια θα λαβεις, δεν εχει αλλαξει τακτικη, αν δεν την εχεις παρει και σου αρεσουν τα ''βρωμικα'' πηγαινε.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
350
Πόντοι
21
Ευχαριστώ φίλε, επειδή και εγώ είχα πάρει μια πιτσιρίκα εκεί πριν λίγο καιρό και ήθελα να δω αν είναι η ίδια και αν δουλεύει ακόμα!
Τίποτα φίλος.... Ξέρει κανείς αν δουλεύει Ρίτα η Ναταλία τώρα μεσημεριανή βάρδια?

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Τίποτα φίλος.... Ξέρει κανείς αν δουλεύει Ρίτα η Ναταλία τώρα μεσημεριανή βάρδια?
Η Ρίτα las vegas πρωινή και η Ναταλία και αυτή πρωινή στο godiva αλλά μπορεί να λείπουν για διακοπές κλπ. Έχω καιρό να κάνω τσάρκα πρωί

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
350
Πόντοι
21
Η Ρίτα las vegas πρωινή και η Ναταλία και αυτή πρωινή στο godiva αλλά μπορεί να λείπουν για διακοπές κλπ. Έχω καιρό να κάνω τσάρκα πρωί
Για σήμερα εννοούσα αλλά ευχαριστώ.... Μάλλον θα κατέβω να τσεκαρω

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
350
Πόντοι
21
Για σήμερα εννοούσα αλλά ευχαριστώ.... Μάλλον θα κατέβω να τσεκαρω
Τον Μάιο που πήρα Ρίτα μετά από καιρό είχε βάλει αρκετά κιλακια αλλά η απόδοση της ίδια όπως πάντα. VFM

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Παιδες μια αμαρυλις π εχει το αλλο σαιτ λεει τιποτα? Ειναι στο πριβε

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.855
Πόντοι
3.506
Παιδες μια αμαρυλις π εχει το αλλο σαιτ λεει τιποτα? Ειναι στο πριβε
Πέρασα να την δω γιατί νομίζω οτι την στέλνουν από την Αθήνα αλλά δεν μου άρεσε το πρόσωπο. Φοβερό σώμα αλλά το πρόσωπο είχε άγρια χαρακτηριστικά. Δεν μπήκα, τώρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796

tony1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
1.236
Πόντοι
206
Συγγνώμη για το άσχετο . Βάζω badoo περιστασιακά τοποθεσία μανιλα για καυλαντα . Και μια το βιντεοσκοπουσε η καριολα. Λέτε να το στείλει πουθενά; Δεν φαίνεται πρόσωπο. Ζητάγε χρήματα

Giorgos88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
355
Πόντοι
281
Την Ρίτα το άλλο σάιτ, δεν την έχει καν στο πρόγραμμα του. Αναφέρει ότι δουλεύουν η Φρίντα και η Βλάντα. Έχουν καμιά αξιοπιστία τελικά τα προγράμματα που δίνει το άλλο σάιτ ή όχι;

tony1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
1.236
Πόντοι
206
Συγγνώμη για το άσχετο . Βάζω badoo περιστασιακά τοποθεσία μανιλα για καυλαντα . Και μια το βιντεοσκοπουσε η καριολα. Λέτε να το στείλει πουθενά; Δεν φαίνεται πρόσωπο. Ζητάγε χρήματα

Παράθεση Απάντηση

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Την Ρίτα το άλλο σάιτ, δεν την έχει καν στο πρόγραμμα του. Αναφέρει ότι δουλεύουν η Φρίντα και η Βλάντα. Έχουν καμιά αξιοπιστία τελικά τα προγράμματα που δίνει το άλλο σάιτ ή όχι;
Μάλλον λάθος είναι τα προγράμματα του Λας Βέγκας στο άλλο σάιτ, επειδή η Φρίντα δεν δουλεύει στο Λας Βέγκας, αλλά σε κάποιο από την Πέτρου Ερημίτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom