xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 20.144
- Πόντοι
- 5.956
Ναι θα τα πούμε ματάκια ...Επίσης αγάπη..θα τα πούμε κι από κοντά το σαββατοκύριακο..

Ναι θα τα πούμε ματάκια ...Επίσης αγάπη..θα τα πούμε κι από κοντά το σαββατοκύριακο..
Παρε πολυμπριζο.Αχ είδα στον ύπνο μου οτι είχα 3 και δεν ήξερα που να τους πρώτο χωσω,ξύπνησα με καυλες και λεω δεν βάζω μια τσόντα;!
....εχω πάρει και 5 στον ξύπνιο μου πωπω δεν ηξερα απο που μου ερχόντουσαν τα σκάγια χαχαχαχα!!
....εχω πάρει και 5 στον ξύπνιο μου πωπω δεν ηξερα απο που μου ερχόντουσαν τα σκάγια χαχαχαχα!!
....υμνος!!!!!!Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έιχαμε γράψει με τα παιδιά κι έχουμε βάλει υλικό..!!Ήταν τέλος του 22 αρχές 23 εκεί γυρω αν θυμάμαι η φάση!5???? Κανένας από τους 5 δεν είναι στο νήμα , ώστε να μας το περιγράψει?? Θα τρελαινομασταν... Τέλος το αποφάσισα... Θα οργανώσω εκδρομή με άλλους 4 συναγωνιστές από συμπρωτεύουσα ώστε να το επαναλάβεις μαζί μας???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τέλος είσαι ΘΕΑ
Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια! Άλλωστε, όπως λέω πολύ συχνά σαν ατάκα: γυναίκα χωρίς εσώρουχα είναι Ferrari με σασί DCV!Τα εσώρουχα δίνουν αυτό το κάτι πικάντικο στο παιχνίδι..!
Είσαι μουναρος! Απίστευτα σέξι...η απόλυτη καύλα! Και αυτές οι βυζάρες...θέλουν αγάπη, στοργή και...proderm κατά τη παλιά διαφήμιση...Ένα όμορφο απόγευμα σε ολους...
![]()
Είσαι μουναρος! Απίστευτα σέξι...η απόλυτη καύλα! Και αυτές οι βυζάρες...θέλουν αγάπη, στοργή και...proderm κατά τη παλιά διαφήμιση...
Ευκολο μουνι κωλο πιπαΑχ είδα στον ύπνο μου οτι είχα 3 και δεν ήξερα που να τους πρώτο χωσω,ξύπνησα με καυλες και λεω δεν βάζω μια τσόντα;!
Πώς ???? Αν έχεις αυτό στη σκέψη σου !!Ένα όμορφο Σαββατόβραδο σε ολους!
![]()
Είχα βάλει απόσπασμα ρε γαμοτω..δεν θυμαμαι ακριβώς ημερομηνία!Είχα φουλ δουλειά σήμερα θα το ψάξω αύριο στ αρχεία μου(αν κι είναι εκατοντάδες!)Ότι και να πούμε για αυτό το πλάσμα είναι λιγο. Σε παρακολουθω πολύ καιρό αλλά δυστυχώς δεν σε έχω συναντήσει ακόμα και λόγω ότι δεν με ξέρεις θα μείνεις ένα άπιαστο όνειρο. Περιμένουμε το βίντεο με τα 5 άτομα που είπες. Εγώ που έψαξα λίγο από Δεκεμβριο του 22 μέχρι Ιανουάριο του 23 δεν βρήκα κάποιο τέτοιο βίντεο.
Μωρό μου εσυ..Πώς ???? Αν έχεις αυτό στη σκέψη σου !!
. ..παιχνιδάκι για μένα!!Ευκολο μουνι κωλο πιπα
Είχα βάλει απόσπασμα ρε γαμοτω..δεν θυμαμαι ακριβώς ημερομηνία!Είχα φουλ δουλειά σήμερα θα το ψάξω αύριο στ αρχεία μου(αν κι είναι εκατοντάδες!)
Όσον αφορά το θέμα νέου πελάτη μην προδικαζεις τπτ..είναι αναλόγως την φάση και το άτομο!
Μωρό μου εσυ..
Άρα ας πούμε ότι μπορεί να έχω ελπίδες να σε συναντήσω;Είχα βάλει απόσπασμα ρε γαμοτω..δεν θυμαμαι ακριβώς ημερομηνία!Είχα φουλ δουλειά σήμερα θα το ψάξω αύριο στ αρχεία μου(αν κι είναι εκατοντάδες!)
Όσον αφορά το θέμα νέου πελάτη μην προδικαζεις τπτ..είναι αναλόγως την φάση και το άτομο!
Μωρό μου εσυ..
Η ελπίδα πρέπει να υπάρχει πάντα στην ζωη μας για οτιδήποτε γουστάρουμε πολυ!!Άρα ας πούμε ότι μπορεί να έχω ελπίδες να σε συναντήσω;
Με αυτά που βλέπω και διαβάζω από εσένα θα το ήθελα ναι.Η ελπίδα πρέπει να υπάρχει πάντα στην ζωη μας για οτιδήποτε γουστάρουμε πολυ!!
Είχα βάλει απόσπασμα ρε γαμοτω..δεν θυμαμαι ακριβώς ημερομηνία!Είχα φουλ δουλειά σήμερα θα το ψάξω αύριο στ αρχεία μου(αν κι είναι εκατοντάδες!)
Μωρό μου εσυ..
Είμαι σε ένα. Μπαρ δεκαετίας του 80 με παλιά καλή μουσική εγγλέζικο γύρω χορεύουν διάφορες και απλά χαζεύω ......και κάπου στον αέρα αισθάνομαι την μυρωδιά σου ......γιατί όταν το μυαλό ξεσηκώνεται ξαφνικά και μπαίνω στο νήμα σου και το πρώτο που βλέπω είναι αυτό το δαντελενιο βρακακι που κρύβει εκείνο το ροζουλι μακαρον εεεε δεν γίνεται δική σου ήταν η μυρωδιά σίγουρα !!!!Είχα βάλει απόσπασμα ρε γαμοτω..δεν θυμαμαι ακριβώς ημερομηνία!Είχα φουλ δουλειά σήμερα θα το ψάξω αύριο στ αρχεία μου(αν κι είναι εκατοντάδες!)
Μωρό μου εσυ..
Έχει στοιχειώσει ο ένας το μυαλό του άλλου baby..Είμαι σε ένα. Μπαρ δεκαετίας του 80 με παλιά καλή μουσική εγγλέζικο γύρω χορεύουν διάφορες και απλά χαζεύω ......και κάπου στον αέρα αισθάνομαι την μυρωδιά σου ......γιατί όταν το μυαλό ξεσηκώνεται ξαφνικά και μπαίνω στο νήμα σου και το πρώτο που βλέπω είναι αυτό το δαντελενιο βρακακι που κρύβει εκείνο το ροζουλι μακαρον εεεε δεν γίνεται δική σου ήταν η μυρωδιά σίγουρα !!!!