11ismynumber
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 591
- Πόντοι
- 81
Και εγώ man στο ίδιο ύφος απάντησα ...ρε μαν...πλάκιτσα έκανα! Γι'αυτό έβαλα και φάτσα με γλωσσίτσα!!
ΥΓ: ζηλέψαμε!!
![]()
Και εγώ man στο ίδιο ύφος απάντησα ...ρε μαν...πλάκιτσα έκανα! Γι'αυτό έβαλα και φάτσα με γλωσσίτσα!!
ΥΓ: ζηλέψαμε!!
![]()
Ξεκίνησε σαν ανεξάρτητη???Φαίδρα, Κωνσταντίνα σου λένε κάτι μήπως?
Ωραίο μωρό, γύρω στα 30, καλό σώμα με κάποια χαλαρότητα (λόγω γένας πιθανότατα). Σκυλί του πολέμου αλλά δύσκολη συνεννόηση και ψιλοστήνει (όχι κάτι τραγικό αλλά να το περιμένεις το μισάωρο καθυστέρηση). Αν δεν πάρεις κώλο κατεβαίνει και σε τιμή, όμως νομίζω πως με κώλο και τελειώματα παντού στα 130 VFM θεωρείταιΕχει καποιος προσφατη εμπειρια απο anna anula?
Διαβαζω οτι οι φωτο δεν ειναι αληθινες, παλια ανεβαζε ξανθια. Ειναι γραφειο? Πως ειναι εμφανισιακα? Εχει αναφερθει πολλες φορες εδω αλλα δε βρηκα προσφατη κριτικη
Ξεκίνησε σαν ανεξάρτητη???
Καλημέρα. Από την αναζήτηση πάνω δεξιά δεν βρίσκω κάτι για anna anula.Ωραίο μωρό, γύρω στα 30, καλό σώμα με κάποια χαλαρότητα (λόγω γένας πιθανότατα). Σκυλί του πολέμου αλλά δύσκολη συνεννόηση και ψιλοστήνει (όχι κάτι τραγικό αλλά να το περιμένεις το μισάωρο καθυστέρηση). Αν δεν πάρεις κώλο κατεβαίνει και σε τιμή, όμως νομίζω πως με κώλο και τελειώματα παντού στα 130 VFM θεωρείται
ΕΤΣΙ της είπαν, έτσι λέει......εν τω μεταξυ μαγκες μου, ψαχνομουν σε γνωστο πουτανοσαϊτ για ανεξαρτητες και επεσα σε ενα ρωσσιδακι που θελει 200 την ωρα, και θελει εξτρα 130 για CIF και 100 για να της κανεις γλειφομουνι!!!!! Ρε μλκ μου, τι πινουν ρε γαμωτη μου![]()
100 να της κάνεις γλυφομούνι!!κ το κερασάκι στην ειρωνία να της τα δώσεις να γουστάρεις κ να βρωμάει σα μπαγιάτικο ψάρι.......εν τω μεταξυ μαγκες μου, ψαχνομουν σε γνωστο πουτανοσαϊτ για ανεξαρτητες και επεσα σε ενα ρωσσιδακι που θελει 200 την ωρα, και θελει εξτρα 130 για CIF και 100 για να της κανεις γλειφομουνι!!!!! Ρε μλκ μου, τι πινουν ρε γαμωτη μου![]()
Μαλλον για χαβιαρι το πουλαει100 να της κάνεις γλυφομούνι!!κ το κερασάκι στην ειρωνία να της τα δώσεις να γουστάρεις κ να βρωμάει σα μπαγιάτικο ψάρι...
Ποτέ δε μου άρεσε,μου έχει μείνει ψυχολογικό από μικρός που με εδερνε η μάνα μου μέχρι να μάθω να το τρώω...πόλυ άσχημα σκηνικά,κυνήγι γύρω από τη πισίνα,στο γήπεδο του τένις...άστα...Μαλλον για χαβιαρι το πουλαει
Και ηταν ωραιο καβλακι καθως κ ακομα ενα στα 200!....εν τω μεταξυ μαγκες μου, ψαχνομουν σε γνωστο πουτανοσαϊτ για ανεξαρτητες και επεσα σε ενα ρωσσιδακι που θελει 200 την ωρα, και θελει εξτρα 130 για CIF και 100 για να της κανεις γλειφομουνι!!!!! Ρε μλκ μου, τι πινουν ρε γαμωτη μου![]()
ασφαλως με ολες τις προφυλαξειςΕγώ το κάνω αυτό για σεξ μέσω βίντεο και μπορώ να πω ότι δεν χαλάει τον πελάτη,και το κάνουμε 2 φορές τη βδομάδα . Έχετε και εσείς τα δίκια σας αλλα για σκεφτείτε παλιά πληρώνατε 3,5€ το λεπτό για ερωτικό σεξ από το τηλέφωνο χωρίς καν να βλέπετε την κοπέλα![]()
Ναι ρε φίλε εφημερίδα!!! Χαχαχαχα... Το 97 πλήρωσα 15.000 ήμουν 17 για μια κοπέλα αλλά ευτυχώς μου ήρθε μια όπως την περιεγραφαν... Ρωσίδα ξανθιά ωραία κοπέλα... Καλά ήταν δεν έφαγα φόλα!!!Σε αυτό έκανε εξαιρετική ανάλυση ο @Odin_ το 40% που ανέφερε σαν ποσοστό ψεύτικων είναι το πιο λογικό.
Αν πιστεύεις οτι τώρα το πράγμα έχει ξεφύγει τότε μάλλον είσαι πολύ μικρός. Δεν πρόλαβες τις εποχές που υπήρχαν μόνο εφημερίδες και περιοδικά οπότε δεν υπήρχαν καν φωτογραφίες, οι αγγελίες μιλάγανε για 18χρονα, αβάδιστα αγάλματα. Σου ερχόντουσαν κάτι κουρασμένα, σάπια, πολυδοχεία που είχαν βαρεθεί την ζωή τους. Αργότερα με τις πρώτες εμφανίσεις τον online αγγελιών κάπου από το 1994 μέχρι γύρω στο 2002 η μόνη αληθινή που είχα βρεί ήταν η Ιόλη όλες οι άλλες ήταν ή με 100% ψεύτικες φώτο ή γραφεία από εφημερίδες (τα παραπάνω "αβάδιστα" ή gay που ψάχνανε χαρά στα σκέλια τους)
Το λες οτι έχουν στρώσει, σχετικά, τα πραάγματα την τελεύταία 20ετία
Όχι τυπε καμία σχέση το κορίτσι με τέτοιαΜάθαμε τίποτα ;;;
Ναι είναι αληθινές, παίζουν με δίδυμο Μαίρη.. 4 χέρια μασαζ πίπες και μετά σπρώχνεις οποια θεςΜάγκες έχει δοκιμάσει κανείς είναι αληθινές οι φωτό?![]()
ΜΑΙΡΗ - ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ MASSAGE
6981663697 τηλ επικοινωνίας.. 6947082712 viber Μαίρη Ελληνίδα 45 προσφέρω χαλαρωτικό αισθησιακό μασαζ σε χώρο δικό μου στο κεντρο με happy ending. Σε περιμένω να βγάλεις αρνητική ενέργεια της μέρας! Mε εχεμύθεια, διακριτικότητα και πάνω απ'όλα σεβασμό σε σοβαρούς κυρίους που ξέρουν τι ζητάνε. Αν...kanesex.com