mitsos. fiat
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2017
- Like
- 21.671
- Πόντοι
- 4.646
Σπέσιαλλλλλ πολύ δυνατή τα λόγια είναι περιττά φίλεΒασικά καλησπέρα σας...
Τέλεια!!!!!έτοιμη και λαδωμενη![]()
Μου αρεσει που κροπαρεις και το προσωπο και καλα...Μύστες καλησπέρα
Φιατάρα.........!!!!έτοιμη και λαδωμενη![]()
Δεν πρόκειται καλέ μου φίλε να βάλουνε μυαλό ποτέ εδώ μέσα κάποιοι...Μερικοί γιατί βιάζεται κ πρόσωπα;;
Επίτηδες το κάνετε για να κλείσει κ αυτό το νήμα;
Η δεν ξέρετε τους κανόνες ή απλα γουστάρετε να κατέβει το νήμα ;
Οπότε η επόμενη κίνησή σας είναι να κάνετε οι ίδιοι αναφορά στο ποστ σας ώστε να το διαγράψει η διοικηση
Πραγμστικα δεν καταλαβαίνω αυτούς που δεν κρύβουν πρόσωπα ή βάζουν ανήλικα ή βάζουν ψεύτικες φωτογραφίες από το ίντερνετΔεν πρόκειται καλέ μου φίλε να βάλουνε μυαλό ποτέ εδώ μέσα κάποιοι...![]()
Ήτανε μουναρα στο νιάτα της...Πραγμστικα δεν καταλαβαίνω αυτούς που δεν κρύβουν πρόσωπα ή βάζουν ανήλικα ή βάζουν ψεύτικες φωτογραφίες από το ίντερνετ
Τσπ
Ας βαλω κάτι φρέσκο από καμμένα Βούρλαείχε κ ένα γκόμενο αλκοολικό δίπλα της κ.τον.φωναζε μιτς
![]()
Είχαν και σαξόραλλο νομίζω...Πραγμστικα δεν καταλαβαίνω αυτούς που δεν κρύβουν πρόσωπα ή βάζουν ανήλικα ή βάζουν ψεύτικες φωτογραφίες από το ίντερνετ
Τσπ
Ας βαλω κάτι φρέσκο από καμμένα Βούρλαείχε κ ένα γκόμενο αλκοολικό δίπλα της κ.τον.φωναζε μιτς
![]()
Δεν πιστεύω να τον πειράξει. Αφού όλοι δεν κοιτάνε?αν καποιος πετυχει τη γυναικα του εδω, πως θα νιωσει οεο?
Ωραίο βάλε και μια ολόσωμηΚαλησπέρα
![]()
ειναι λιγο cringe, που λεει και η νεολαιαΔεν πιστεύω να τον πειράξει. Αφού όλοι δεν κοιτάνε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραίο βάλε και μια ολόσωμη
Τι εννοείς?!?! Κυκλοφορούν ημίγυμνες εκεί έξω, προκλητικότατες... με το μαγιό μέσα στον κώλο, σκυβουν φορούν see-through, ,φεγγιζουν όταν τα χτυπάει ο ήλιος, διαγραφούν οι στρινγκαρες τους ή τα μπραζίλιαν και κυκλοφορούν μαζί τους. Εδώ θα τον χαλάσει αυτός που θα την δει... έξω όλα καλά?!?αν καποιος πετυχει τη γυναικα του εδω, πως θα νιωσει οεο?
Έτσι όπως τα λες είναι.. και οι περισσότερες παντρεμένες έτσι ντύνονται.... και καλά κάνουν να κοιτάμε...U
Τι εννοείς?!?! Κυκλοφορούν ημίγυμνες εκεί έξω, προκλητικότατες... με το μαγιό μέσα στον κώλο, σκυβουν φορούν see-through, ,φεγγιζουν όταν τα χτυπάει ο ήλιος, διαγραφούν οι στρινγκαρες τους ή τα μπραζίλιαν και κυκλοφορούν μαζί τους. Εδώ θα τον χαλάσει αυτός που θα την δει... έξω όλα καλά?!?