Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Ετσι ειναι....ενας περναει καλα και αλλος τρωει τη φολα.
Δεν ειναι καθολου ετσι..η ειναι κομοδινο η περνας καλα.
9 στις 10 λατινες ειναι κομοδινα.. αυτη η μια ειχε εμφανιστει καποτε πριν κανα δυο χρονια στο ποιζον και μετα εξαφανιστηκε.

EHome365

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
549
Πόντοι
81
Παιδιά εγώ με όσες Λατίνες έχω δοκιμάσει έχω περάσει άψογα.
Επίσης Θυμάμαι και μια στο Lag Vegas που με 30€ έκανε γλυφωκωλι, την έφτυνα στα μούτρα, γενικά την ξεφτίλιζα και δεν έλεγε όχι σε τίποτα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Επίσης Θυμάμαι και μια στο Lag Vegas που με 30€ έκανε γλυφωκωλι, την έφτυνα στα μούτρα, γενικά την ξεφτίλιζα και δεν έλεγε όχι σε τίποτα.
Ηταν σιγουρα Λατινα;; εκει λενε οτι εχει κατι ουκρανες που κανουν τετοια.
Παντως οσες λατινες πηρα ηταν πολυ προσεκτικες στο θεμα υγιεινης.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
Δεν ειναι καθολου ετσι..η ειναι κομοδινο η περνας καλα.
9 στις 10 λατινες ειναι κομοδινα.. αυτη η μια ειχε εμφανιστει καποτε πριν κανα δυο χρονια στο ποιζον και μετα εξαφανιστηκε.
Kανεις πολυ μεγαλο λαθος το οτι εσενα σου βγηκε φολα μια δε σημαινει οτι θα βγει και σε μενα ξερεις με ποσες φολες εχω περασει τελεια και με ποσες αποθεωμενες σκατα και μιλαω γενικα οχι για την εν λογο

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Kανεις πολυ μεγαλο λαθος το οτι εσενα σου βγηκε φολα μια δε σημαινει οτι θα βγει και σε μενα ξερεις με ποσες φολες εχω περασει τελεια και με ποσες αποθεωμενες σκατα και μιλαω γενικα οχι για την εν λογο
Για Λατινες μιλαμε, οχι γενικα για ιεροδουλες.
Εχω παρει αρκετες και εχω γραψει και κριτικες...ολες εκτος απο μια κομοδινα και μαλιστα πολυ κομοδινα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Μαλιστα μια εκει στο στενο στο μυλο.. αν και πολυ ομορφη εμφανισιακα την εξαφανισαν γρηγορα γιατι δεν ηξερε ουτε τα βασικα!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Εχω παρει αρκετες και εχω γραψει και κριτικες...ολες εκτος απο μια κομοδινα και μαλιστα πολυ κομοδινα.
εμενα η λατινα συλβια στην αρχη ηταν αστερι αλλα μετα που γνωρισε εναν μπουρδελιαρη π πηγαμε τσαρκα μαζι π δεν της φερθηκε καλα εγινε μεγαλη φολα.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
Στις Λατινες ναι θα συμφωνησω απο τις 10 οι 9,5 ειναι φολες και η 0,5 μετρια

Ozzy87

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Ποια είναι αυτή

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
258
Πόντοι
21
H Καταλινα στο inside ειναι περιπτωση πολυ πολυ καλης Λατινας. Εξαιρεση. Το κανει και απο τον κωλο. Και ομορφη μαυρουλα ειναι και σωμα απολα κατσε καλα. Και τρελιαρα χαβαλε εχει. Ετσι λοιπον την προτεινω στον καθενα. Να κανω και λιγο διαφημιση στο κοριτσι γιατι το αξιζει.

Τελευταία τροποποίηση:

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
H Καταλινα στο inside ειναι περιπτωση πολυ πολυ καλης Λατινας. Εξαιρεση. Το κανει και απο τον κωλο. Και ομορφη μαυρουλα ειναι και σωμα απολα κατσε καλα. Και τρελιαρα χαβαλε εχει. Ετσι λοιπον την προτεινω στον καθενα. Να κανω και λιγο διαφημιση στο κοριτσι γιατι το αξιζει.
Τώρα η Κατερινα που γυρισε γιατί μου θυμίζει μια άλλη που είχαν μαιρουλα και όχι τη γνωστή καλή καταλινα το έχει παρατηρησει κανεις?

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
21.743
Πόντοι
8.296

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Συνάδελφε, συνοδοιπόρε και συναγωνιστή θέλουμε όνομα οπωσδήποτε.

Τελευταία τροποποίηση:

James sa

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2024
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
0
Χθεσινό ραντεβού με Sofia.

Λίγο κοντούλα αλλά τρομερό σώμα. Το πρόσωπο είναι νορμάλ.
Από υπηρεσία είναι πολύ καλή στην πίπα και αντέχει στα 4.

Πρόγραμμα ξεκινάει από 40, στο οποίο μπήκα κιόλας. Αξίζει τα λεφτά, θα την ξαναεπισκευτώ!
Μακριά τσάμπα το 40 γενικα λατηνες και καλές σπάνια έως ανύπαρκτες

Throwaway_26

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2023
Like
8
Πόντοι
0
Ρε παιδιά αυτή Χρυσα ελληνίδα είναι αυτή που ήταν στα τρίδυμα πίσω;

Εμενα μου αρεσε εμφανισιακα αυτη και το μετανιωσα που δεν μπηκα. Μελαχρινη, κοντουλα με μεγαλο στηθος. Ελπιζω να την πετυχω ξανα

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.815
Πόντοι
746
Ειναι αυτη που ηταν κ πριν λιγους μηνες;

• Like
Αντιδράσεις: laskos

gggg1234

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες.Για ναρυ εχουμε καμια πληροφορια ποτε θα γυρισει και αν;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.774
Πόντοι
736

Ειναι αυτη που ηταν κ πριν λιγους μηνες;
Μάλλον αυτή θα είναι απο την περιγραφή , εγω δεν πέρασα αλλά απο αυτά που διάβαζα κατα καιρούς εδω στο νήμα ταιριάζει η περιγραφή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom