Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 6.615
Λοιπόν συναγωνιστές τώρα το βράδυ πήγα μια μπουρδελότσαρκα στην Ιωαννίνων γιατί νωρίτερα έτυχε να είμαι σε μια συναυλία στο θεατράκι του Κολωνού... Είχα ίσως και χρόνια να πάω στα συγκεκριμένα σπιτάκια μιας και είναι ξεκομμένα και δε με βγάζει σχεδόν ποτέ ο δρόμος μου από εκεί. Μπαίνω στο 3 (το δεξιά, με τα σκαλιά) και με υποδέχεται τσατσά με μαγκούρα, δε μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο 15 χρόνια που είμαι στο κουρμπέτι... Και εκεί που πίστευα ότι αυτό θα ήταν το αξιοσημείωτο της βραδιάς συμβαίνει κάτι ακόμα χειρότερο: Ο πελάτης που ήταν στο δωμάτιο ήθελε να πάρει και δεύτερη φορά στα καπάκια το μπάζο που πηδούσε και άνοιξε την πόρτα του δωματίου για να δώσει το δεύτερο εικοσάρικο στην τσατσά εντελώς γυμνός με τη μαλαπέρδα καβλωμένη νομίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας σε αναμονή στο σαλόνι, αυτό κι αν δε μου έχει ξανατύχει
Εν τω μεταξύ στην αρχή τρόμαξα γιατί νόμιζα ότι έχει κανένα τραβέλι το μπουρδέλο και βγήκε με την ψωλή έξω
Εννοείται βέβαια ότι ο άνθρωπος μας ζήτησε χίλια συγγνώμη! Βέβαια μετά από τη διπλή χρονικά αναμονή βγήκε έξω ένα μεσόκοπο τρίμπαζο η Ντιάνα που απορώ γιατί τον είχε φτιάξει τον τύπο τόσο πολύ αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, το χρόνο που σπατάλησα εκεί λυπήθηκα μόνο αν και περιστατικά σαν αυτό είναι για να τα διηγείσαι μια ζωή. Στο 3 το αριστερά ήταν μια μιλφάρα ξανθιά η οποία βγήκε μάλιστα πολύ ορεξάτη στο σαλόνι αλλά ήταν άβυζη οπότε δε ρώτησα καν το όνομά της και έφυγα, ενώ στο 5 παραδίπλα ήταν η γνωστή Άννα μαζί με μία Ίριδα η οποία δε μου έκανε καμιά τρελή εντύπωση. Αυτά από 'μένα!