Καλησπέρα παιδιά.Ξέρουμε αν η Ιρινα στο Φωκαίας 27Β ειναι σημερα?Ευχαριστώ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
Γνωρίζει κανείς να μου πει αν η Τζούλια είναι στο πόστο τις σήμερα ?
Βαρδιές Αλήθειας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2024
- Like
- 253
- Πόντοι
- 20
Εχθές κατά τις 9-10 έτυχε να περάσω από Ρεμούνδου όπου πέτυχα ανοιχτό το σπίτι απέναντι από της Ντενίσας (21?). Οδικώς και πάρκινγκ πουθενά, οπότε δεν μπήκα. Νόμιζα ότι είναι κλειστό. Έχει ανοίξει καιρό; Ξέρει κανείς; Θα δοκιμάσω να μπω από περιέργεια την επόμενη φορά.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 1.056
Δεν γνωρίζω οι ενημερωτες θα ξέρουν σίγουρα..Πέρδικα 3 δε είναι η Νατάσα με τη Ντασα?τώρα έχει τρανς?
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 29.929
- Πόντοι
- 28.636
Εκεί είναι σήμερα.Γνωρίζει κανείς να μου πει αν η Τζούλια είναι στο πόστο τις σήμερα ?
Διπλοβάρδια.
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
Σε ευχαριστώ...στο δρόμο είμαι για να την τιμήσωΕκεί είναι σήμερα.
Διπλοβάρδια.
Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
Μήπως είναι η Βανέσσα ;Κατέβηκα να γαμησω κωλο λατινικο
Στο Πέρδικα 3 (νομίζω) πέτυχα μία μουναρα τρανς..( απόγευμα)
Όσοι δεν έχετε πρόβλημα να γαμησετε τρανς να πάτε, είναι άλογο..
Ακόμη και εγώ σκέφτηκα να την γαμησω..χαχα μιλάμε για κλεψιά..
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Αν ξερνάς μπες σε άλλο site. Δεν σε αναγκάζει κάνεις να είσαι εδώ.κοίτα, είναι χαμένη υπόθεση να ανοίγεις διάλογο με τους ούγκανους. Κι εγώ ξερνάω με αυτά που γράφουν αλλά δεν μπαίνω στον κόπο.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 1.056
Δεν γνωρίζω, δεν έδωσα βάση..Μήπως είναι η Βανέσσα ;
Όταν κατάλαβα ότι είναι τρανς σταμάτησε το μυαλό μου, παρόλο που ήταν τούμπανο..
Η Βανέσσα είναι κοντοπούτανο .ο φίλος λέει είναι άλογο.Μήπως είναι η Βανέσσα ;
Τελευταία τροποποίηση:
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 19
- Like
- 21.110
- Πόντοι
- 3.246
είχατεΑυτή η ΡανιΑ π σ πάει στα ουράνια έχει μουνι πηγάδι , τη γαμουσα και έμπαινε αέρας φουλ , δεν τ έχω ξαναζήσει αυυο , στα θετικά έκατσε να της γλείψω το κωλο
κλείσει το παράθυρο;;;
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.212
- Πόντοι
- 441
Αν βάζει καποτα σε πεσμένο πουλι, βρωμάει το στόμα της και έχει μουνί χωνί, τι πετυχημένη κατάθεση ήταν ;Χτεσινή επιτυχημένη κατάθεση στην Ρωσίδα Μαρίνα στο φωκαίας 17β 2η βάρδια. Η Μαρίνα έιναι μια νέα κοπέλα κάπου στα 25 ετών με πολύ όμορφο πρόσωπο ,ψηλή ,καννονικό σώμα . Στα του αγώνα ,κάνει απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ ,βάζει προφυλακτικό σε πεσμένο πουλί , παίρνει καλή πίπα. Γαμήθηκε σε όλες τις στάσεις χωρίς να κλέψει καθόλου και επειδή έχει μουνί πηγάδι αντέχει άνετα το σκληρό γαμήσι χωρίς γκρίνιες...χαμογελαστή και γενικά ήθελε να πηδηχτεί , στα αρνητικά μύριζε άσχημα το στόμα της. Συστήνεται για σκληρούς και άγριους γαμιάδες που οργώνουν πολύ δυνατά δεν θα τους γκρινιάξει καθόλου.
1 λίτρο λιπαντικό για να αντέχει τα συνεχόμενα κομπρεσέρ, τι περιμένεις...Αυτή η ΡανιΑ π σ πάει στα ουράνια έχει μουνι πηγάδι , τη γαμουσα και έμπαινε αέρας φουλ , δεν τ έχω ξαναζήσει αυυο , στα θετικά έκατσε να της γλείψω το κωλο
Τσακωμένη με την υγιενή εδώ και πολύυυ καιρό. Και πάνω (στο στόμα) και κάτω. Έχει γραφτεί και ξαναγραφτεί. Αν δεν είχε την εμφάνιση-παγίδα, θα την είχαν σουτάρει πιθανότατα. Όσοι μας διαβάζουν, θα πρέπει να το έχουν υπ' όψιν, οπότε να μην εκπλαγούν αν τους έρθει κάποια ευωδία...Χτεσινή επιτυχημένη κατάθεση στην Ρωσίδα Μαρίνα στο φωκαίας 17β 2η βάρδια. Η Μαρίνα έιναι μια νέα κοπέλα κάπου στα 25 ετών με πολύ όμορφο πρόσωπο ,ψηλή ,καννονικό σώμα . Στα του αγώνα ,κάνει απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ ,βάζει προφυλακτικό σε πεσμένο πουλί , παίρνει καλή πίπα. Γαμήθηκε σε όλες τις στάσεις χωρίς να κλέψει καθόλου και επειδή έχει μουνί πηγάδι αντέχει άνετα το σκληρό γαμήσι χωρίς γκρίνιες...χαμογελαστή και γενικά ήθελε να πηδηχτεί , στα αρνητικά μύριζε άσχημα το στόμα της. Συστήνεται για σκληρούς και άγριους γαμιάδες που οργώνουν πολύ δυνατά δεν θα τους γκρινιάξει καθόλου.
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.563
- Πόντοι
- 456
Φίλε αυτήν εδώ λές;
Αυτήν ποια είναι ?? και που παίζει ??
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.446
Πολυ ωραιο μωράκι....για οικο ..... info please.....Αυτήν ποια είναι ?? και που παίζει ??![]()
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 8.109
- Πόντοι
- 1.056
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.563
- Πόντοι
- 456
πρωί,απόγευμα είναι ?? γιατί όποτε πήγα βράδυ στο Βέργας 3 έχει κάτι χοντρές , ναρντανο-παχουλές που λέει και ο σμύρνης ...Βεργας 3
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο