pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.672
- Πόντοι
- 5.946
κωλος δηλαδη και μετα το λαρυγγι????????...........Ο κωλος![]()
κωλος δηλαδη και μετα το λαρυγγι????????...........Ο κωλος![]()
Ο κωλος![]()
Οτι θες καυλιαρη μου όμορφε...και καρδούλες σου βάζω, κωλι & μουνακι σου δωσα,και στο λαρύγγι τα πήρα..θυμάσαι!Kαι άμα έχεις και την @Sexyjoanna να κάνει καρδούλες είναι ακόμα καλύτερα...![]()
Κάτσε γιατί ξανακαυλωσα που τα θυμήθηκα όλα αυτάΟτι θες καυλιαρη μου όμορφε...και καρδούλες σου βάζω, κωλι & μουνακι σου δωσα,και στο λαρύγγι τα πήρα..θυμάσαι!
Δεν ηθελα να σε προσβαλω.. απλά η Αννα ειναι μεγαλη αδυναμια στη ζωη μου.Με πας στο άλλο άκρο δεν ανέφερα κατι τέτοιο όπως επίσης από τις κορασίδες που περιεγραψα δεν έχουν καμία σχέση με την παραπάνω κ σορυ αν τυχόν σου έθιξα το κορίτσι Anna24 δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα
Σεβαστό εννοείται ο καθένας με τα κολλήματα του δεν αντιλέγω όταν περνάς καλά αυτό σου μένει στο τέλος!!!Δεν ηθελα να σε προσβαλω.. απλά η Αννα ειναι μεγαλη αδυναμια στη ζωη μου.
Η προβατίνα αν είναι καλά ψημένη..Ο κωλος![]()
αδερφέ έχεις σκοπό να μας πείς καμιά πληροφορία;Συντομα θα σας εχω περιληπτικες κριτικες για μουπουρου και παιδι φαντασμα ακα σιμονα συν φιλη σιμονας ολες απο κανε σεξ που ολο κρυβονται υπουλα για να χουν φυλαγμενα τα νωτα τους.Σεξοεμπειριες δυο μηνων συνολικα θα σας αναφερω να σωθειτε,οσοι σκεφστε μην πατε με καμια απο αυτες θα σας ενημερωσω οταν θα χω περισσοτερο χρονο συναγωνιστες.Αναφερομαι στις moupourouuuuu και paid1faaaandasmaaa (εχει κι αλλο simonebeauty + twitter) τα ινστα τους ειναι αυτα (η πρωτη εχει ιδιο ονομα πολλα προφιλ παλια αχρησιμοποιητα,χρησιμοποιει δυο κυριως τα τελευταια της για οσους την παρακολουθουν).Θα σας γραψω μια γενικη εμπειρια απο ολες τις αποψεις σεξουαλικες και μη ωστε να γνωριζετε γιατι δεν τους αξιζει τιποτα.Να σας σωσω εστω προσωρινα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε φθηνοτερη?
Γιατί καλέ? Θα σου κάνω δώρο κ ένα μάθημα ιδιαίτερα αν μπερδεύεσαιΣτα 100€ ειναι η ωρα?
Την σκεφτομουν αλλα 1ον νομιζα οτι χρεωνει παραπανω και 2ον εδω που την διαβαζω βλεπω πεταει κατι αγγλικα ενδιαμεσα και δεν εχω χειροτερο...
Μαρι
Μαρια μολδαβη ειδες?
Είμαι δίγλωσση οπότε έτσι σκέφτομαι κ έτσι μιλάω/γράφωΔεν εχω θεμα να μιλας αγγλικα αν δεν ξερεις αλλη γλωσσα αλλα αυτο το μιλαω ελληνικα και σου πεταω ενα αγγλικο μια λεξη η φραση δεν το μπορω. Μου τι δινει οταν το κανει ο οποιοσδηποτε
α εισαι διπλωγλωσση Αννουλα μας ε???...τωρα εξηγουνται ολα!!!!!!!Γιατί καλέ? Θα σου κάνω δώρο κ ένα μάθημα ιδιαίτερα αν μπερδεύεσαι
Είμαι δίγλωσση οπότε έτσι σκέφτομαι κ έτσι μιλάω/γράφω
Release the krakenαπελευθέρωσε με... μόνο εσυ μπορείς να το πετύχεις .
Thanks babe... αλλα δεν το χρειαζομαι! Προτιμω δυο κοπελες με ξεχωριστες γλωσσες παρα 1 διγλωσση...Γιατί καλέ? Θα σου κάνω δώρο κ ένα μάθημα ιδιαίτερα αν μπερδεύεσαι
Είμαι δίγλωσση οπότε έτσι σκέφτομαι κ έτσι μιλάω/γράφω
Συναντηση σημερα με την Ευα.. το απογευμα..Την έχω την Παρασκευή... Θα γράψω κριτική
Εγώ 31 !!
Καλά εσύ χάνεις, εγώ τις παίζω κ τις τρεις στα δάχτυλα πάντωςThanks babe... αλλα δεν το χρειαζομαι! Προτιμω δυο κοπελες με ξεχωριστες γλωσσες παρα 1 διγλωσση...
Δεν αμφιβαλλω!Καλά εσύ χάνεις, εγώ τις παίζω κ τις τρεις στα δάχτυλα πάντως![]()