Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.638
- Πόντοι
- 6.615
Γι' αυτήν την κωλάρα που λες κάποιοι πάμε με την Ελένη στο Pirouette, μεγάλη εντυπωσιακή κωλάρα είχε ακόμα και κάποια χρόνια πριν που ήταν πιο αδύνατη... Όσο για τις άβολες καβάτζες που λες εμείς που είμαστε παλιές καραβάνες στα κωλόμπαρα μη σου πω ότι γι' αυτές γουστάρουμε, θα ξεχάσω εγώ που πέρσι τέτοια εποχή γαμούσα την Κατερίνα ενώ την είχα ξαπλώσει πάνω στο τραπεζάκι της μικρής κάτω καβάτζας και σε κάθε ψωλιά που έριχνα στη μουνάρα της αυτό μετακινιόταν και μισό μέτρο και είχα το νου μου μη χτυπήσει το κεφάλι της στον τοίχο πίσω όπως πήγαινε το πράγμα; Σίγουρα θα τη γαμούσα πιο άνετα σε ένα κρεβάτι αλλά γι' αυτά τα cult σκηνικά ζούμε! Όσο για τον νέο "Σκορπιό" το σκέφτομαι να πάω εγώ το ΣάββατοΚαλά η Ελένη είναι καλή ναι αλλά εγώ τη πήρα δυο φορες και δεν θέλω άλλη. Έχει μεγάλη κωλαρα είναι για bbw lovers.
Που να το γαμησεις αυτό το θωρηκτό πανω στο καναπεδακι ρε τυπε αυτή για να φαει καλά ήθελε ξενοδοχείο.
Να τη βάλεις σε ένα μεγάλο κρεβάτι να της πεταξεις τα μάτια έξω.
Τώρα στις καβατζες της Πιρουετας η μια στο παταρι και η άλλη στο στενό χωλακι κάτω τι να πρωτο κανεις.
Αυτή θέλει ενα πριαμο η έναν ιβισκο στη μεταμόρφωση με διπλό κρεβάτι να τη βάλεις κάτω να σε ρουφήξει πρωτα που είναι καλή να τη βάλεις κάτω να της ανοίξεις τα μπουτια να της βάλεις τα ποδια στους ώμους σου κ να γίνει παρτυ.
Εκεί θα καταλάβει γαμησι τώρα εγώ που τη πήρα δυο φορες και αυτές πανω στο παταρι στο στενό καναπεδακι μη νομίζεις ανάσκελα τη γάμησα κανα 3-4 λεπτά Μαξ.
Για μένα παει και το πιρουετ.
Pub 65 εντάξει για μια πιπα στα όρθια... Χαλαρά τα ξέρουμε.
Μόνο ο σκορπιός αυριο που ανοίγει. Θα παει κανεις ;