έλα τώρα....μα και με την τζο περασα καλα ....τωρα γιατι σπαστικε τοσο πολυ δεν ξερω......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
έλα τώρα....ουτε ενα αστειο δεν μπορουμε να γραψουμε!!!!!!
έλα τώρα....μα και με την τζο περασα καλα ....τωρα γιατι σπαστικε τοσο πολυ δεν ξερω......
έλα τώρα....ουτε ενα αστειο δεν μπορουμε να γραψουμε!!!!!!
Γιατί οι γυναίκες έχουν άλλη ιδιοσυγκρασία και παίρνουν τα πράγματα τοις μετρητοίς. Ή αν θες από άλλη οπτική γωνία και θίγονται γιατί όταν κάνουν κάτι πολύ καλά (αναφέρομαι σε όλες τις γυναίκες του πλανήτη και όχι μόνο στην Κα Τζο) και κάποιος τις πει αντίθετη άποψη δυσκολευονται να καταλάβουν τι έχουν κάνει λαθος. Ενώ δεν έχουν κάνει τίποτα λάθος! Εμείς είμαστε στα παπάρια μας. Εμείς λέμε τη μαλακία μας και τέλος. Αν έχεις νυμφεύθει τότε ξέρεις.μα και με την τζο περασα καλα ....τωρα γιατι σπαστικε τοσο πολυ δεν ξερω......
σωστότατος! φυσικά υπάρχει λέξη για αυτό που αναφέρεις και είναι το κόμπλεξ.Γιατί οι γυναίκες έχουν άλλη ιδιοσυγκρασία και παίρνουν τα πράγματα τοις μετρητοίς. Ή αν θες από άλλη οπτική γωνία και θίγονται γιατί όταν κάνουν κάτι πολύ καλά (αναφέρομαι σε όλες τις γυναίκες του πλανήτη και όχι μόνο στην Κα Τζο) και κάποιος τις πει αντίθετη άποψη δυσκολευονται να καταλάβουν τι έχουν κάνει λαθος. Ενώ δεν έχουν κάνει τίποτα λάθος! Εμείς είμαστε στα παπάρια μας. Εμείς λέμε τη μαλακία μας και τέλος. Αν έχεις νυμφεύθει τότε ξέρεις.
Όχι μωρέ δεν υπάρχει λόγος να λέμε αυτή τη λέξη. Επίσης επειδή παρακολουθώ το νήμα της Τζο (όπως και από άλλες κοπέλες) χωρίς να γράφω κάτι, μόνο κόμπλεξ δεν έχει. Απλά είναι αυτό που λέω. Ιδρώνει την φανέλα και δεν θέλει να την μειώνουμε. Όλοι έχουμε δίκιο αλλά και όλοι άδικο. Συνεχίζουμε ήρεμα και όμορφα. Την υγεία μας να έχουμε γιατί ΟΛΑ τα μέλη του Bou ακροβατουμε σε λεπτές υγειονομικες γραμμές. Αν κολλήσουμε κάτι είτε εμείς είτε οι κοπέλες τότε θα λέμε με τι μαλακίες ασχολούμασταν....σωστότατος! φυσικά υπάρχει λέξη για αυτό που αναφέρεις και είναι το κόμπλεξ.
Ο κος mafia79 ήθελε να σταματήσουμε πριν ,εγω το έπραξα ,αυτός συνεχίζει, εχει τους λόγους του μάλλον...Όχι μωρέ δεν υπάρχει λόγος να λέμε αυτή τη λέξη. Επίσης επειδή παρακολουθώ το νήμα της Τζο (όπως και από άλλες κοπέλες) χωρίς να γράφω κάτι, μόνο κόμπλεξ δεν έχει. Απλά είναι αυτό που λέω. Ιδρώνει την φανέλα και δεν θέλει να την μειώνουμε. Όλοι έχουμε δίκιο αλλά και όλοι άδικο. Συνεχίζουμε ήρεμα και όμορφα. Την υγεία μας να έχουμε γιατί ΟΛΑ τα μέλη του Bou ακροβατουμε σε λεπτές υγειονομικες γραμμές. Αν κολλήσουμε κάτι είτε εμείς είτε οι κοπέλες τότε θα λέμε με τι μαλακίες ασχολούμασταν....
Φοβερή μιλφαρα έχει πάρει κάποιος??
Τα έγραψα και παραπάνω. Είναι πατημένα 60 με ότι συνεπάγεται....Μακριά !
Ούτε η καθαρίστρια τέτοιο χάλι!
Φωτό υπερβολικα φτιαγμένες και αρχαίες, κιτρινισμένα δόντια, μεγάλο βάρος … αυτά πριν 6-7 χρόνια! Φαντάσου τώρα…
Επιβεβαιώνω στο απόλυτο... Απορώ πως δουλεύει ακόμη...Μακριά !
Ούτε η καθαρίστρια τέτοιο χάλι!
Φωτό υπερβολικα φτιαγμένες και αρχαίες, κιτρινισμένα δόντια, μεγάλο βάρος … αυτά πριν 6-7 χρόνια! Φαντάσου τώρα…
Δεν ξέρω αν είναι τόσο, αμφιβάλω!!Τα έγραψα και παραπάνω. Είναι πατημένα 60 με ότι συνεπάγεται....
Μακριά απλάΤα έγραψα και παραπάνω. Είναι πατημένα 60 με ότι συνεπάγεται....
Dior Poison. Λέτε επιστροφή; Θα δείξει. Άντε να έχουμε και μια Μεταλλού στα κόλπα ξανά.Ενεργοποιήθηκε εκ νέου ένα Viber στο όνομα Maleficent
Ξέρετε κάτι εσείς?
Αυτή στο Viber είναι ως ΜαρίαDior Poison. Λέτε επιστροφή; Θα δείξει. Άντε να έχουμε και μια Μεταλλού στα κόλπα ξανά.
Άλλη η Kiara και άλλη η Maleficent, αλλά είχαν κάποτε κοινό νήμα. Δύο κοπέλες, ένα κοινό νήμα.Υπάρχει νήμα Kiara VIP/Maleficent
Μήπως είναι αυτή..?
Τσακαλι της ερημου,,, στο site που την βρηκες,, προχωρας πιο κατω χαμηλα στα σχολια κ ενας συναγωνιστης μαχιμος,,, αναφερει πως δεν ειναι η κοπελα στις φωτο η ιδια με την κοπελα που θα σου ερθει.ξερουμε κατι για το μωρο!!!
@ΚΩΣΤΑΣ 42Dior Poison. Λέτε επιστροφή; Θα δείξει. Άντε να έχουμε και μια Μεταλλού στα κόλπα ξανά.
Επιβεβαιωνω,,,Καλή περίπτωση ( κατά τη γνώμη μου) ωραιο τυπακι και όμορφη με μια εξωτική ομορφιά. Έχω γράψει κι εγώ και ένας συνάδελφος κάνα 2μηνο πριν. Έμπαινε άφοβα!
Δεν νομίζω να είναι το ίδιο άτομο....Μπορεί να έπαιζε και με το όνομα Μαρία. Δεν θυμάμαι καλά. Πάντως Maleficent και Dior Poison είναι το ίδιο άτομο.