Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.779
- Πόντοι
- 11.096
Το έχω γράψει επανειλημμένα, αλλά θα το ξαναγράψω. Είχα πάει στο διαμέρισμα της (τότε ήταν Άνω Πατήσια, τώρα δεν ξέρω αν είναι το ίδιο διότι η τύπισσα είναι γυρολόγος). Μόλις μου άνοιξε την πόρτα είδα αυτή την κυρία της φωτογραφίας + 15 χρόνια και + 20 κιλά. Την είδα δηλαδή και έφυγα. Αυτό είναι το καλό με τις θειτσες που έχουν δικό τους διαμέρισμα για σεξουαλικές υπηρεσίες. Δεν σου κάνει η εμφάνιση; Όπως ανέβηκες τα σκαλοπάτια έτσι τα κατεβαίνεις κι εν τέλει τα μόνα λεφτά που έχεις χάσει είναι τα λεφτά την βενζίνης.Πολύ καλό κ κωλαρα!!έχει πάρει κάποιος??είχε κ παλιότερα αγγελία κ νήμα εδώ![]()
Στο χορό μου
❤❤❤❤❤❤699.321.68.67❤❤❤❤❤❤❤ε 6993216867 μόνο για Έλληνες Mia ektonosi παρα 100 ε misi ora ...μια ώρα 150ε όλλη νυχτα από 12 μέχρι 5 προι 1500 εkanesex.com
Βέβαια αυτό έγινε πριν 5 με 7 χρόνια. Τώρα αν έχει επενδύσει πάνω της και αδυνάτισε κι έφτιαξε τη φάτσα της πάω πάσο. Πάντως 50 χρονων είναι σίγουρα. Και λίγα λέω!!
Εξάλλου να είστε και λίγο μάγκες και υποψιασμένοι. Έχει τις ίδιες φωτογραφίες στην αγγελία της εδώ και 10 χρόνια.