Stadium Municipal
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2.008
- Πόντοι
- 1.181
Από εμφάνιση είναι μια χαρά. 40αρα άλογο Ουκρανή με πράσινα μάτια που βάζει κάτω 20αρες. Και εδώ τελειώνουν τα καλά. Φόλα μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. 60 ευρώ, τσιμπούκι 5 λεπτά,την πηδάς κ μιλάει στο τηλ με τον επόμενο, αλλάζεις στάση κ στέλνει μηνύματα στον μεθεπόμενο στο 15 δεν είχα τελειώσει (και πως να τελειώσω άλλωστε) και μου έβγαλε Καποτά να μου τον παίξει. Είχε χώρο στην κυψέλη πέρυσι το φθινόπωρο όταν την είχα πάρει,τον Μάρτιο πάω στην Βουλιαγμένης και μόλις την είδα στην πόρτα έκανα μεταβολή και της είπα κατά λέξη (δεν θα περάσω γιατί την προηγούμενη φορά ήσουνα φόλα) με κυνηγάει στο ασανσέρ και μου έλεγε ότι θα περάσουμε καλά, αλά εγώ ανένδοτος, τόσο πολύ είχα στραβωσει. Κρίμα γιατί είναι ωραίο μουνι.Η πρώτη και η τρίτη αγγελία που βάζεις αντιστοιχούν στην ίδια κοπέλα. Έχει χώρο κάπου στην Βουλιαγμένης, κοντά στην εκκλησία του Αγ. Ιωάννη του Κυνηγού. Έχουν γραφτεί κάποια σχόλια παλιότερα, άλλα καλά, άλλα όχι. Εμφανίζεται με τα ονόματα Μάρτα, Λίνα ή Αλίνα. Για περισσότερες πληροφορίες ψάξε στο νήμα των "ανεξάρτητων με τον δικό τους χώρο". Οι φώτο εννοείται ότι είναι ψεύτικες, πάντως από ότι θυμάμαι πρέπει να ήταν ψιλομέτριας εμφάνισης, όχι χοντρή πάντως.