Στο νοσοκομειο γιατι αδελφε?απο σμν γιατι την ειζα γαμησει πριν κανα μηνα?να κάνω μια διόρθωση που τώρα τη πήρα είδηση
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο, η Ηλέκτρα εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 29.955
- Πόντοι
- 28.636
Και αφού κάθησα να γευματίσω σε γνωστό ρεστοραν επί της Λεωφόρου Συγγρού, χαζεύοντας τα βιζιτάκα των γραφείων θυμήθηκα και κάποια πράγματα που μου μετέδωσε ο "Κύριος Γιάννης" 
Θα ήθελα να τα μοιραστώ.
Φόλα Αλέρτ λοιπόν

Φυλής 109 ισόγειο.
Βικτόρια ή Βίκα
Μου είπε ότι είναι η μεγαλύτερη φόλα όλων των εποχών.
Μην κλαίτε μετά...
Φωκαιας 19
Η Όλγα που έχει εμφανιστεί Τρίτη βάρδια είναι παλιά γνώριμη.
Είχε κάνει πριν δεκαετία το αγροτικό της στην Ελλάδα!!!
Παραμένει δυνατή.

Θα ήθελα να τα μοιραστώ.
Φόλα Αλέρτ λοιπόν
Φυλής 109 ισόγειο.
Βικτόρια ή Βίκα
Μου είπε ότι είναι η μεγαλύτερη φόλα όλων των εποχών.
Μην κλαίτε μετά...
Φωκαιας 19
Η Όλγα που έχει εμφανιστεί Τρίτη βάρδια είναι παλιά γνώριμη.
Είχε κάνει πριν δεκαετία το αγροτικό της στην Ελλάδα!!!

Παραμένει δυνατή.
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.331
- Πόντοι
- 3.246
Τελευταία φορά που την πήρα κάτι είχε και πόναγε στα πλευρά, τρέχα γύρευε τώρα, σαν εξετάσεις έχω πρόσφατες πάντως και όλα καθαρά.Στο νοσοκομειο γιατι αδελφε?απο σμν γιατι την ειζα γαμησει πριν κανα μηνα?
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.892
- Πόντοι
- 31.618
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.149
- Πόντοι
- 1.056
Επισκεψη χτες στην Αντρεα, (φυλης 54) εμφανησιακα δεν ηταν αυτο που περιμενα χωρις να την θεωρω ασχημη..
Γενικα ειναι ευδιαθετη και ευχαριστη γυναικα και δεν θα σου χαλασει χατηρι, εκτος και αν εισαι πολυ μαλακας..
Η Αντρεα νομιζω ηταν απο τις λιγες γυναικες που καταφερε και τον πηρε σχεδον ολο στο στομα..(αφου με εκανε να σκεφτω να βγαλω το προφυλακτικο χαχα) αλλα φυσικα δεν υπεκυψα σαν Στωικος αρχιμυσταρος που ειμαι..
Οι μπατσοι που ειναι εκει μαζεμενοι κανουν καλη δουλεια και μας βοηθανε να γαμαμε ησυχα..
Ο δρομος χαλί, ντρεπεσαι να πατησεις!! χαχα
Γενικα ειναι ευδιαθετη και ευχαριστη γυναικα και δεν θα σου χαλασει χατηρι, εκτος και αν εισαι πολυ μαλακας..
Η Αντρεα νομιζω ηταν απο τις λιγες γυναικες που καταφερε και τον πηρε σχεδον ολο στο στομα..(αφου με εκανε να σκεφτω να βγαλω το προφυλακτικο χαχα) αλλα φυσικα δεν υπεκυψα σαν Στωικος αρχιμυσταρος που ειμαι..
Οι μπατσοι που ειναι εκει μαζεμενοι κανουν καλη δουλεια και μας βοηθανε να γαμαμε ησυχα..
Ο δρομος χαλί, ντρεπεσαι να πατησεις!! χαχα
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 358
- Πόντοι
- 21
μονο σε εμενα δεν αρεσει αυτη....ειδες τιποτε αλλο;;;Φωκαίας 27 ισόγειο επιστροφή σεξυ Ιρίνας . Φουλ καυλωμένη επεσε τρελό γαμήσι !
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 201
Επιστροφή ιριναααα. Γράφω όσο περιμένω τη σειρά μου ευλαβικά
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
Στο σαλόνι γίνεται χαμός ??Επιστροφή ιριναααα. Γράφω όσο περιμένω τη σειρά μου ευλαβικά
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 380
- Πόντοι
- 21
Αδερφέ πέρασες μήπως από φυλης ξέρεις αν δουλεύει η τζεσικα;Όσοι θέλετε την Ιρίνα, αναμονή 6 με 7 άτομα τώρα. Πάντως με το φούξια που φοράει είναι καβλα
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 201
Είχε 7 άτομα. Ευτυχώς όταν πήγα περίμενε 1Στο σαλόνι γίνεται χαμός ??
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 6.186
- Πόντοι
- 7.265
ΝαΙ εκεί είναιΑδερφέ πέρασες μήπως από φυλης ξέρεις αν δουλεύει η τζεσικα;
Τελευταία τροποποίηση:
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
Τυχερός είσαι...παντός θα την ξεζουμιζουν την κοπέλα τις πρώτες μέρεςΕίχε 7 άτομα. Ευτυχώς όταν πήγα περίμενε 1
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 201
Λίγη προσοχή στην Ιρίνα. Όσο γαμουσα έφυγε όλο το στρώμα από το κρεβάτι και πέσαμε κάτω
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.818
- Πόντοι
- 3.446
Δεν νομίζω οι πιτσιρίκες να ενδώσουν.....ειδικά σε ακαποτο. Εδώ δεν το δίνουν με καπότα οι πιτσιρίκες το κωλαρακι τους ..... το φυλάνε σαν αγιο φυλαχτό για τον γκομενο νταβα τους θα το δώσουν κ ακαποτο??Μπες σε ένα μπουρδέλο που έχει κορασιο. Δείξε της 100αρικο και πες της ακα κωλο. Μία στις τρεις θα ενδώσουν. Ειδικά αν δεν έχει δουλειά. Πιτσιρίκες παντα. Οι μεγάλες δεν κάνουν μαλακίες. Τις μικρές τις τυφλώνει το χρήμα. Αλλά μετά πρόσεξε..... Θα κολλήσεις μέχρι και την τερηδόνα της κι ας μην της δώσεις πίπα....!
Τώρα θα μου πεις μέσα στο δωμάτιο τι έξτρα χρήματα τους προσφέρουν για ακαποτο ή μη κ τι αποφασίζουν είναι άλλο το θέμα....
Εγώ μια που είχα ρωτήσει φυλής πριν την πραξη αν δίνει κωλο εκτος προγράμματος μου είπε όχι ......αν έλεγε ναι με έξτρα θα τα έδινα.....
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.104
- Πόντοι
- 48.067
Αυτό ειναι εργατικό ατύχημα! Ανεβασε κριτικη με λεπτομέρειεςΛίγη προσοχή στην Ιρίνα. Όσο γαμουσα έφυγε όλο το στρώμα από το κρεβάτι και πέσαμε κάτω

Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 201
Δεύτερος γύρος σήμερα με Άννα Ιωαννίνων 3. Για κάποιο λόγο φαγώθηκε να την πηδήξω χωρίς ξσποτα. Και επέμενε. Αλλάζανε στάση άντε έλεγε τώρα να την βγάλουμε. Προφανώς δεν την έβγαλα. Αλλά τι τρελες είναι αυτές. Έχει τύχει σε κανέναν?
Δε ξέρω αν το έλεγε σοβαρά η όχι. Αλλά αν κάνει ακα. Μακριά
Δε ξέρω αν το έλεγε σοβαρά η όχι. Αλλά αν κάνει ακα. Μακριά
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο