Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.804
Πόντοι
456
η Μαρία είναι κοντή, μελαχρινή, με καλές αναλογίες, μακριά μαλλιά. Πλην όμως είναι αυτονόητο το ότι δεν ρωτάς αν είναι η τάδε. Ρωτάς το όνομά της, τι πρόγραμμα κάνει, πόση ώρα κάθεται, πόσα θέλει. Ξεκαθαρίζεις ότι θα βγάλει τα ρούχα της και ότι θα κάνει ντουσάκι πριν τη φυστικώσεις
Πρωτα το ευχαριστω !!! και μετα ποιες ωρες ειναι συνηθως και που εχει σαν στεκι η εκ Ερυθραιας Μαρια , και κατι αλλο για μια Μαρια ρουμανα τι ξερεις γενικα , εχω διαβασει οτι ειναι καλη και τα κανει ολα !!! εχεις παρει ?εχεις ιδια αποψη ?? Ευχαριστω πολυ και ζητω συγνωμη εαν σε ζαλισα η σε απασχολω απο οτι κανεις (δουλεια ).

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.970
Πόντοι
3.656
Πρωτα το ευχαριστω !!! και μετα ποιες ωρες ειναι συνηθως και που εχει σαν στεκι η εκ Ερυθραιας Μαρια , και κατι αλλο για μια Μαρια ρουμανα τι ξερεις γενικα , εχω διαβασει οτι ειναι καλη και τα κανει ολα !!! εχεις παρει ?εχεις ιδια αποψη ?? Ευχαριστω πολυ και ζητω συγνωμη εαν σε ζαλισα η σε απασχολω απο οτι κανεις (δουλεια ).
Επί της Σωκράτους, λίγο πριν τη διασταύρωση με την Σατωβριάνδου, όλες κάθονται στη δεξιά της μεριά, όπως την ανεβαίνεις, μετά την Ξούθου. Αυτονόητο ότι δεν κάθονται βιδωμένες, κάνουν βόλτες, κάποιες πάνε και μέχρι το Ξενοδοχείο Ορφέας στη Χαλκοκονδύλη. Η Δήμητρα κάθεται συνήθως μετά ένα μαγαζί, πριν την Ξούθου. Απογευματινές ώρες, συνήθως μετά τις 23.30 η Μαρία την κοπανάει για να προλάβει τραίνα / λεωφορεία

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.804
Πόντοι
456
Επί της Σωκράτους, λίγο πριν τη διασταύρωση με την Σατωβριάνδου, όλες κάθονται στη δεξιά της μεριά, όπως την ανεβαίνεις, μετά την Ξούθου. Αυτονόητο ότι δεν κάθονται βιδωμένες, κάνουν βόλτες, κάποιες πάνε και μέχρι το Ξενοδοχείο Ορφέας στη Χαλκοκονδύλη. Η Δήμητρα κάθεται συνήθως μετά ένα μαγαζί, πριν την Ξούθου. Απογευματινές ώρες, συνήθως μετά τις 23.30 η Μαρία την κοπανάει για να προλάβει τραίνα / λεωφορεία
Πολλα πολλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν εχω λογους !!!!!!!!! Μεινε ετσι οπως εισαι παντα ντομπρος και ειλικρινής .

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
24.190
Πόντοι
6.246
Η Μαρία που λες είναι ανοιχτό καστανοξανθο και μένει εργατικες στα γηπεδάκια απέναντι;;;;Και η Τσιγγάνα που λες είναι μια αδύνατη ξανθιά και πάντα ιδρωμενη;;;Νομίζω ότι έχω άποψη!!!Πάντως συμφωνώ με Ηλιαννα μια κουκλα ειναι και σωματαρα
Ναι αυτη ειναι η Μαρια!Η τσιγγανα δε ξερω για ιδρωμενη δεν την πιανω θελω την αλλη τη μικρη!Συμφωνουμε για Ηλιανα και την αναμενουμε!

• Like
Αντιδράσεις: krou44

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.231
Πόντοι
2.477
Θα ερθει στον λευτερη μονη της. Πηγαινε και βαλε πανω στο τραπεζι 2 φαντες και 2 πιτογυρα. Μην τα φας... περιμενε θα ερθει μονη της. Σαν να την προσκαλεις σε γευμα. Υπομονη να εχεις...
Τυπε, στα τεσσερα θα ερθει?Σαν τα κυνηγοσκυλα?

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.254
Πόντοι
3.506
Θα ερθει στον λευτερη μονη της. Πηγαινε και βαλε πανω στο τραπεζι 2 φαντες και 2 πιτογυρα. Μην τα φας... περιμενε θα ερθει μονη της. Σαν να την προσκαλεις σε γευμα. Υπομονη να εχεις...
Ο Λευτέρης πιτόγυρα δεν έχει!! Τέλος πάντων, αυτά που έχει... Απ'όλα;;;;
:cheesy::cheesy::cheesy:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.970
Πόντοι
3.656
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο Τρίγωνο. Μετά από πολύ καιρό, η Φαν Φαν ήταν στο πόστο της με κίτρινο φορεματάκι. Κοίταξε την πούτσα μου με θαυμασμό και μου είπε ότι είναι πολύ μεγάλη, οι Κινέζικες είναι μικρές!!!!!!!!!!!!!! Πάλι καλά, είμαι ψωλαράς σε σύγκριση με τους Κινέζους. Εντάξει, κάνει ότι μπορεί η Γυναίκα να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση του πελάτη, άσχετα αν το κάνει άτεχνα, το κίνητρό της είναι καλό. Μακάρι να προσπαθούσαν όλες να δώσουν το κάτι παραπάνω. Συνεχίζει να μην δίνει κώλο, μου είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θα τον έδινε ούτε για 500€. Τα 15€ που παίρνει τα αξίζει, αν και μου φαίνεται ότι πήρε λίγα κιλά παραπάνω

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
672
Πόντοι
81
Τι φάντες?Νταφου?

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.254
Πόντοι
3.506

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
24.190
Πόντοι
6.246
Πιατσα μενιδι περασματα αυτες τις μερες μεσημερια τιποτα.Γυρω περιοχη τιποτα,ζεφυρι τιποτα λιοσια τιποτα.Απογευμα πριν λιγο εθεαθη καλο σωμα που με ψικομπερδεψε την εψαξα ισως ηταν απλα κατοικος περπατουσε απο σταση 735 προς μορνου.Ηλιαννα εξαφανισμενη θα μαθω πληροφοριες αλλα τη σημερινη ετσι και κανει πραγματα την παιρνω χθες!

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
908
Πόντοι
86
Καθε Μερα τις 9 καθε βραδυ στα παρκιγκ του λιντλ...χαμος με ρωσοποντιες ουκρανες ρωσιδες νοικοκυρες της περιοχης.
Σοβαρα ?????? 1η φορα το ακουω. Επι Λεωφ. Δημοκρατιαs ? και μεσα στο παρκινγκ πιατσα κανονικα ? και που γαμαs ?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
24.190
Πόντοι
6.246
Καθε Μερα τις 9 καθε βραδυ στα παρκιγκ του λιντλ...χαμος με ρωσοποντιες ουκρανες ρωσιδες νοικοκυρες της περιοχης.
Τις εχεις δει?Εχεις παει απο κει?Πες μας οτι ξερεις να ειμαστε διαβασμενοι.Στα λιντλ στην παρνηθος?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.970
Πόντοι
3.656
κάνε μια ουσιαστική περιγραφή. Διεύθυνση του λιντλ, αν οι ....ρωσοποντιες ουκρανες ρωσιδες νοικοκυρες της περιοχης....... πηδιούνται παίρνοντας λεφτά, ή αν εννοείς ότι καμακώνονται. Με ποιο τρόπο τις πλησιάζεις κλπ

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
22
Like
16.619
Πόντοι
4.646
Χθεσινή ενημέρωση από το Τρίγωνο. Δυστυχώς, η Μαρία η Ρουμάνα που δίνει κώλο, πάλι εξαφανίστηκε από την πιάτσα. Κι ενώ ρώτησα στο Αρτεμίσιο, μου απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι συγκεκριμένο για την επιστροφή της... :hi:

• Like
Αντιδράσεις: f21

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
414
Πόντοι
21
κάνε μια ουσιαστική περιγραφή. Διεύθυνση του λιντλ, αν οι ....ρωσοποντιες ουκρανες ρωσιδες νοικοκυρες της περιοχης....... πηδιούνται παίρνοντας λεφτά, ή αν εννοείς ότι καμακώνονται. Με ποιο τρόπο τις πλησιάζεις κλπ
Τρολάρει ο τύπος, μην ασχολείσαι

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
99
Πόντοι
0
σε ποιο λιντλ αναφερεσαι ;;;
στειλε διευθυνση σε παρακαλω

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
64
Like
47.398
Πόντοι
22.936

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
24.190
Πόντοι
6.246
.... ναι παω μετα την δουλεια που και που. Προσεξε, αν εεν ειβαι το στυλ σου, σε καποοα αμαξια ειναι και " γκαιη " απο ζεφυρι γυφτοειδεις. Μακρυαααα
Που καθονται?Μεσα στο παρκινγκ σε αμαξια μονες τους?Ποιες ωρες?Μονο στο λιντλ της παρνηθος/θρακομακεδονων?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.970
Πόντοι
3.656
... ειναι ερασιτεχνικη κστασταση για εξτραδακι ,κερασμα βολτα , κλπ...που στην τελικη ισως στοιχιζουν παραπανω απο μια αμεση συναλλαγη. Εχουν θεματα μοναξιας η βαρβαρουε συζυγους και ψαχνουν κατι πιο γλυκο ρομαντικο. Η προσεγγιση ειναι απλη στυλ ...να κερασω εδω διπλα ποτακι, μπυριτσα, πιτσα...κλπ τι γουσταρεις η βολτα με αμαξι;
ο τίτλος του νήματος είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ. Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες). Δεν ζητάμε πληροφορίες για κάποιες γυναίκες που μπορούν να καμακωθούν, και να ελπίζουμε ότι ΙΣΩΣ μας κάτσουν, ΑΦΟΥ έχουμε ξοδέψει πάνω από 30€. Αν έχεις πληροφορίες για γυναίκες του Επαγγέλματος, γράψε σχετικά. Τιμές, πρόγραμμα, ηλικίες, αν είναι ξεπέτες κλπ. Το πληρωμένο γαμήσι είναι πάντα πολύ φθηνότερο (από όλες τις απόψεις) από τις γκόμενες. Άσε που δεν διατρέχεις τον κίνδυνο να σε κυνηγήσει ο άντρας της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom