dimitris_84
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2024
- Like
- 1.014
- Πόντοι
- 81
δεν βγαζει φατσα φιλε μου,της εχω πει 150 τιπς για φατσα και μου λεει απο 1000 και πανω χαχαχαχχαΆσε φίλε αλλά δεν είδαμε φάτσα. Για Σοφρώνη έδινα και 500ε
δεν βγαζει φατσα φιλε μου,της εχω πει 150 τιπς για φατσα και μου λεει απο 1000 και πανω χαχαχαχχαΆσε φίλε αλλά δεν είδαμε φάτσα. Για Σοφρώνη έδινα και 500ε
Φτηνα - Φτηνα πιο Φτηνα..... 1000 ρουμπα το καριολακι....... μαλιστα....δεν βγαζει φατσα φιλε μου,της εχω πει 150 τιπς για φατσα και μου λεει απο 1000 και πανω χαχαχαχχα
για μια φωτογραφια 150 αλλα τζιφος το ονλι φανς της δεν αξιζει παντως αυτο το βιντεο το ειχα παρει 30$ και μετα το ανεβασε φριΦτηνα - Φτηνα πιο Φτηνα..... 1000 ρουμπα το καριολακι....... μαλιστα....
Τι να τις κανεις τις φοτο.... τι οφ και μαλακιες, οποια γουσταρει μονο γαμιση απο κοντα.....για μια φωτογραφια 150 αλλα τζιφος το ονλι φανς της δεν αξιζει παντως αυτο το βιντεο το ειχα παρει 30$ και μετα το ανεβασε φρι
αφου ειναι πουατνες και εγω θελω να γαμησω τιτι αλλα δεν μου καθεται η καργιολα ,μια πιπα να μου επαιρνε και ας μην την γαμαγα να την λουσω ολοκληρη με σπερμαΤι να τις κανεις τις φοτο.... τι οφ και μαλακιες, οποια γουσταρει μονο γαμιση απο κοντα.....
ολα τα αλλα δεν εχουν νοημα....
Κονομανε απο τα ΟΦ,αφου ειναι πουατνες και εγω θελω να γαμησω τιτι αλλα δεν μου καθεται η καργιολα ,μια πιπα να μου επαιρνε και ας μην την γαμαγα να την λουσω ολοκληρη με σπερμα
δεν ξερω αν εχουν κλειστο κυκλο αλλα αν εχουν πως μπαινουμεΚονομανε απο τα ΟΦ,
πιστευω οτι σε κλειστο κυκλο το δινουν....και κρατανε και τιμες....
Δυσκολο... πρεπει να πας συστημενος να σε βαλει καπιος μεσα.....δεν ξερω αν εχουν κλειστο κυκλο αλλα αν εχουν πως μπαινουμε
την τιτι δεν ξερω την θεωρω πολυ ενταξει περα απο το οτι ειναι γυναικαρα..ειναι πολυ ξεκαθαρη και ντομπρα σε πολλα ισως γι αυτο να την θελω περισσοτερο να την ξεσκιζω,καινουργια δεν την θεωρω φαινεται ειναι ψημενη μεσα σε ολο αυτο που κανει ενω σοφρωνη την θεωρω απειρη με αυτα που ανεβαζει μεσα στο ονλι φανς τηςΔυσκολο... πρεπει να πας συστημενος να σε βαλει καπιος μεσα.....
εγω δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω,,,
και εγω απο αυτες τις καινουργιες ΤΙΤΤΙ γουσταρω.....
μαλιστα,εχει ιδεα κανεις πως γυριζουμε τον χρονο πισω?Πικατσου τον παίζει στον πετραν και η μαριλια στον πικατσου
δεν βγαζει φατσα φιλε μου,της εχω πει 150 τιπς για φατσα και μου λεει απο 1000 και πανω χαχαχαχχα
την ρωτησα αλλα μου ειπε δεν κανει ραντεβουΈνα χιλιάρικο για ένα βίντεο με φάτσα; Δηλαδή για ραντεβού πόσα θα πήγαινε;
Αδερφέ πόσο ανοιχτός ήσουν στην προσφορά σου; Η λογική λέει ότι από την στιγμή που το βγάζεις στην φόρα με το onlyfans, είναι θέμα χρόνου/χρήματος να προχωρήσει και στα υπόλοιπα.την ρωτησα αλλα μου ειπε δεν κανει ραντεβου
Ναι. Τον άντρα της να κάνει μηνύσεις σε μέλη του bou.Ρε παιδιά από Σοφία φυρου έχουμε κάτι ;
Ναι. Τον άντρα της να κάνει μηνύσεις σε μέλη του bou.
Το λέω γιατί ισχύει τύπε.Γιατί το λες αυτό τύπε; Αν θυμάμαι καλά αυτή είχε ένα βίντεο που γαμιόταν σαν σκύλα σε κάτι δασάκια. Ίσως την μπερδεύω αλλά αν πρόκειται για ιδίου φυράματος γκόμενα τότε που το θέμα; Δεν νομίζω ότι ο φίλος είχε σκοπό να θίξει...