JuicyKlei0
Call-Girl
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2024
- Like
- 7.273
Θέλει η πουτανα να κρυφτεί κ η χαρά δεν την αφήνειΔεν έχω καμία πληροφορία απλά το διαπίστωσα από τα λεγόμενά σου.... Ελπίζω να τα πούμε συντομα
Και εγώ το ίδιο καλέ μου
Θέλει η πουτανα να κρυφτεί κ η χαρά δεν την αφήνειΔεν έχω καμία πληροφορία απλά το διαπίστωσα από τα λεγόμενά σου.... Ελπίζω να τα πούμε συντομα
Γλυψιματακι στην κλειω, ξεκάθαρος πειρασμός και εμπειρία... Και το ευχαριστείται όντως και το δείχνει, κοντά 25 λεπτά και δεν χορταιναΘέλει η πουτανα να κρυφτεί κ η χαρά δεν την αφήνει
Και εγώ το ίδιο καλέ μου![]()
Με φώναξε κανείς?Έχεις πληροφορηθεί ότι μου αρέσει να με γλύφουν
Αμεεεε εγώ είμαι πάντα έτοιμη για τα ωραιαααα![]()
Νατος ο μάστορας....Με φώναξε κανείς?
Γλείψιμο φουλ στο πίρσινγκ σουΈχεις πληροφορηθεί ότι μου αρέσει να με γλύφουν
Αμεεεε εγώ είμαι πάντα έτοιμη για τα ωραιαααα![]()
....ποιος τη χαρη σου! Σπατουλα θα σε πανε οι μαγκες εδωΘέλει η πουτανα να κρυφτεί κ η χαρά δεν την αφήνει
Και εγώ το ίδιο καλέ μου![]()
Ναι όντως μου αρέσει πάρα πολυυυ το γλυψιμο το ευχαριστιεμαι γιατί είμαι κλειτοριδικη με καυλώνει κ με χαλαρώνει ταυτόχρονα δεν ξέρω αν με καταλαβαίνειςΓλυψιματακι στην κλειω, ξεκάθαρος πειρασμός και εμπειρία... Και το ευχαριστείται όντως και το δείχνει, κοντά 25 λεπτά και δεν χορταινα
Αν τους αρέσει ευχαρίστως απόλαυση ειναι για μένα....ποιος τη χαρη σου! Σπατουλα θα σε πανε οι μαγκες εδω![]()
Έρεε κόλλημα με το πιρσινγκΓλείψιμο φουλ στο πίρσινγκ σου
Νικωλακι, δεν ενδιαφέρομαι, αλλού οι μαλαγανιες σου...Νατος ο μάστορας....
Και εσύ γλυφολατρεις τέλειααααΜε φώναξε κανείς?
Εγώ το ένιωσα πολύ πρόσφατα και το θυμάμαι πολύ καλά! Εμπειρία: άλλα επίπεδα πρόσφυσης... Ελπίζω να με θυμάσαιΝαι όντως μου αρέσει πάρα πολυυυ το γλυψιμο το ευχαριστιεμαι γιατί είμαι κλειτοριδικη με καυλώνει κ με χαλαρώνει ταυτόχρονα δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις
Νικωλακι, δεν ενδιαφέρομαι, αλλού οι μαλαγανιες σου...![]()
Από το παρατσούκλι δύσκολοΕγώ το ένιωσα πολύ πρόσφατα και το θυμάμαι πολύ καλά! Εμπειρία: άλλα επίπεδα πρόσφυσης... Ελπίζω να με θυμάσαι
Με φτιάχνει απίστευτα να βλέπω κλειτοριδικη κοπέλα να χύνει!!!!Ναι όντως μου αρέσει πάρα πολυυυ το γλυψιμο το ευχαριστιεμαι γιατί είμαι κλειτοριδικη με καυλώνει κ με χαλαρώνει ταυτόχρονα δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις
Άμα γλύφεις ωραία θα το καταφέρεις σίγουρα αλλά να το προσπαθήσεις κ να μου δώσεις λίγο χρόνο και να με αφήσεις να σε κατευθύνωΜε φτιάχνει απίστευτα να βλέπω κλειτοριδικη κοπέλα να χύνει!!!!
Άμα γλύφεις ωραία θα το καταφέρεις σίγουρα αλλά να το προσπαθήσεις κ να μου δώσεις λίγο χρόνο και να με αφήσεις να σε κατευθύνω![]()
Πάντα με κατεύθυνση και πάρε όσο χρόνο θέλεις... Θα έχω και ένα μπουκαλάκι νερό δίπλα να συνεχίζω μόλις στεγνωνω μεχρι να χύσεις!Άμα γλύφεις ωραία θα το καταφέρεις σίγουρα αλλά να το προσπαθήσεις κ να μου δώσεις λίγο χρόνο και να με αφήσεις να σε κατευθύνω
Όταν ο Θεός σου δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα.Και εσύ γλυφολατρεις τέλειαααα![]()
Εντομεταξυ τόσην ώρα μιλάμε τώρα είδα ότι γράφει @aidiogliftis δεν είχα δώσει βάσηΌταν ο Θεός σου δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα.
Εμένα το λοιπόν μου έδωσε μικρό πουλί αλλά μεγάλη γλώσσα οπότε, εστίασα να εκμεταλλευτώ αυτό το χάρισμα και το έχω παει σε άλλο επίπεδο.
Θα σου διεισδυω το λοιπόν τη γλώσσα στο πιπι και ταυτόχρονα θα σου τρίβω την κλειτοριδα με την μύτη.
Δεν θα ξέρεις από πού να πρωτοχυσεις, μα τον Αι Γιάννη...
Άμα το κάνεις καλά δεν θα σου χρειαστεί το νεροΠάντα με κατεύθυνση και πάρε όσο χρόνο θέλεις... Θα έχω και ένα μπουκαλάκι νερό δίπλα να συνεχίζω μόλις στεγνωνω μεχρι να χύσεις!
....αντε σου'δωσε μεγαλη γλωσσα νταξ' , σε αλλους εδωσε μεγαλη μυτη, σε αλλους μεγαλα δαχτυλα, κουτσα-στραβα την παλευουν. Στους αλλους που εδωσε μεγαλα αυτια, τι στο μπουτσο να κανουν?!!?!!??Όταν ο Θεός σου δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα.
Εμένα το λοιπόν μου έδωσε μικρό πουλί αλλά μεγάλη γλώσσα οπότε, εστίασα να εκμεταλλευτώ αυτό το χάρισμα και το έχω παει σε άλλο επίπεδο.
Θα σου διεισδυω το λοιπόν τη γλώσσα στο πιπι και ταυτόχρονα θα σου τρίβω την κλειτοριδα με την μύτη.
Δεν θα ξέρεις από πού να πρωτοχυσεις, μα τον Αι Γιάννη...
Για να ακούνε τα τακούνια από μακριά....αντε σου'δωσε μεγαλη γλωσσα νταξ' , σε αλλους εδωσε μεγαλη μυτη, σε αλλους μεγαλα δαχτυλα, κουτσα-στραβα την παλευουν. Στους αλλους που εδωσε μεγαλα αυτια, τι στο μπουτσο να κανουν?!!?!!??![]()