endo con suzen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 188
- Πόντοι
- 0
Πρόταση για duo αυτές τις μέρες? Θα έχω λίγο χρόνο αύριο λογικά 3η/4η
εντάξει. Αυτή τη στιγμή που γράφω είμαι ζωντανός. Έξω ήταν καμίνι αλλά μέσα ο κλιματισμός ήταν ό,τι πρέπει!Φιλοι λάτρεις του αγοραιου ερωτα θα ηθελα να πω ειδικα για τους βετερανους αυτες τις μερες με την ζεστη ας μην δοκιμαζουν καρδουλα και αντοχές. Καλη συνεχεια σε ολους.
Το να μην στηνεται σωστα ειναι αιτια για να μην την γαμησεις!Πέρασα με την Λουσία
Όχι βέβαια.Το να μην στηνεται σωστα ειναι αιτια για να μην την γαμησεις!
Πηγα προχθες Ιασωνος 27 για τη Ναταλια αλλα απουσα δυστυχως. Βγηκε ενα αδρανες υλικο με ξυγκια και μετριο μποϊ,ολοασπρη σαν πανι.Ηθελα κατι σκιννυ και αποχωρησα κρατωντας το πορνοπαραβολο για αλλη φορα.Ιασ37/Ιασ20Β Βανέσσα στα 15 κοπανάς μέχρι τέλους χωρίς τσιμουδιά και Ιασ27 Ναταλία είναι πολύ μικρή μέσα και θέλει φροντίδα. Επίσης και Λίνα Ιασ19Α νεαρή Μολδαβή αλλά είναι πτώμα μέσα και δεν ξέρω αν έχει φύγει.
Το μονο που εχω κρατησει απο την Αλιονα ειναι ενα επικο ξεμαλιασμα με Αντριαννα απο Αγκυρας 12.Εκλεβε τις καποτες της και πιαστηκανε μερα μεσημερι εντος σαλας με πελατες παρωντες μαζι και εγω.Το ειχα απολαυσει πραγματικα το σκηνικο.Η Αλιόνα κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχε σταματήσει τουλάχιστον μια 5ετια. Θα τη θυμόμασταν σαν καλή ανάμνηση. Τώρα την έχουμε σαν μια κακή σκιά του παρελθόντος της
Ναταλία και πάλι Ναταλία δεν θα χάσεις.το άλλο είναι πολύ ζωντανό.και αν θυμάμαι λέγετε σοφία.Πηγα προχθες Ιασωνος 27 για τη Ναταλια αλλα απουσα δυστυχως. Βγηκε ενα αδρανες υλικο με ξυγκια και μετριο μποϊ,ολοασπρη σαν πανι.Ηθελα κατι σκιννυ και αποχωρησα κρατωντας το πορνοπαραβολο για αλλη φορα.
E? Η Λένα/Ελένη είναι που κάνει ΦΟΥΛ στο 10ρικό, δεν μου αρέσει καθόλου αλλά έχει το κοινό της.Ναταλία και πάλι Ναταλία δεν θα χάσεις.το άλλο είναι πολύ ζωντανό.και αν θυμάμαι λέγετε σοφία.
Ελένη συμφωνώ.ολες έχουν το κοινό τους λεφτά να έχεις για παράβολα.και να περνάμε καλά.E? Η Λένα/Ελένη είναι που κάνει ΦΟΥΛ στο 10ρικό, δεν μου αρέσει καθόλου αλλά έχει το κοινό της.
Πολλές Λατίνες νέας φουρνιάς βλέπω και ακούω, ε ρε πούστη πάλι θα ξεφραγκιαστώ...
Ναι σωστα αλλα η ατραξιον του μαγαζιου ειναι το πετιτ σκουρο κοριτσακι.Ναταλία και πάλι Ναταλία δεν θα χάσεις.το άλλο είναι πολύ ζωντανό.και αν θυμάμαι λέγετε σοφία.
Η Βικτώρια η φίλη της Ήρας σε ποιο δουλεύει;;; Είναι νταρντανα σαν την Ήρα;;;Τη βδομάδα που πέρασε γάμησα τις...Μπελα Ρουμάνα, Άννα Μολδαβή, Ήρα Μολδαβή, Χριστίνα Ρωσσιδα, Μπέλλα Ρωσσιδα. Μου "ξέφυγαν" Βικτώρια Μολδαβή φίλη παιδική της Ήρας και Νικόλ "γυρολόγος" που εγώ την αποκαλώ μις Μπουρδέλα. Γιατί το λέω...αυτές έχουν όλες κάποια σχέση μεταξύ τους..μεχρι που μοιάζουν ελαφρα ως ένα σημειο.Φίλες, γνωστές, γενικά έφερε η μία την άλλη κτλ...ένοιωσα πολύ Παπακαλιάτης...Ήταν σα να γαμουσα μαναδες-κορες-φιλες..τις ξεμουνιαζα στα τέσσερα και γουσταρα αβερτα με καμαρωνα. Έβγαλα κάποιο περίεργο άχτι πιστεύω από μέσα μου.
Είπα, ότι μου ξέφυγε...έχει σταματήσει, μακάρι να γυρίσει, πιστεύω την έχεις δει, ήταν σ αυτό που ναι Κολωνού και Λεωνίδου γωνία που ζητούσε 15 ευρώ και μετά 20Η Βικτώρια η φίλη της Ήρας σε ποιο δουλεύει;;; Είναι νταρντανα σαν την Ήρα;;;
Εννοείται με της ρώγες πετρα(Ναταλία)Ναι σωστα αλλα η ατραξιον του μαγαζιου ειναι το πετιτ σκουρο κοριτσακι.
Σιγά ρε μάγκαΤη βδομάδα που πέρασε γάμησα τις...Μπελα Ρουμάνα, Άννα Μολδαβή, Ήρα Μολδαβή, Χριστίνα Ρωσσιδα, Μπέλλα Ρωσσιδα. Μου "ξέφυγαν" Βικτώρια Μολδαβή φίλη παιδική της Ήρας και Νικόλ "γυρολόγος" που εγώ την αποκαλώ μις Μπουρδέλα. Γιατί το λέω...αυτές έχουν όλες κάποια σχέση μεταξύ τους..μεχρι που μοιάζουν ελαφρα ως ένα σημειο.Φίλες, γνωστές, γενικά έφερε η μία την άλλη κτλ...ένοιωσα πολύ Παπακαλιάτης...Ήταν σα να γαμουσα μαναδες-κορες-φιλες..τις ξεμουνιαζα στα τέσσερα και γουσταρα αβερτα με καμαρωνα. Έβγαλα κάποιο περίεργο άχτι πιστεύω από μέσα μου.
Μια λίστα με 5,6 που βλέπονται???Πολλα ζητας πλεον.Αυτες που βλεπονται δεν προσφερουν καλες υπηρεσιες αδερφε.Πλεον αρχιζει και βασιλευει το απλο αποστηρωμενο προγραμμα.
Κι εμείς το ίδιοΣήμερα το πρώι Φυλής ψιλονέκρα. Στο 40 (άν και είχα πολύ καιρό να πάω γιατί φέρνει φόλες) είχε σκάσει μύτη μια χαριτομένι μουνίτσα και στο 71 επέστρεψε η χοντρούλα Μαρία. Στα υπόλοιπα τίποτε το ιδιαίτερο, γνωστές φάτσες, οι περισσότερες μάλλον προτημούσαν να κοιμηθούν παρά να γαμήθουν.
Κύριε Μίδα, καταλάβατε πως παραθέσατε μήνυμα του 2006 ?Κι εμείς το ίδιο
Είναι αργά λες????Κύριε Μίδα, καταλάβατε πως παραθέσατε μήνυμα του 2006 ?
Για την ημερήσια ενημέρωση ναι, λίγο ...Είναι αργά λες????