You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lagwniko
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 103
- Πόντοι
- 0
Λίζα είναι η γνωστή από το Φ105?Η Άννα από Βενεζουέλα δουλεύει, στο 20β 2 λατινες Λίζα και Σαμανθα(αμφότερες με προϋπηρεσία και Φυλής) και στο 20α η Άννα(η κοντή μπουτου) η Κολομβιανη.
Οπότε κάνε μια καταδρομικη στη Μεγαλου Αλεξάνδρου να μας πεις ποιες δουλεύουν εκεί.
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.327
- Πόντοι
- 3.246
Έχω μια απορία, επειδή γενικά πάντα με βολεύει η 2η βάρδια γιατί 1η δεν και 3η συνήθως κάτι έχω κανονίσει (ή κοιμάμαι), σε ποιά βάρδια πιστεύτε βάζουν τα καλύτερα μουνιά οι οίκοι ?
Μιλάμε για αυτήν που ήταν και πρίν κάποιους μήνες στο Ι20Γ / Μ.Α 21 ?Η Άννα από Βενεζουέλα δουλεύει, στο 20β 2 λατινες Λίζα και Σαμανθα(αμφότερες με προϋπηρεσία και Φυλής) και στο 20α η Άννα(η κοντή μπουτου) η Κολομβιανη.
Οπότε κάνε μια καταδρομικη στη Μεγαλου Αλεξάνδρου να μας πεις ποιες δουλεύουν εκεί.
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.167
- Πόντοι
- 35.948
Μεσημεριανή κατάθεση με τρελή ζέστη και αρκετά κλειστά. Η κατάθεση έγινε στο Φωκαίας 13 υπόγειο στην Άννα το "μπιφτέκι". Κοντή μελαχρινή με αρκετά πιασίματα. Πρόγραμμα φουλ. Συνέχεια στη κριτική που μόλις ανέβασα...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.305
- Πόντοι
- 47.170
Όχι κάποιους μήνες πριν λίγο καιρό πάλι και στα δύο μαγαζιά,αν σε βοηθάει αυτή πού μιλάει και ελληνικάΈχω μια απορία, επειδή γενικά πάντα με βολεύει η 2η βάρδια γιατί 1η δεν και 3η συνήθως κάτι έχω κανονίσει (ή κοιμάμαι), σε ποιά βάρδια πιστεύτε βάζουν τα καλύτερα μουνιά οι οίκοι ?
Μιλάμε για αυτήν που ήταν και πρίν κάποιους μήνες στο Ι20Γ / Μ.Α 21 ?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.305
- Πόντοι
- 47.170
Όχι,αυτή είναι μελαχρινή με μπαμπατσικο σώμα και 2.5αρι συν σιλικονατο βυζιΛίζα είναι η γνωστή από το Φ105?
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.360
- Πόντοι
- 4.510
Η πιο κοντή σε ποιο μπουρδέλο είναι;
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.327
- Πόντοι
- 3.246
Καλά το μιλάει είναι σχετικό, λίγα πράγματα, ναι αυτή λέω μάλλον, πότε επέστρεψε κιόλας, είναι σίγουρα το 3ο tour σε ένα χρόνο και κάτι, την είχα πάρει 1η φορά στον οίκο της Δανάης τον Φεβρουάριο του '23, δεν είναι καμία όμορφη αλλά ήταν φιλότιμη.Όχι κάποιους μήνες πριν λίγο καιρό πάλι και στα δύο μαγαζιά,αν σε βοηθάει αυτή πού μιλάει και ελληνικά
butcher202
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα 3βάρδια γειά κωλος ποία προτείνεται αδηνατη ευχαριστώ.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.096
- Πόντοι
- 48.067
Εχει οντως τέτοια κωλάρα? Γλυφοκωλι αφήνει να χωσω τη μουσουδα μου μεσα στην κωλοχαραδρα της ?Φυλής 71 β
Πέρασα με την Λουσία
Ανεβάζω κριτική
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 236563
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2023
- Like
- 558
- Πόντοι
- 80
Ιασ37/Ιασ20Β Βανέσσα στα 15 κοπανάς μέχρι τέλους χωρίς τσιμουδιά και Ιασ27 Ναταλία είναι πολύ μικρή μέσα και θέλει φροντίδα. Επίσης και Λίνα Ιασ19Α νεαρή Μολδαβή αλλά είναι πτώμα μέσα και δεν ξέρω αν έχει φύγει.Η πιο κοντή σε ποιο μπουρδέλο είναι;
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.567
- Πόντοι
- 4.646
Περασμένα μεγαλεία, μύστη! Τώρα δεν κάνει ούτε το 1/5 από αυτά που περιγράφεις! Την πήρα πρόσφατα και πραγματικά οι τίτλοι τέλους έχουν πέσει!Όπως το έγραψες είναι, συναγωνιστή. 28 χρόνια πηγαίνω με πουτάνες. Τέτοιο τσιμπούκι, διπύρηνο, μόνο η Αλιόνα έκανε! Και να ήταν μόνο η πίπα της. Θυμάμαι, ότι ξεκινούσε να σε φιλάει στο στήθος, κατέβαινε στα μπούτια και μόλις έφτανε στα πόδια, έχωνε όλη την πατούσα μέσα στο στόμα της και την έγλυφε, σαν παγωτό. Σε αλλη φάση έγλυφε τα αρχίδια, έχωνε την μούρη της μέσα στον κώλο, φύτευε την γλώσσα της, βαθειά, μέσα, στην σούφρα και επιδίδονταν σε ένα απίστευτο γλυφοκώλι, το οποίο σε απογείωνε. Και να φανταστείτε, ότι αυτά ήταν τα προκαταρκτικά, τα οποία μοίραζε απλόχερα και τα είχε για την πλάκα της. Έπειτα, έφτανε η ώρα της πίπας, η οποία ήταν μια πραγματική μυσταγωγία. Οσκαρικό "άρμεγμα", το οποίο κατέληγε σε ένα απίστευτο χύσιμο, μέσα στο στόμα της. Την ώρα που έχυνες, παράλληλα απελευθερωνόσουν. Ένιωθες ότι η ψυχή χωρίζονταν, από το σώμα σου. Είχες την ψευδαίσθηση, για εκείνα τα άπειρο-ελάχιστα δευτερόλεπτα, ότι περνούσες στην Βαλχάλα, έβλεπες τον Θεό Όντιν, του "τράβαγες" ένα κωλοδάχτυλο και επέστρεφες ξανά στην Γη. Αλιόνα, κύριοι συνάδελφοι. Μία ασήμαντη καθαρίστρια, από την πρώην Σοβιετική Ένωση, η οποία έγινε πόρνη-θρύλος, στην οδό Διδύμου, στην Αθήνα. Αλήθεια, πόση ηδονή μπορεί να αγοράσει κάποιος, με 20€!

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νομίζω ότι με εξτραδακι δίνει και κώλο εντός δωματίου!Εχει οντως τέτοια κωλάρα? Γλυφοκωλι αφήνει να χωσω τη μουσουδα μου μεσα στην κωλοχαραδρα της ?

Τώρα μάλιστα σοβαρό άτομο φίλε είπες την Βανέσσα.η Βανέσσα είναι μόνο για Πακιστανούς. προτιμώ Ναταλία με κλειστά μάτια.Ιασ37/Ιασ20Β Βανέσσα στα 15 κοπανάς μέχρι τέλους χωρίς τσιμουδιά και Ιασ27 Ναταλία είναι πολύ μικρή μέσα και θέλει φροντίδα. Επίσης και Λίνα Ιασ19Α νεαρή Μολδαβή αλλά είναι πτώμα μέσα και δεν ξέρω αν έχει φύγει.
Τελευταία τροποποίηση:
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.167
- Πόντοι
- 35.948
Η Αλιόνα κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχε σταματήσει τουλάχιστον μια 5ετια. Θα τη θυμόμασταν σαν καλή ανάμνηση. Τώρα την έχουμε σαν μια κακή σκιά του παρελθόντος τηςΠερασμένα μεγαλεία, μύστη! Τώρα δεν κάνει ούτε το 1/5 από αυτά που περιγράφεις! Την πήρα πρόσφατα και πραγματικά οι τίτλοι τέλους έχουν πέσει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νομίζω ότι με εξτραδακι δίνει και κώλο εντός δωματίου!![]()
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.889
- Πόντοι
- 31.618
Είναι ψυλοκαπουλη πολύ καθαρή και ευγενική, πιστεύω θα σ αφήσει να γλύψεις.Εχει οντως τέτοια κωλάρα? Γλυφοκωλι αφήνει να χωσω τη μουσουδα μου μεσα στην κωλοχαραδρα της ?
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.360
- Πόντοι
- 4.510
Βάρδιες μπρο;Ιασ37/Ιασ20Β Βανέσσα στα 15 κοπανάς μέχρι τέλους χωρίς τσιμουδιά και Ιασ27 Ναταλία είναι πολύ μικρή μέσα και θέλει φροντίδα. Επίσης και Λίνα Ιασ19Α νεαρή Μολδαβή αλλά είναι πτώμα μέσα και δεν ξέρω αν έχει φύγει.
Διαγραμμένο μέλος 236563
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2023
- Like
- 558
- Πόντοι
- 80
Απόγευμα μετά της 18:00Βάρδιες μπρο;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83