Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
105
Like
25.491
Πόντοι
26.386
Πέρασμα το ΣΚ απο Σφαγεία κατέληξα στο Sex and the city όπου ήταν μια νεοφερμένη Ελληνίδα (τουλάχιστον αυτό δήλωσε) ονόματι Μαρία. Μέτριο πρόσωπο καλούτσικο σώμα και amateur υπηρεσία. Είναι υπάκουή και δοτική αλλά πολύ σφιγμένη ακόμα. Θα ανεβάσω κριτική μόλις βρω χρόνο.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.509
Πόντοι
4.587
Λαθος κανεις..σημερα εκλεισε τα φωτα ενω ειχε μεσα μονο δυο ατομα και η τσατσα ειπε σε δυο με διομιση ωρες ελατε.
Ναι αλλά το οτι έκλεισε τα φωτα και δεν δεχοτανε ατομο δεν συνεπάγεται οτι κανει μεγαλο πρόγραμμα... Ραντεβου κανει εννοείται.. Σε γνωριμους πελατες τους λέει να έρθουν ταδε ωρα και οταν έρθει η σειρα τους μπαινουν.. Λογικο ειναι.. Όμορφουλα ειναι.. Καλες υπηρεσίες κανει... Ειναι ενα κλικ πάνω απο τις υπόλοιπες οποτε πολλοι την ψαχνουν και τρέχουν σε αυτην..δυστυχως ετσι ειναι η κατάσταση

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Ναι αλλά το οτι έκλεισε τα φωτα και δεν δεχοτανε ατομο δεν συνεπάγεται οτι κανει μεγαλο πρόγραμμα... Ραντεβου κανει εννοείται.. Σε γνωριμους πελατες τους λέει να έρθουν ταδε ωρα και οταν έρθει η σειρα τους μπαινουν.. Λογικο ειναι.. Όμορφουλα ειναι.. Καλες υπηρεσίες κανει... Ειναι ενα κλικ πάνω απο τις υπόλοιπες οποτε πολλοι την ψαχνουν και τρέχουν σε αυτην..δυστυχως ετσι ειναι η κατάσταση
Δυο ατομα μεσα, κλειστα φωτα και ελατε μετα απο δυομιση ωρες.. αρα η κανει μεγαλα προγραμματα, δεν μιλαω για τζακουζια..απλα τους παιρνει για μια ωρα και με οτι κανει αυτη μεσα, γυμνα, γλυψιματα,ντουζ.

Η περιμενε να ερθουν τα ραντεβου..απλα ειπε στην τσατσα να μην το λεει αυτο γιατι χτυπαει ασχημα.
Οποτε αν ισχυει το δευτερο με τα ραντεβου..δεν ισχυει αυτο που λες εσυ..και δινει προτεραιοτητα στα ραντεβου της σε σχεση με τους αλλους πελατες.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Ουτε χαζοι ειμαστε, ουτε χθεσινοι.. Η κοπελα δουλευει με ραντεβου οταν εχει.. και κλεινει το μαγαζι για αυτο το λογο.
Δεν μπορει για δυο ατομα να σβηνεις τα φωτα για δυομιση ωρες...και η τσατσα να μας λεει αν εχουμε κλεισει ραντεβου :confused: αλλα δεν το σκεφτηκα εκεινη τη στιγμη να της πω οτι ειμαι το ραντεβου να με βαλει μεσα :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.297
Πόντοι
10.135
σε λιγες μερες θα ειμαι για καποιες ωρες Σαλονικα,επιστρεφω μετα απο πολλα χρονια απουσιας εκει.
λειτουργει πλεον τπτ σε Τανταλου,Σαπφους,προμηθεως? ή δεν υπαρχει τπτ εκει>?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
σε λιγες μερες θα ειμαι για καποιες ωρες Σαλονικα,επιστρεφω μετα απο πολλα χρονια απουσιας εκει.
Ναι, κατι κινεζικα μαγαζια.
Πανε στα στουντιο κατευθειαν..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.297
Πόντοι
10.135
Ναι, κατι κινεζικα μαγαζια.
Πανε στα στουντιο κατευθειαν..
θενκς,αλλα δεν θα εχω αμαξι μαζι μου...δυσκολα να τραβιεμαι με τον οασθ
θυμαμαι 2 μπουρδελακια φυτοζωουσαν στην Τανταλου αναμεσα στα κινεζικα,μαλλον θα εκλεισαν κ αυτα.:undecided-old:

• Λύπη
Αντιδράσεις: Sauron

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
θυμαμαι 2 μπουρδελακια φυτοζωουσαν στην Τανταλου αναμεσα στα κινεζικα,μαλλον θα εκλεισαν κ αυτα.:undecided-old:
Παρε ταξι..μπορει να πεσεις και σε κανενα συναδελφο,ονοματα δεν λεμε :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.161
Πόντοι
37.562
Που εισαι χαμενος εσυ ρε φιλε?
Χρονια και ζαμανια,που λενε.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Από Ταντάλου μέχρι τον Μύλο με τα πόδια 10 λεπτά είναι άσε τον ΟΑΣΘ

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Studio efi τι έχει τελευταία έχει παει κανεις?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Έχει και πατίνια η πόλη
Να αγορασει
s-l1600.jpg

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Like
419
Πόντοι
20
Το πατίνι το έχω σκεφτεί και εγώ ως τρόπο να επισκεφτώ τα μπουρδέλα αλλά πρώτον βλέποντας το χάρτη (με τα νοικιάρικα πατίνια) η περιοχή των μπουρδέλων είναι εκτός ορίων τους.
Δεύτερον:
Αν όσο γαμάς έρθει κανένας επενδυτής και στο κλέψει? Θα έχεις τράβαλα με την εταιρία ενοικιάσεων και άντε βγάλε άκρη να τους εξηγείς που ήσουν και γιατί έφτασες μέχρι εκεί! :grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Το πατίνι το έχω σκεφτεί και εγώ ως τρόπο να επισκεφτώ τα μπουρδέλα αλλά πρώτον βλέποντας το χάρτη (με τα νοικιάρικα πατίνια) η περιοχή των μπουρδέλων είναι εκτός ορίων τους.
Δεύτερον:
Αν όσο γαμάς έρθει κανένας επενδυτής και στο κλέψει? Θα έχεις τράβαλα με την εταιρία ενοικιάσεων και άντε βγάλε άκρη να τους εξηγείς που ήσουν και γιατί έφτασες μέχρι εκεί! :grin:
Σιγα το προβλημα..το παρκαρεις μεσα στο στουντιο.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.205
Πόντοι
39.777

Stories

Νέο!