dimitris_84
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2024
- Like
- 1.014
- Πόντοι
- 81
xaxaxaxxaxxaxaxxaxxaxaxxaτετοια θελουμε να νοιωθουμε ανωτεροι!
xaxaxaxxaxxaxaxxaxxaxaxxaτετοια θελουμε να νοιωθουμε ανωτεροι!
ευτιχια στειλε πατουσα ως ενδιξη καλης θελησης για το φορουμ
Έχω ανεβάσει σε αυτό το thread από 17/3 μέχρι 16/4 ότι είχα scrappάρει.Μήπως υπάρχει κανα βίντεο με την Μαρίλια? Το OF της είναι για τον πούτσο. Ούτε μουνί δείχνει, ούτε τίποτα.
τα βιντεο που ειχες βαλει δεν παιζουνΈχω ανεβάσει σε αυτό το thread από 17/3 μέχρι 16/4 ότι είχα scrappάρει.
Πιο πίσω σε αυτό το thread έχει παλιότερο υλικό από εποχής Πουστράν και χαγιατόσπιτου.
εχει θέμα το κινητό μου ή δεν παίζει και σε άλλους ;
Αδερφούλη στέλνεις μια το βίντεο της Σίσσυ να δω ποιο είναι; Άνοιξα ένα με 20€ και γω θέλω να δω αν είναι τα ίδιατο εχω κι εγω
οοοοοοοοοοοοοο
αραγε βγαζει τιποτα αλλο, εστω και με εξτρα λεφτα?
Αδερφούλη στέλνεις μια το βίντεο της Σίσσυ να δω ποιο είναι; Άνοιξα ένα με 20€ και γω θέλω να δω αν είναι τα ίδια
Προσωπικά δεν την θεωρώ κακάσχημη. Σίγουρα όχι και πανέμορφη. Κάτι παραπάνω από μέτρια. Μου αρέσουν τα μάτια της, εκφραστικά και μεγάλα, ό,τι πρέπει για οπτική επαφή στο μπουκίτσι Ιαπωνίας.Το μπάζο η Γιάννα σήμερα στο shopping star...
![]()
Πετράν:Πικατσου τον παίζει στον πετραν και η μαριλια στον πικατσου
την ειδα εχθες για αλλη μια φορα στο φεστιβαλ καυλωσαμε ολοι ομαδικωςO λαός ζητάει titi titaki
Η ξανθιά ποια είναι έχει πάει χαγιατε?
φασκεις και αντιφασκεις φιλε μου,λες πριν ενα χρονο και μετα εγιναν τρια χαχαχχαχαχααχχαχχαχαχΠριν 3 χρόνια την είδα.
Φίλε μου, εσύ τί ρόλο βαράς;
Δεν γράφω συχνά, αλλά μαλακίες δεν γράφω. Μην μου τα ζαλίζεις παρακαλώ.
Εάν βρεις με ενδιαφέρει!έχει κανεις υλικό από Ναταλία![]()
Συμφωνώ συνάδελφε ομορφούλα είναι.Δεν είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο αλλά είναι ομορφούλα και έχει και πολύ εκφραστικό-σεξυ βλέμμα δυστυχώς θα την ακολουθεί πάντα η στάμπα του χαγιατε μεγάλο λάθος που πήγε εκεί. Προσωπικά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση που είδα ότι δουλεύει στην εστίαση θα μπορούσε να πάει και αυτή στο εύκολο χρήμα του OF.Προσωπικά δεν την θεωρώ κακάσχημη. Σίγουρα όχι και πανέμορφη. Κάτι παραπάνω από μέτρια. Μου αρέσουν τα μάτια της, εκφραστικά και μεγάλα, ό,τι πρέπει για οπτική επαφή στο μπουκίτσι Ιαπωνίας.
Έχει φάει τόσο degrade στα στριμ του Φλοριάν. Πράγμα που την έχει καθιερώσει ως άσχημη. Το μόνο που την ρίχνει στα δικά μου μάτια.
Είναι που καθόταν στον Φλοριάν, κάθε φορά που δεν έβρισκε απελπισμένη γκόμενα να πηδήξει, στα κλαμπ που πήγαινε. Και ανεχόταν να της φέρεται σαν σκουπίδι, μέχρι που την έδιωξε.
Ήταν η τιταρα στο φεστιβάλ?Πωωωωωω είναι η απόλυτη καύλα η τύπισσα απορώ πως δεν έχει αρχίσει τις τσόντες ακόμα να αρρωστήσουμε ολοιτην ειδα εχθες για αλλη μια φορα στο φεστιβαλ καυλωσαμε ολοι ομαδικως
Έχουμε τίποτα ;Το μπάζο η Γιάννα σήμερα στο shopping star...
![]()
https://xxxgr.net/amateur-nf1/titi-titaki-compilation/. TitiiiiiiiΉταν η τιταρα στο φεστιβάλ?Πωωωωωω είναι η απόλυτη καύλα η τύπισσα απορώ πως δεν έχει αρχίσει τις τσόντες ακόμα να αρρωστήσουμε ολοι